اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرابی مولتی متر ZOYI

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خرابی مولتی متر ZOYI

سلام
    مولتی کتر ZOYI مدل ZT-X از حالت آمپرمتر خارج نمیشه در صورتی که بعد از تعویض موقعیت پراب از آمپر به ولتمتر خودکار سوئیج میکرد روی حالت ولتمتر....
    هرچ دکمه ای هم بجز Range ، Hold و Power روی حالت آمپر کار نمیکنه که مثلا ببرم روی تست بوق یا خازن سنج و غیره همینطور رو حالت آمپر متر میمونه و تقریبا ثانیه ای یکبار بوق میزنه که علامت روی حالت آمپر متر بودنشه
    پراب ها رو در میارم هم همینطوره جا میزنمم هم همینطوره، یک تست آمپر ساده گرفتم و جریان کشی نامتعارف هم نداشتم ازش !
    حدودا سه سال هست دارمش راضی بودم تا اینکه اینطوری شد ...
    جایی میشناسید مطمئن ببرم یا کسی چنین مشکلی با مولتی مترش داشته؟
    با تشکر

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها
    سلام
    مولتی کتر ZOYI مدل ZT-X از حالت آمپرمتر خارج نمیشه در صورتی که بعد از تعویض موقعیت پراب از آمپر به ولتمتر خودکار سوئیج میکرد روی حالت ولتمتر....
    هرچ دکمه ای هم بجز Range ، Hold و Power روی حالت آمپر کار نمیکنه که مثلا ببرم روی تست بوق یا خازن سنج و غیره همینطور رو حالت آمپر متر میمونه و تقریبا ثانیه ای یکبار بوق میزنه که علامت روی حالت آمپر متر بودنشه
    پراب ها رو در میارم هم همینطوره جا میزنمم هم همینطوره، یک تست آمپر ساده گرفتم و جریان کشی نامتعارف هم نداشتم ازش !
    حدودا سه سال هست دارمش راضی بودم تا اینکه اینطوری شد ...
    جایی میشناسید مطمئن ببرم یا کسی چنین مشکلی با مولتی مترش داشته؟
    با تشکر
    بردم تعمیر گفت شوک خورده رو حالت آمپر! و همین باعث شده از نظر نرم افزاری بهم بریزه!
    فکر کردم ببینم چه رفتار خارج از عرفی نشون دادم باهاش!
    این دو نکته رو یادم اومد:
    1- این مولتی متر رو حالت میکرو آمپر بصورت اتومات اگر جریان در رنج بیشتر مثلا میلی آمپر ازش کشیده شه هم پرش میکنه رو رنج میلی آمپر ، من زیاد رو میکرو آمپر ازش جریان بالاتر در رنج میلی آمپر رد کردم.
    2- رو حالت آمپر نرم افزاری چک میکنه که پراب ها هنور رو حالت آمپرند یا نه اگر هنوز رو حالت آمپر باشند یک ثانیه یکبار بوق میزنه برای هشدار، چیز دیگه ای که دائم چک میکنه رنج جریان کشیه، همین یعنی رو حالت آمپر نرم افزار دائما در حال چک کردن و چک شدنه و من اخیرا ازش رو حالت آمپر در حالت بیکاری زیاد کار کشیدم و رها کردم که اینم شاید بی ربط نباشه.
    خلاصه باید این نکات رو رعایت کرد و خیلی به امکانات اینکه مثلا اتورنجه و اینا اتکا نکرد، البته اینم سه سال برام قشنگ کار کرده و مولتی متر خوبیه به نسبت قیمتش مخصوصا از نظر دقت رو میکروآمپر خیلی دقیقه و امکانات تکمیلی هم داره فقط عیبش اینه که سلف سنج نداره و بسیار حساس و نازک نارنجیه!
    جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۵:۰۰ ۱۴۰۴/۰۱/۳۱.

دیدگاه

منم M1 دارم گذاشتمش برای روز مبادا با همین VC97 و شرکا میگذرونم. همین 97 ها رو هم دو بار فابریک خراب بهم خریدند.
      ZT-X رو نمیشه دوباره پروگرم کرد مگه اگه عیب نرم افزاریه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
        منم M1 دارم گذاشتمش برای روز مبادا با همین VC97 و شرکا میگذرونم. همین 97 ها رو هم دو بار فابریک خراب بهم خریدند.
        ZT-X رو نمیشه دوباره پروگرم کرد مگه اگه عیب نرم افزاریه؟
        M1 هم خیلی خوبه فقط اون دیسک گردونش رو مغزمه اصلا ZTX رو بخاطر دیسک گردان نداشتنش خریدم چون قبلا زیاد داستان با شل و لق شدن و تق تق کردن اون دیسک داشتم (البته نه با m1) ولی به نسبت هم رده هاش مولتی متر همه چیز تمامیه M1 مبارکت باشه و حواست رو حسابی جمع کن که هر تعمیرکاری قبولش نمیکنه، بیشتر بدرد امور دقیق میخوره برا سر پروژه تو سایت خیلی نازک نارنجی بنظر میاد در برابر ویکتور در امور ساده.

برد مولتی مترم هیچ اثری از دود زدگی یا خرابی قطعه نداشت، دونه دونه خودم تست کردم قطعات رو تعمیرکارم همینطور، نمیدونم پروگرم میشه یا نه چطوری...
        تعمیرکار گفت نرم افزاریه و کار من نیست (فکر کنم اون قطعه که زیر قیر دفن شده مشکله شاید!) نمایندگی ها هم فقط می+فرو+شند (فرو میکنند)، بلدی تعمیر یا پروگرامشو بگو انجام بدم یا بفرستم برات هزینشم به روی چشم.

معمولا وسیله ای که بیش از یکساعت وقتشونو بگیره میندازن اونور و رغبتی به کار کردن بیشتر روش ندارند تعمیرکارا مگر اینکه برند باشه مثل هیوکی گرون باشه.

خواستم یه چیز دیگه بگیرم دیدم بازم تو این رنج قیمت برا من که دقت میکروآمپر و تست خازن در محدوده نانوفاراد نیاز دارم همین بهترینه! victor همین الانم دارم اما دقتش مثل این نیست.
        جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۲۲:۱۹ ۱۴۰۴/۰۱/۳۱.

دیدگاه

سلامت باشی
          پس COB رزینی داره! من یادمه جستجو کردم اینترنتی دو سه تا سایت بالا بودن انگار وارد کننده ZOYI بودن یا دستی داشتن کار تعمیرات هم قبول میکردن دیگه نمیدونم همین حرف شما میشه کار وقت‌گیر برای اینا قبول میکنن یا نه! M1 تراشه قیری نداره حداقل دیگه نمیدونم چی پیش میاد ولی توی نظرات کاربرا نوشته بودن روی همین آمپر دقت بشه زیاد رو پروتکشنش حساب نشه. منم دلم میخواست از سلکتور گردان رها بشم دیگه چی شد اینو خریدم ولی خیلی نرم تر از ویکتور هست ساییدن بردش زیاد به گوش نمیرسه! در مقابل ویکتورو تاحالا چنتا فیوز عوض کردم به همون راضی شده تاحالا. دوتا ویکتور فیک هم دارم انداختم کنار.
          اگه باهاش انس گرفتی یکم دیگه بگرد احتمالا کسی بتونه حرکتی بزنه برای تعمیرش ولی اگه خرجش در اومده یا عمر مفیدشو کرده بازنشستش کن بزار یه گوشه شاید روزی به کار اومد.. وقتی میگشتم تو این سایتها خیلی محتوای تعمیر مولتی‌متر از نظرم رد شده..
          R و C رو داره ولی L تو این رنج مولتی مترها نیاز من هم هست همینم خدا رو شکر جمع کردن یجا با این قیمتا.. فقط یکم زمانش کمه انگار زود تموم میشن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
            سلامت باشی
            پس COB رزینی داره! من یادمه جستجو کردم اینترنتی دو سه تا سایت بالا بودن انگار وارد کننده ZOYI بودن یا دستی داشتن کار تعمیرات هم قبول میکردن دیگه نمیدونم همین حرف شما میشه کار وقت‌گیر برای اینا قبول میکنن یا نه! M1 تراشه قیری نداره حداقل دیگه نمیدونم چی پیش میاد ولی توی نظرات کاربرا نوشته بودن روی همین آمپر دقت بشه زیاد رو پروتکشنش حساب نشه. منم دلم میخواست از سلکتور گردان رها بشم دیگه چی شد اینو خریدم ولی خیلی نرم تر از ویکتور هست ساییدن بردش زیاد به گوش نمیرسه! در مقابل ویکتورو تاحالا چنتا فیوز عوض کردم به همون راضی شده تاحالا. دوتا ویکتور فیک هم دارم انداختم کنار.
            اگه باهاش انس گرفتی یکم دیگه بگرد احتمالا کسی بتونه حرکتی بزنه برای تعمیرش ولی اگه خرجش در اومده یا عمر مفیدشو کرده بازنشستش کن بزار یه گوشه شاید روزی به کار اومد.. وقتی میگشتم تو این سایتها خیلی محتوای تعمیر مولتی‌متر از نظرم رد شده..
            R و C رو داره ولی L تو این رنج مولتی مترها نیاز من هم هست همینم خدا رو شکر جمع کردن یجا با این قیمتا.. فقط یکم زمانش کمه انگار زود تموم میشن!
            انس که ازنظر معنوی ندارم
            اما رو این قیمت با این امکانات گزینه بهتری گیرم نیومد که سلکتور گردانم نداشته باشه، قطعا هر انتخابی مزایا و معایب خودشو داره و تمام محسنات رو یکجا جمع نمیکنند مفت به آدم تقدیم کنند، این مولتی متر ZOYI مثل خودروهای مرغوب چینیه که امکانات الکترومکانیکی زیادی دارند اما شاسی ضعیف و جلوبندی پلاستیکی دارند
            مثل موبایل و ECU خودرو ها که چندسال مصرف ساخته میشند شاید اینام اینطورند ...
            یک مولتی متر uniti داشتم خراب شد تعمیرکار گفت یک آیسی داره که بصورت عمومی تو بازار نیست و اگر مولتی متر از این مدل داری که خرابه بیار تا از اون باز کنم بندازم رو این، برا همین اگر اون مولتی متر خراب تعمیرم نشه میخوام نگه دارم شاید بعدا لازم شد.
            ​​​من برا میکروآمپر این تا حالا سه تا فیوز عوض کرده بودم خیلی حساسند از این نظر.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X