اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درباره ماژول تقویت سیگنال USB یا رپیتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی درباره ماژول تقویت سیگنال USB یا رپیتر

سلام دوستان من یک عدد کابل USB ده متری خریدم برای متصل کردن کامپیوتر به کنترلر CNC که در انتهای کابل یک ماژول تقویت سیگنال یا رپیتر گذاشته بودند که عالی کار میکرد اما IC ماژول خیلی داغ میکرد و CNC هم مداوم حدود روزی 5 ساعت وصل بود و مداد در حال ارسال اطلاعات
    متاسفانه به دمای ماژول اهمیت ندادم (با یدونه هیتسینک احتمالا مشکل حل میشد ) و IC خراب شد
    الان که ماژول رو نگاه میکنم فقط یدونه IC هست و 2 عدد SMD خازن که روی IC هیچ کدی نیست اما روی ماژول کد هست که داخل اینترنت سرچ میکنم هیچی نمیاره توی سایت های خارجی و ایرانی
    لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید که IC رو چطور تعویض کنم ممنون​

نوشته اصلی توسط Ssiinnaa88 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یک عدد کابل USB ده متری خریدم برای متصل کردن کامپیوتر به کنترلر CNC که در انتهای کابل یک ماژول تقویت سیگنال یا رپیتر گذاشته بودند که عالی کار میکرد اما IC ماژول خیلی داغ میکرد و CNC هم مداوم حدود روزی 5 ساعت وصل بود و مداد در حال ارسال اطلاعات
    متاسفانه به دمای ماژول اهمیت ندادم (با یدونه هیتسینک احتمالا مشکل حل میشد ) و IC خراب شد
    الان که ماژول رو نگاه میکنم فقط یدونه IC هست و 2 عدد SMD خازن که روی IC هیچ کدی نیست اما روی ماژول کد هست که داخل اینترنت سرچ میکنم هیچی نمیاره توی سایت های خارجی و ایرانی

با سلام،
    این آیسی های بی اسم و نشان چینی معمولا به شکل سفارشی و انحصاری ساخته میشن.
    و گیر آوردنشون در بازار سخت یا غیر ممکنه.
    آیسی های معروفتری که کار مد نظر شما رو انجام میدن شامل ISOUSB111 و TUSB2E22 میشن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
      این آیسی های بی اسم و نشان چینی معمولا به شکل سفارشی و انحصاری ساخته میشن.
      و گیر آوردنشون در بازار سخت یا غیر ممکنه.
      آیسی های معروفتری که کار مد نظر شما رو انجام میدن شامل ISOUSB111 و TUSB2E22 میشن.
      بله ممنون اما من فکر نکنم IC هایی که معرفی کردید رو بشه توی همچین برده ساده ای جایگذین کرد به قول شما سفارشی ساخته شدن
      یکی از دوستام هم این ماژول رو انتهای کابلش داشت اما خیلی پیشرفته تر و پیچیده تر بود عکس اون مورد رو هم میزارم

دیدگاه

سلام
        اگر تعمیر نشد، اکستندر اکتیو USB به کارتون میاد؟ میتونید سرچ و تهیه کنید...
        USB REPEATER EXTENDER

​​

دیدگاه

بله ممنون اما من فکر نکنم IC هایی که معرفی کردید رو بشه توی همچین برده ساده ای جایگذین کرد به قول شما سفارشی ساخته شدن
          یکی از دوستام هم این ماژول رو انتهای کابلش داشت اما خیلی پیشرفته تر و پیچیده تر بود عکس اون مورد رو هم میزارم
          این یکی انگار آیسی هاب USB هست که صرفا از یک پورتش استفاده شده.
          ولی از آیسی مورد استفاده هیچ اطلاعاتی ( دیتاشیت ) در دسترس نیست.

دیدگاه

با سلام و احترام
            اگر جنس کابل خوب باشه احتمالش هست که بدون رپیتر هم جواب بده. آیا تا حالا بدون رپیتر تست کرده اید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها

سلام
              اگر تعمیر نشد، اکستندر اکتیو USB به کارتون میاد؟ میتونید سرچ و تهیه کنید...
              USB REPEATER EXTENDER

​​
              بله این مورد رو سرچ کردم قیمتش خیلی بالا هست واقعا مدل پسیوش هست ارزانه اما اونم شاید جواب نده ولی اگه قرار بر خرید باشه مدل پسیو رو میخرم امتحان میکنم انتقال سیگنالشم با کابل لن هست که اینطور متوجه شدم کابل لن خیلی طول بیشتری میتونه طی کنه سیگنالش نسبت به USB

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

این یکی انگار آیسی هاب USB هست که صرفا از یک پورتش استفاده شده.
                ولی از آیسی مورد استفاده هیچ اطلاعاتی ( دیتاشیت ) در دسترس نیست.
                دقیقا منم کمی راجبش تحقیق کردم متوجه شدم IC هاب سیگنال رو هم تقویت میکنه
                توی کمد 2 تا از این هاب USB های بی کیفیت داشتم باز کردم دیدم دقیقا همون مدار و IC هست تازه یکیش هم اکتیو بود همین 2 تارو میخام توی هر 5 متر بزارم روی همون کابل قبلیه که فقط یدونه تهش گذاشته بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
                  اگر جنس کابل خوب باشه احتمالش هست که بدون رپیتر هم جواب بده. آیا تا حالا بدون رپیتر تست کرده اید؟
                  بله چونکه ارور میداد ویندوز گفتم شاید کنترلر CNC سوخته اولین چیزی که به ذهنم رسید جدا کردن رپیتر بود که دیدم درست شد اما هر چند دقیقه به صورت رندم کنترلر اروره جدا شدن کابل میداد که احتمالا همون افت ولتاژ یا سیگنال کابل USB بوده و حتی بخاطر ضعیف شدن سیگنال جرقه فندک اجاق گاز یا روشن خاموش کردن فن دستشویی هم که قبلا نویزش رو توی اسپیکر میشنیدم ولی تاثیری نداشت روی CNC باعث میشد کنترلر ارور قطع شدن کابل بده
                  جنس کابلم هم خوب نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X