اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا ولتاژ مورد نیاز به المنتهای این اتو نمی‌رسد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها
    ایا دو المنت جدا گانه کنترل می‌شوند یا با هم ؟....
    ..بنظر می رسد که جداگانه کنترل می‌شوند..
    یکی با استفاده از خازن و
    ...دیگری با تریستور ...
    ایا پل دیود در مدار وجود دارد ؟ ...
    اگر پاسخ مثبت است ...ولتاژ خروجی آنرا بگیرید چند ولت است ؟
    نمی‌دانم آیا دو المنت با هم گنترل می‌شوند یا جداگانه.
    نمی‌دانم آیا پل دیود در مدار وجود دارد یا نه. اما در انتهای روی برد 1، چهار دیود نزدیک به هم وجود دارد.

می‌خواهید تصاویر دقیقتر برای شما ارسال کنم برای پی بردن به پاسخ این دو سؤال؟ اگر بله، از کدام قسمتها؟

دیدگاه

با سلام. ،،،۲... در قسمت ۲.. اگر المنت. با لامپ‌سری ازمایش شود ..مشکل پیش،نخواهد آمد....ببین ایا المنت به بدنه اتو اتصالی دارد یا نه؟...مینیاتوری ۱۰ امپر چطور ?.....
      ازمایش شماره ۱ بدون المنت می باشد..فقط خود مدار هست ..
      پرسیدید: «مینیاتوری ۱۰ امپر چطور ?»

مینیاتوری 16 (C16) دارم. به درد این کار می‌خورد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها

با سلام. می‌خواهیم حفاظت کامل برقرار باشد .
        فیوز ۱۶ امپر برای ازمایش زیاد است ....

.

دیدگاه

کدام قسمت از نتائجی که اعلام کردم شما را به این نتیجه رساند که: «احتما اینکه فرمان تریستور خراب باشد خیلی .زیاد است»؟
          با سلام ....زیرا که قبلا هم گفتم ..که وقتی قطعات قدرت از قبیل ،،تریستور ،،،و ترایاک،،،
          بسوزند اتصال کوتاه می‌شوند...
          ،،،اما در اینجا شما وقتی دوشاخه را به برق می‌زنید اتو روشن نمی،شود ..یا المنت داغ نمی‌شود......
          خودم که مدتها پیش،یک دیمر ۴ کیلو وات ساختم ...بر اثر اشتباه غیر عمد ترایاکش،سوخت ..و دیگر نور لامپ تغییر نمیکرد .. لامپ روشن با نور کامل بود .....
          حالا برای اثبات این حرفم میتوانید تریستور را با یک تریستور مشابه و نو جایگزین کنید .....

دیدگاه

نمی‌دانم آیا دو المنت با هم گنترل می‌شوند یا جداگانه.
            نمی‌دانم آیا پل دیود در مدار وجود دارد یا نه. اما در انتهای روی برد 1، چهار دیود نزدیک به هم وجود دارد.

می‌خواهید تصاویر دقیقتر برای شما ارسال کنم برای پی بردن به پاسخ این دو سؤال؟ اگر بله، از کدام قسمتها؟
            از روی بوردها لطفا تصاویر بهتری ارسال کنید..
            ولتاژ دیودها را با ولتمتر AC باید گرفت تا ببینیم به ولت اصلی متصل هستند یا خیر...
            همچنین ببینید که که ایا،، پل،، ، تشکیل می دهند
            یا خیر....
            البته از آنجایی که روی آنها نوشته، ،1A7,,,
            ..احتمال زیاد ،،پل ،،باشند. ،،،،
            اما نه برای تریستور ...زیرا امپر آن کم است
            جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۹:۲۰ ۱۴۰۳/۰۸/۱۵.

دیدگاه

احتما اینکه فرمان تریستور خراب باشد خیلی .زیاد است ....
              و احتمال اینکه تریستور سوخته باشد..
              خیلی کم است
              سلام و وقت بخیر
              تریستور را خارج از برد آزمایش کردم با روش اول که در لینک زیر معرفی شده:
              https://www.electricalvolt.com/how-to-test-scr-using-multimeter/
              ​نتیجه این بود که وقتی گیت و آند به هم متصل شدند، مقاومت 0 یا نزدیک به 0 نشد، بلکه 154 اهم شد.

شما چه نظری درباره‌ی آزمایش تریستور بیرون از برد دارید؟ آیا نتیجه‌ی فوق نشان نمی‌دهد که مدار گیت این تریستور (یا forward conduction mode​ آن) مشکل دارد؟

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید،
                ولتاژ دوسر خازن C5 رو اندازه بگیرید،
                اگر ولتاژ در حد 4.5 الی 5 ولت داشتید و چراغ های دستگاه با فشار دکمه ها روشن نمیشوند ، احتمال زیاد میکروکنترلر دستگاه سوخته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید،
                  اگر ولتاژ در حد 4.5 الی 5 ولت داشتید و چراغ های دستگاه با فشار دکمه ها روشن نمیشوند ، احتمال زیاد میکروکنترلر دستگاه سوخته.
                  سلام و تحیت
                  از مشارکت شما در این موضوع سپاس‌گزارم.

1. الآن تریستور روی برد نیست. تریستور را نصب خواهم کرد و ولتاژ دو سر خازن C5 را خواهم گفت.

2. نکته‌ای درباره‌ی چراغهای دستگاه (که 5 عدد ال‌ای‌دی اس‌ام‌دی هستند به‌ترتیب برای 300، 340، 375، 410، و 480 درجه؛ زدن کلید روشن/خاموش، ال‌ای‌دی 300 درجه را روشن می‌کرد):
                  همان‌طور که در پست اول گفتم، قبلاً دکمه‌های روشن/خاموش دستگاه و افزایش و کاهش دما کار می‌کردند و چراغهای انتخاب درجه را روشن می‌کردند، اما هیچ تأثیری بر المنتها نمی‌گذاشتند و المنتها سرد باقی می‌ماندند. اما پس از آن که من خازن MPX و خازن پلی‌استر و خازن الکترولیت برد 2 را برای آزمایش بیرون از برد درآوردم و سپس نصبشان کردم، دیگر دکمه‌ها، چراغهای انتخاب درجه را روشن نکردند.​
                  جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۴:۵۳ ۱۴۰۳/۰۸/۱۷.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید،
                    ولتاژ دو سر خازن C5 برابر است با 4.851 ولت.

اما لطفاً به نکته‌ای که در قسمت 2 پست 38 گفتم نیز توجه کنید، و نظرتان را درباره‌ی آن بفرمایید.
                    جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۴:۲۹ ۱۴۰۳/۰۸/۱۷.

دیدگاه

ولتاژ دو سر خازن C5 برابر است با 4.851 ولت.

اما لطفاً به نکته‌ای که در قسمت 2 پست 38 گفتم نیز توجه کنید، و نظرتان را درباره‌ی آن بفرمایید.
                      ممکن هست که لایه متالیزه محل پایه های خازن پلی استر و MKT موقع بیرون آوردن دچار آسیب شده باشه ، به همین دلیل پیشنهاد میکنم پایه دو قطعه مذکور رو از دو طرف لحیم کنید ، اگر باز هم چراغ ها روشن نشدن میشه با اطمینان بیشتری نتیجه گرفت که میکروکنترلر سوخته.

دیدگاه

ممکن هست که لایه متالیزه محل پایه های خازن پلی استر و MKT موقع بیرون آوردن دچار آسیب شده باشه ، به همین دلیل پیشنهاد میکنم پایه دو قطعه مذکور رو از دو طرف لحیم کنید ، اگر باز هم چراغ ها روشن نشدن میشه با اطمینان بیشتری نتیجه گرفت که میکروکنترلر سوخته.
                        چون برد دوطرفه است، از اول هم این خازنها از دو طرف لحیم بودند و من هم از دو طرف لحیم کردم.

اما مطلب مهمتر این است که قبل از باز کردن دستگاه، با این که چراغهای دستگاه روشن می‌شدند، المنت گرم نمی‌شد.
                        1. آیا نمی‌توان به‌نحو دیگری، یعنی بدون اتکاء به روشن نشدن چراغها، بررسی کرد که میکروکنترلر سوخته یا نه؟

2. اگر صاحب دستگاه به‌نحوی بتواند میکروکنترلر آن را تهیه کند، برنامه‌ریزی آن چگونه باید انجام شود؟
                        جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۱۹:۲۳ ۱۴۰۳/۰۸/۱۷.

دیدگاه

چون برد دوطرفه است، از اول هم این خازنها از دو طرف لحیم بودند و من هم از دو طرف لحیم کردم.

اما مطلب مهمتر این است که قبل از باز کردن دستگاه، با این که چراغهای دستگاه روشن می‌شدند، المنت گرم نمی‌شد.
                          1. آیا نمی‌توان به‌نحو دیگری، یعنی بدون اتکاء به روشن نشدن چراغها، بررسی کرد که میکروکنترلر سوخته یا نه؟

2. اگر صاحب دستگاه به‌نحوی بتواند میکروکنترلر آن را تهیه کند، برنامه‌ریزی آن چگونه باید انجام شود؟
                          1- وقتی که ولتاژ ۵ ولت روی خازن C5 که خازن صافی تغذیه میکروکنترلر هست دارید ، یعنی ولتاژ به میکروکنترلر میرسه ولی روشن نمیشه - علامت مهمی از خرابی میکروکنترلر هست.
                          2- معمولا دیتاشیتی از چنین میکروکنترلر هایی وجود نداره ، و حتی اگر میکروکنترلر این دستگاه پیدا بشه بعید میدونم بشه در ایران کسی رو پیدا کرد که چنین میکروکنترلر هایی رو برنامه نویسی کنه ، تعداد افرادی که چنین میکروکنترلر های متفرقه رو برنامه نویسی میکنن در ایران انگشت شمار هست.
                          شاید تنها راه حل این باشه که از یک میکروکنترلر دیگر ( مثل ATTINY13 و یا STM8S003F ) استفاده و برنامه نویسی بشه، یا اینکه کل برد دستگاه رو با ترموستات دیجیتال مناسب جایگزین کرد.

دیدگاه

1- وقتی که ولتاژ ۵ ولت روی خازن C5 که خازن صافی تغذیه میکروکنترلر هست دارید ، یعنی ولتاژ به میکروکنترلر میرسه ولی روشن نمیشه - علامت مهمی از خرابی میکروکنترلر هست.
                            2- معمولا دیتاشیتی از چنین میکروکنترلر هایی وجود نداره ، و حتی اگر میکروکنترلر این دستگاه پیدا بشه بعید میدونم بشه در ایران کسی رو پیدا کرد که چنین میکروکنترلر هایی رو برنامه نویسی کنه ، تعداد افرادی که چنین میکروکنترلر های متفرقه رو برنامه نویسی میکنن در ایران انگشت شمار هست.
                            شاید تنها راه حل این باشه که از یک میکروکنترلر دیگر ( مثل ATTINY13 و یا STM8S003F ) استفاده و برنامه نویسی بشه، یا اینکه کل برد دستگاه رو با ترموستات دیجیتال مناسب جایگزین کرد.
                            2ـ‌الف. با توجه به این که دیتاشیت میکروکنترلر خود دستگاه در دسترس نیست، آیا اصلاً می‌توان فهمید که چینش پایه‌های میکروکنترلرهایی مثل STM8S003F با نقشه‌ی جای میکروکنترلر این دستگاه همخوانی دارد یا نه؟
                            2ـ‌ب. آیا برایتان مقدور است لطف کنید بیشتر توضیح دهید درباره‌ی گزینه‌ی قرار دادن ترموستات دیجیتال به جای برد این دستگاه؟ (نکاتی مثل این که: مناسبترین ترموستات دیجیتال برای این دستگاه کدام است؟ آیا ترموستات دیجیتالی سراغ دارید که داخل دسته‌های این اتو جا شود، یا همه بزرگتر هستند و باید بیرون از دسته‌ها قرار داده شوند؟ آیا می‌توان به‌نحوی کنترل ترموستات دیجیتال را با دکمه‌های کنونی دستگاه (البته منهای مدار آنها) انجام داد؟)
                            جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۹:۰۷ ۱۴۰۳/۰۸/۱۸.

دیدگاه

2ـ‌الف. با توجه به این که دیتاشیت میکروکنترلر خود دستگاه در دسترس نیست، آیا اصلاً می‌توان فهمید که چینش پایه‌های میکروکنترلرهایی مثل STM8S003F با نقشه‌ی جای میکروکنترلر این دستگاه همخوانی دارد یا نه؟
                              2ـ‌ب. آیا برایتان مقدور است لطف کنید بیشتر توضیح دهید درباره‌ی گزینه‌ی قرار دادن ترموستات دیجیتال به جای برد این دستگاه؟ (نکاتی مثل این که: مناسبترین ترموستات دیجیتال برای این دستگاه کدام است؟ آیا ترموستات دیجیتالی سراغ دارید که داخل دسته‌های این اتو جا شود، یا همه بزرگتر هستند و باید بیرون از دسته‌ها قرار داده شوند؟ آیا می‌توان به‌نحوی کنترل ترموستات دیجیتال را با دکمه‌های کنونی دستگاه (البته منهای مدار آنها) انجام داد؟)
                              خیر میکروکنترلر های نام برده حتی پکیج و شکل مشابهی هم ندارند ، چه رسد به ترتیب پایه مشابه.
                              ماژول ترموستات کوچکی هم سراغ ندارم ، شاید برخی از انواع پنلی مناسب باشد.
                              اینکه بتوان با دکمه های روی خود دستگاه عمل کنترل دما را انجام داد هم باز بستگی به ماژول انتخابی دارد.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید،
                                اگر علاوه بر این که خازن C5 ولتاژ دارد، با فشار دکمه‌ها چراغهای دستگاه هم روشن شود (یعنی من دستگاه را برگردانم به وضعیت قبلی‌اش)، مرحله‌ی بعدی عیب‌یابی چه خواهد بود؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...