اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیرتلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیرتلفن

باسلام خدمت اساتیدگرامی یک تلفن رومیزی هست که با شماره گیری تن شماره نمیگیرد با رعدوبرق سوخته بود تمام دیودهای سوخته وترتزیستور سوخته راعوض کردم درست شده ولی شماره گیر تن نمی گیره ممنونم اگرراهنمایی بفرمایید عکس بردهم میگذارم
    https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۴۱۰۱۳_۱۹۲۳۱۰_yo63.jpg
    https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۴۱۰۱۳_۱۹۲۳۳۰_b74e.jpg
    https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۴۱۰۱۳_۱۹۲۳۴۴_pq0.jpg
    سه عکس ازپشت وروی برد اپلود کردم​

جدیدترین ویرایش توسط sdigh; ۱۹:۵۳ ۱۴۰۳/۰۷/۲۲.

درود
    یعنی الان تلفن با شماره گیر پالس بدون اشکال کار میکنه؟؟
    شما تصاویر خود تلفن و کیپد شماره گیر را ارائه نکرده اید در قسمت بورد کیپد باید یک آی-سی مربوط به شماره گیر باشد که احتمالا سوخته و باید تعویض گردد.

دیدگاه

تون ژنراتور داخل این برد نیست
      داخل آیسی قیری کیپد هست
      ابتدا باید مطمن شوید تون ساخته میشود و به این برد ارسال میشود بعد از آن رفع عیب از این برد کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها
        تون ژنراتور داخل این برد نیست
        داخل آیسی قیری کیپد هست
        ابتدا باید مطمن شوید تون ساخته میشود و به این برد ارسال میشود بعد از آن رفع عیب از این برد کنید
        درود تن ساخته میشه ولی شماره که میگیری نمی گیرد والا صدای تن میاد درصفحه گوشی هم شماره ها درست نوشته میشه ارسال نمیشه البته دو سه بار که پشت سرهم شماره میگیری ارسال میشه
        جدیدترین ویرایش توسط sdigh; ۲۱:۲۲ ۱۴۰۳/۰۷/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          شما تصاویر خود تلفن و کیپد شماره گیر را ارائه نکرده اید در قسمت بورد کیپد باید یک آی-سی مربوط به شماره گیر باشد که احتمالا سوخته و باید تعویض گردد.
          سلام بله باپالس شماره میگیرد مشکلی ندارد باتن هم که شماره میگیری صدای تن میاد وشماره هم درصفحه گوشی می اندازدولی ارسال نمیشه بعضی وقتها هم که دوسه بار میگیری ارسال میشه
          جدیدترین ویرایش توسط sdigh; ۲۱:۲۴ ۱۴۰۳/۰۷/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sdigh نمایش پست ها

درود تن ساخته میشه ولی شماره که میگیری نمی گیرد والا صدای تن میاد درصفحه گوشی هم شماره ها درست نوشته میشه ارسال نمیشه البته دو سه بار که پشت سرهم شماره میگیری ارسال میشه
            سیگنال تون وقتی به برد اصلی میرسه با یک ترانزیستور و یک مقاومت باعث تغییر امپدانس تلفن شده و به خط تلفن منتقل میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

سیگنال تون وقتی به برد اصلی میرسه با یک ترانزیستور و یک مقاومت باعث تغییر امپدانس تلفن شده و به خط تلفن منتقل میشود
              دروداستاد من تلفن راتست کردم با تلفن یک مرکز که سویچش کیاتل است قشنگ شماره میگیرد ولی باتلفن مرکزدیگرکه سافت سویچ است نمیگیره یادوسه بارپشت سرهم بزنی میگیره باچندخط تلفن مختلف تست کردم به نظرشما کدام ترانزیستورومقاومت مشکل دارد درضمن امروز میکروفنش هم صدا نمی برد این عیب ازکجاست قبلا اینجورنبود ممنونم اگرراهنمایی بفرمایید چون کاملا گیج شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                درود
                درود استاد بانگاهی به مطالب لطفا درخصوص تعمیرتلفن راهنمایی بفرمایید درضمن اگرمیکروفن کارنکند عیب ازکدام قسمت هست لطفا کمکم کنید ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X