اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد خرید باطری فایندر تصویری دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد خرید باطری فایندر تصویری دیجیتال

با درود فراوان خدمت اساتید عزیز و گرامی
    من یه فایندر دیجیتال دارم که نتاسفانه باطریش خراب شده جهت خرید باطری جدید لطفا من رو راهنمایی کنید مشخصات دستگاه رو در عکس میتوانید ببینید
    لطفا اگر امکانش هست لینگ خرید باطری رو برام بزارید ...با یک دنیا تشکر از شما ذدستان و اساتید عزیز

درود
    در تهران به خیابان جمهوری پاساژ امجد مراجعه کنید.

دیدگاه

دوست عزیز ممنون از وقتی که گداشتین و جوابی که دادین ولیمن ساکن تهران نیستم

دیدگاه

درود
        متاسفانه در بسیاری از شهرستانها این موارد یافت نمیشود چون مصرف کننده اندکی دارد و فروشنده ها ریسک خواب چند ساله جنس را در مغازه نمیکنند همچنین در هر شهری که ساکن هستید خودتان به بازار الکترونیک آنجا بیشتر تسلط دارید تا مثلا من که در تهران هستم بهتر بود نام شهری را که ساکن هستید اضافه میکردید که شاید سایر کاربران بتوانند یاری کنند ولی به هر حال در گوگل جستجو کنید اگر یافتید پستی سفارش دهید من بعید میدانم به غیر از تهران جای دیگری بتوانید بیابید .

دیدگاه

با درود مجدد

دوست عزیز یه سوال دیکه ایا این دستگاهی که عکسش رو گداشتم با ولتاژ 14 ولت روشن میشه و کار میکنه یا امکان داره کمتر باشه..چون ولتاژ شارژ رو 14.5 نوشته
          ممنون میشم اگر جوب بدین..تشکر

دیدگاه

درود
            باتری شما از نوع لیتیوم پلیمر 7.4 ولت (2 سل) و 9500 میلی آمپر ساعت هست که با ولتاژ 14.5 ولت شارژ میشود من دو نوع باتری برای آن یافتم که جریان کمتری دارد که با آنها دستگاه شما کار خواهد کرد فقط ممکن است زودتر خالی شده و نیاز به شارژ مجدد داشته باشد. لینکهای زیر را ببینید:

https://electrastore.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C--%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-7.4V-5000mAh?search=%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%20%D 9%81%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%B1&category_id=0

جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۷:۱۱ ۱۴۰۴/۰۱/۱۵.

دیدگاه

سپاس فراوان از شما استاد بزرگوار بابت وقتی که گذاشتین..
              سپاس

دیدگاه

با درود فراوان خدمت شما استاد عزیز
                استاد اگر من بخوام یه باطری برای این فایندر درست کنم با باطری سری 18650 نیاز به 3 عدد از این باطری ها دارم که با سری کردن انها ولتاژ به 11 ولت برسه و بعد با نصب ماژویل شارژ و دشارژ ولتاژ رو به 7.4 ولت تبدیل کنم..حالا یخ سوال دارم،ایا علاوه بر افزایش ولتاژ جریان هم باید افزایش پیدا کنه یا نیازی نیست..چون جریان هز عدد باطری 3400 هست..و اگر نیاز به افزایش جریان هم باشه من باید 3 تا باطری رو به روش سری و موازی به همدیگر متصل کنم؟؟؟
                حالا در صورتی که نیاز به نصب سری موازی باشد ایا این سیم کشی که در عکس انجام دادم صحیح است یا خیر.؟؟
                نکته:هر کدام از منفی و مثبت ها را یک عدد بطری در نظر بگیرید..
                با تشکر منتظر جواب و راهنمایی شما بزرگوار هستم..

دیدگاه

درود
                  شما این سئوال را در بخش دیگری هم پرسیده بودید که به درستی پاسخ داده شده یود، در سری کردن باتریها ولتاژ افزایش مییابد (برابر با مجموع ولتاژ ها) ولی جریان برابر جریان حداکثر هریک از باتریهاست( به فرض مشابه بودن جریان باتری ها) و در اتصال موازی جریانهای باتری ها با هم جمع شده ولی ولتاژ برابر ولتاژ هریک از باتری هاست(بفرض مشابه بودن ولتاژ باتری ها)
                  شکلی که شما کشیده اید اتصال موازی دو باتری است (که کامل نیست) به هر حال برای ساخت مجموعه ی شما ، نیاز به حداقل 6 عدد باتری 18650 است که دو مجموعه 3 تایی به هم سری شده و سپس این دو مجموعه سه تایی با هم موازی شوند در اینصورت قیمت تمام شده از باتری اصلی دستگاه بیشتر شده ضمنا با توجه به افزایش حجم این باتری دیگر داخل خود دستگاه جا نخواهد شد و نیاز دارید دو عدد جا باتری سه تایی همراه دستگاه کنید یعنی دستگاه شما از حالت پرتابل که برای آسانی حمل و نقل ساخته شده خارج خواهد شد. لذا توصیه من این است که از همان باتری دستگاه استفاده نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                    درود
                    شما این سئوال را در بخش دیگری هم پرسیده بودید که به درستی پاسخ داده شده یود، در سری کردن باتریها ولتاژ افزایش مییابد (برابر با مجموع ولتاژ ها) ولی جریان برابر جریان حداکثر هریک از باتریهاست( به فرض مشابه بودن جریان باتری ها) و در اتصال موازی جریانهای باتری ها با هم جمع شده ولی ولتاژ برابر ولتاژ هریک از باتری هاست(بفرض مشابه بودن ولتاژ باتری ها)
                    شکلی که شما کشیده اید اتصال موازی دو باتری است (که کامل نیست) به هر حال برای ساخت مجموعه ی شما ، نیاز به حداقل 6 عدد باتری 18650 است که دو مجموعه 3 تایی به هم سری شده و سپس این دو مجموعه سه تایی با هم موازی شوند در اینصورت قیمت تمام شده از باتری اصلی دستگاه بیشتر شده ضمنا با توجه به افزایش حجم این باتری دیگر داخل خود دستگاه جا نخواهد شد و نیاز دارید دو عدد جا باتری سه تایی همراه دستگاه کنید یعنی دستگاه شما از حالت پرتابل که برای آسانی حمل و نقل ساخته شده خارج خواهد شد. لذا توصیه من این است که از همان باتری دستگاه استفاده نمایید.
                    درود مجدد
                    در مورد سوالم راستش هر چی گشتم اون تایپیک رو نتونستم پیدا کنم واسخ همین مجبور شدم مجدد این سوال رو مطرح کنم..
                    دوست عزیز باطری هایی که من دارم هر عدد 3.7 ولت خروجی دارند..و 2000 الی 3500 هم ظرفیت خروجیشون هست..دستگاه من با ولتاژ 7.4 راه اندازی میشه..حالا اکر من 3 عدد از این باطری ها را با هم سری منم مجموع ولتاژ اون ها میشه 11.1ولت که از ولتاژ مورد نیاز دستگاه 3.7 ولت بیشتر هست،حالا میرسیم به جریان اگر همون سه تا باطری رو با هم موازی کنم مجموع جریان خروجی اونها میشه 9000 میلی امپر اینجا من فقط نیاز به نصب ماژویل شارژ و دشارژ دارم این جریان و ولتاژ رو تنظیم کنه؟؟
                    چون باطری فابریک دستکاه هم سه تا باطری هست با ظرفیت هر باطری 1800 میلی امپر و 3.7 ولت هم خروجی
                    من مطمُن هستم که با سه تا باطری جواب میده.شما فقط نقشه ی سری و موازی کردن این سه تا باطری رو اگر برای من لطف کنید بکشید و عکس رو اپلود کنید کمک بزرگی به من کردین...
                    با سپاس فراوان منتظر جواب شما بزرگوار هستم..

دیدگاه

درود
                      من نگفتم امکان پذیر نیست گفتم مجموعاً از باتری خودش گرانتر در میآید . یعنی سه تا باتری را که سری کردید دیگر همین سه تا را که نمیتوانید موازی بکنید مجبورید دو تا از این سری شده ها را با هم موازی کنید که میشود 6 تا باتری که از باتری خودش گرانتر میشود( شکل در لینک پیوست) . در خوش بینانه ترین حالت میتوانید دو تا باتری را سری کرده و دو مجموعه از این سری شده ها را باهم موازی کنید که میشود 4 باتری به هر حال
                      لینک زیر را ببینید:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X