نه منظورم از کم قدر ت بودن رسیور این است که وقتی که ال ان بی رو به رسیور وصل میکنم رسیور سیگنال ها رو دریافت نمیکنه و پس از 24 ساعت روشن گذاشتن رسیور تازه سیگنال ها را در یافت میکنه وکانال ها با تراک به نمایش در میان
واگر چند ساعت دیگه هم صبر کنی شبکه ها بصورت صاف در میان
اما وقتی که رسیور رو خاموش میکنی از دو باره بر میگرده به حالت اول
Sometimes to get more best things
Have lost the good things
نه فکر نکنم اسیب داده باشه چون اگه اسیب دیده بود اصلا کار نمیکرد
قطعه ای ، چیزی که اگه بهش وصل کنم باعث پر قدرت بودن یا حل این مشکلش میشه رو لطفا نام ببرید تا تهیه کنم و مشکلم حل بشه
با یک رسیور دیگه امتحانش کردم دیدم اون همین فرکانس هارو با کیفیت عالی میگیره
از بعضی ها پرسیدم که میگن هر دستگاهی عمری داره و عمر دستگاه ات هم تمام شده این حرف خنده دار نیست
نه به جایی برخود کرده ونه تا حالا سرویس رفته سالم سالم بود که ناگهان با رفتن همه ی شبکه ها رو به رو شدم
بعد برای بار دوم درستش کردم اما باز خراب شد چندین بار امتحان کردم اما نشد
وقتی بعد از یک روز فراکانس ها رو میگیره نشانه از کم قدرت بودنش نداره ؟
برای پدیت کردن بعضی از رسیور ها با خود ماهواره به صورت اتومات اپدیت میشن بعضی هم با اینترنت و بعضی با فلش و بعضی هم باید به کامپیوتر وصل بشند شما می تونی برای پدیت کردن به نصاب بگی یا اینکه با توجه به نوع رسیورت فایل اونو از اینترنت بگیری و اون رو پدیت کنی !!
رسیور من که با کابل rs232 پدیت میشه که خودم درستش کردم و فقط از rxd و txd کابل و یه ولتاژ 5 ولت هم احتیج داره که از usb میگرم !!
اگه فایلش رو از از اینترنت بگیرم چه جوری ابدیت کنمش ؟
لطفا نوع رسیورتون رو میگید که چه جوری اون رو ابدیت کردید
من برای تنظیم ال ان بی نصاب نمیارم وخودم تنظیم میکنم و این رو به صورت تجربی یاد گرفتم
اما نمیدونم چه جوری باید ابدیت کردش
این کابل های rs232 و rxd و txd چی اند و به کجا باید وصل کرد
دیدگاه