اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر تغذیه در برد شارژر باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر تغذیه در برد شارژر باتری

با سلام
    یک وسیله دارم که یک برد شارژی و باتری لیتیومی داره بخاطر بصرفه نبودن تعویض باتری خراب قصد دارم باتری را حذف کنم و از ترانس دیواری برای تغذیه اش استفاده کنم البته می خوام برد سرجاش باشه میشه راهنمایی کنید

درود
    باتری خراب که نمیتواند سرجایش باشد چون در صورت وصل تغذیه خارجی آن را هم دچار اشکال میکند با فرض اینکه باتری لیتیومی شما 3.7 ولت است باید یک منبع تغذیه dc تقریبا معادل با همین ولتاژ جایگرین نمایید. منظور شما هم از ترانس دیواری مشخص نیست که چه چیزی است!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      باتری خراب که نمیتواند سرجایش باشد چون در صورت وصل تغذیه خارجی آن را هم دچار اشکال میکند با فرض اینکه باتری لیتیومی شما 3.7 ولت است باید یک منبع تغذیه dc تقریبا معادل با همین ولتاژ جایگرین نمایید. منظور شما هم از ترانس دیواری مشخص نیست که چه چیزی است!!!
      وسیله یک همزن شارژی هستش که با شارژر usb،، شارژ میشد قصد دارم باتری را حذف کنم حالا می خواهم تغییری در برد ایجاد کنم که بجای شارژ کردن مستقیما با زدن دکمه فشاری موتور را روشن کنم

دیدگاه

درود
        معمولا باتریها بخصوصاز نوع لیتیوم یون جریان بسیار بالایی تولید میکنند که میتواند موتور را راه اندازی کند(موتورها برای راه اندازی به جریان بالایی نیاز دارند) لذا منبع تغذیه dc را که میخواهید جایگرین باتری نمایید باید هم از نظر ولتاژ وهم از نظر جریان بتواند مانند باتری عمل نماید، در حالیکه معمولا شارژرها جریان لازم برای راه اندازی موتور را نمیتوانند تامین نمایند لذا استفاده از شارژر برای راه اندازی موتور منتفی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          معمولا باتریها بخصوصاز نوع لیتیوم یون جریان بسیار بالایی تولید میکنند که میتواند موتور را راه اندازی کند(موتورها برای راه اندازی به جریان بالایی نیاز دارند) لذا منبع تغذیه dc را که میخواهید جایگرین باتری نمایید باید هم از نظر ولتاژ وهم از نظر جریان بتواند مانند باتری عمل نماید، در حالیکه معمولا شارژرها جریان لازم برای راه اندازی موتور را نمیتوانند تامین نمایند لذا استفاده از شارژر برای راه اندازی موتور منتفی است.
          باتری ها بخاطر اینکه برای مدت زمان طولانی همزن ها خواب بودند دیگه شارژ نمی گیرند راهی هست خود باتری را احیا کنم؟

دیدگاه

درود
            خیر ، چون در اثر مرور زمان ماده شیمیایی داخل باتری خراب شده و خاصیت خود را از دست میدهد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahromy نمایش پست ها

وسیله یک همزن شارژی هستش که با شارژر usb،، شارژ میشد قصد دارم باتری را حذف کنم حالا می خواهم تغییری در برد ایجاد کنم که بجای شارژ کردن مستقیما با زدن دکمه فشاری موتور را روشن کنم
              درود، دقت کنید که نرخ دشارژ (C-Rate ) باتری های جایگزین باید حداقل ۱۰ باشه تا جواب کار شما رو بده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...