اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب رسیور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب رسیور

سلام و ارادت اساتید
    ی رسیور مدیا استار دارم چند وقتیه موقعی که خاموشش میکنم انگار هنگ میکنه...اینجوری بگم مثلا کانال 50 رو دارم میبینم خاموشش میکنم روی صفحه دیجیتال که باید ساعت نشون بده روی همون عدد 50 میمونه ولی خروجی تصویر قطع میشه و دیگه هم روشن نمیشه تا از پشت خاموش روشن کنمش..در این حالت هم وقتی دستگاه بوت میشه تصویر میاد ولی یهو کلا قطع میشه و دوباره هنگ میکنه نه خروجی تصویر میاد نه کانال بالا پایین میشه تا چند بار این کار رو انجام بدم یکبار روشن بشه و کار کنه...دقت کردم وقتی فلش بهش وصل میکنم ری استارت میشه...منتها جالبه که وقتی فلش وصل هست بهش این مشکل هنگ کردنش حل میشه...یعنی بدون مشکل خاموش روشن میشه...به نظرتون ایراد از چیه؟
    یک نکته بگم این چند وقت که برقها قطع و وصل میشد این مرض رو پیدا کرده

درود
    ولتاژ های منبع تغذیه را چک کنید درست باشند در صورت لزوم خازنهای الکترلیت خروجی را تعویض نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      ولتاژ های منبع تغذیه را چک کنید درست باشند در صورت لزوم خازنهای الکترلیت خروجی را تعویض نمایید.
      ولتاژ خروجی منبع درسته...یدونه خازن 10 ولت که به خروجی 5 ولت میرسه ظاهرا باد کرده...

دیدگاه

درود
        حتی اگر ولتاژ 5 ولت هم درست باشد شما باید حتماً آن خازن را تعویض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
          درود
          حتی اگر ولتاژ 5 ولت هم درست باشد شما باید حتماً آن خازن را تعویض کنید.
          خازن رو تعویض کردم ..ظاهرا مشکل هنگ کردنش رفع شد ...ولی همچنان با اتصال دانگل و یا فلش به یو اس بی ری استارت میشه

دیدگاه

درود
            مشکل دانگل یا فلش مربوط به سوکت آن است ممکن است لحیم آن ضعیف بوده دچار قطع و وصلی میشود، اگر دو تا جای فلش دارد روی دیگری هم امتحان کنید ببینید همچنان مشکل باقی است یا نه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X