اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاورم ترکید - کمک - کمک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاورم ترکید - کمک - کمک

می خواستم پاور کامپیوترم رو تعمیر کنم بلد نبودم درش رو باز کنم (حرفه ای بود - فرق می کرد) همینجوری تینر ریختم داخلش بعد از 10 دقیقه که فکر کردم خشک شده . زدم به برق که دیدم آتیش گرفت .
    یه چند تا قطعش ترکیده بود . همه رو عوض کردم به جز یه چیزی که شبیه رگولاتوره و شبیه دیود شاتکی و ...
    که هر پاوری 3 تا داره اما از من 4 تا که اون سع تا مثل بقیه بود اما این یکی به نظرم فت هستش .
    اینم چیزی که ازش مونده به نظرتون چیه - حیفه 100 هزار تومن پاور رو بندازم .
    jxxxsoc
    یا
    jxxx16oc

این x ها رو نمیدونم .
    به نظرتون مشابه داره؟؟
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

پاسخ : پاورم ترکید - کمک - کمک

حالا اینا به کنار ..... یک عکس هم از دستگلتون بذارید خیلی جالب میشه
    I ❤️ ECA

دیدگاه

بله عکس بذارید احتمالا بشه فهمید چیه!
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

مال منم ترکید یه جفت دیود به هم وصل کردم گذاشتم به جای اونا مشکل حل شد البته دیودهای گردن کلفت که حتما باید روی هیت سینگ نصب شود. اگه دقیقا مشابه همونا از الکلترونیکی سرکوچه تهیه بشه بهتره

دیدگاه

قطعه رو پیدا کردم اما روشن نشد .

دیدگاه

در این حالت معمولا چند تا خازن هم باد میکنه یا بعضی از دیودها میسوزه شاید از ظاهرشون معلوم نباشه اما باید تست بشن (خارج از برد) - مقاومتی که معمولا کنار فیوزه و همچنین خود فیوز هم یادتون نره

دیدگاه

درضمن بعضی از مسیرها که سیم کشی ضعیفی دارند شاید سوخته باشه در صورت مشاهده سوختگی مسیری آنرا سیمکشی کنید

دیدگاه

هیچ اثری از تخریب برد نبود . یکسری قطعات رو تست کردم سوخته بود عوض کردم -
                آخر دیدم بین 5 ولت و منفی و 3.3 ولت و منفی اتصال هستش یعنی تست بوق مولتی متر اینجور بود کلی از قطعات رو جمع کردم رسیدم به 2 تا مقاومت 470 اهم اون ها رو کشیدم بیرون اتصال قطع شد . در ضمن پاور من به جای 2 تا از این خازن بزرگ ها 200 ولتی یدونه داره ولی 400 ولت که موقع تخلیه اینجور جرقه می زنه که نگو .
                وقتی پاور رو می زنم به برق و سیم های سبز و مشکی رو اتصال می دم . پاور جریان می کشه یعنی نور لامپ های اتاقم کم و زیاد می شه ولی روشن نمی شه .

دیدگاه

اتصال سیم سبز(زمین) به مشکی کار بسیار خطرناکیه - خطر برق گرفتگی در کل ساختمان

دیدگاه

مگه نگفتید مولتی متر داری؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا دوسر منفی مثبتو اتصال کوتاه میدین؟؟؟؟؟ یک کار دیگه کنین : بزنین به برق مسیر عبوری جریانو با مولتی متر(با رعایت موارد ایمنی) چک کنین مثلا دوسر خازنها حتما ولتاژ مناسب باشه یا دوسر دیود هارو چک کنین. اینطوری 90% ایرادات پیدا میشه. موفق باشید
                    ای زندگی بردار دست از امتحانم چیزی نه میدانم نه میخواهم بدانم. ...ای موج پر از شور که بر سنگ سرت خورد برخیز فدای سرت انگار نه انگار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط neda_9922
                      مگه نگفتید مولتی متر داری؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا دوسر منفی مثبتو اتصال کوتاه میدین؟؟؟؟؟ یک کار دیگه کنین : بزنین به برق مسیر عبوری جریانو با مولتی متر(با رعایت موارد ایمنی) چک کنین مثلا دوسر خازنها حتما ولتاژ مناسب باشه یا دوسر دیود هارو چک کنین. اینطوری 90% ایرادات پیدا میشه. موفق باشید
                      من جایی نگفتم منفی و مثبت رو اتصال می دم .
                      می گم وقتی مولتی متر رو می ذازم رو تست بوق . و اون رو می ذارم روی منفی و مثبت بوق می زنه . یعنی اتصال داره .
                      اما به نظرم مشکل از دقیق نبودن مولتی متر هستش چون توی همه ی پاور ها یک مقاومت بین منفی و مثبت قرار داره . مولتی متر من dec330 هستش .
                      دوسر خازن بین120 ولت تا 190 ولت هستش . یعنی در مواقع مختلف فرق می کنه .
                      در شمن من یک دیود دارم که داخل مدار عیب داره ولی خارج از مدار مشکل نداره و اون رو عوض کردم . ولی اون یکی جدیده هم درون مدار عیب داره .

دیدگاه

اگر اتصال سیم سبز و سیاه پاور برای روشن کردن اون خطرناکه پس من برای روشن کردن پاور ها چکار کنم

دیدگاه

در ضمن می خواستم بدونم شما دستگاهی برای سنجش مقدار وات واقعی پاور سراغ دارید !؟؟؟؟

دیدگاه

یه عکس ازش برامون بزار :rolleyes:

دیدگاه

ی گم وقتی مولتی متر رو می ذازم رو تست بوق . و اون رو می ذارم روی منفی و مثبت بوق می زنه . یعنی اتصال داره .
                              یه نگاه به نقشه پاور ها بندازید میفهمید چرا همه ولتاژ های مثبت به منفی راه میدن. دو سر ترانس باید به هم راه بده دیگه وگرنه مشکل داره دیگه.
                              اگر اتصال سیم سبز و سیاه پاور برای روشن کردن اون خطرناکه پس من برای روشن کردن پاور ها چکار کنم
                              همین جوری روشن کنید مشکلی پیش نمیاد.من سال هاست اینجوری روشن میکنم. منظور اون دوستمون فکر میکنم که اتصال به زمینی هست که توی پاور رفته.آخه عموما اونم سبز رنگ هستش.
                              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X