اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر لامپ LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر لامپ LED

سلام دوستان، من یک مدار لامپ LED smd دارم که LED ها را بیرون آوردم ولی الآن متوجه شدم که مثبت و منفی پایه ها مشخص نیست یا حین گرم کردن برد پاک شده است. آیا راهی وجود داره که مثبت و منفی ها را پیدا کرد. این برد ۱۰۰ LED داره که عکسش را در لینک زیر گذاشتم:

ممنون از راهنمایی شما

نوشته اصلی توسط Elec1403 نمایش پست ها
    سلام دوستان، من یک مدار لامپ LED smd دارم که LED ها را بیرون آوردم ولی الآن متوجه شدم که مثبت و منفی پایه ها مشخص نیست یا حین گرم کردن برد پاک شده است. آیا راهی وجود داره که مثبت و منفی ها را پیدا کرد. این برد ۱۰۰ LED داره که عکسش را در لینک زیر گذاشتم:

ممنون از راهنمایی شما
    احتمالا چندتا ال ای دی با هم موازی باشند اون رو با رعایت احتیاط به برق بزن و با اهم متر ( ولت متر) تستش کن ببین مثبت کدوم طرفه. یا اگه خازن الکترولیت رو پیدا کنی طرف مثبت و منفی پیدا هست
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

مثبت و منفی ورودی به مدار LED معلومه ولی خود LED ها معلوم نیست چون از نوع پایه مساوی هست. البته من این برد را شانسی بستم چون با بررسی چند تایی که علامتشون کاملا پاک نشده بود احتمال دادم همه LED ها همسو باشند که جواب داد. ولی میخواستم بدونم مثلا با اهم متر چجوری میشه پایه های مثبت و منفی LED ها را پیدا کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Elec1403 نمایش پست ها
        مثبت و منفی ورودی به مدار LED معلومه ولی خود LED ها معلوم نیست چون از نوع پایه مساوی هست. البته من این برد را شانسی بستم چون با بررسی چند تایی که علامتشون کاملا پاک نشده بود احتمال دادم همه LED ها همسو باشند که جواب داد. ولی میخواستم بدونم مثلا با اهم متر چجوری میشه پایه های مثبت و منفی LED ها را پیدا کرد.
        با سلام و درود،
        روی LED SMD ها ، کنار پایه کاتد (منفی) یک فرورفتگی در گوشه وجود داره که بیانگر کاتد هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X