اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USBخور کردن ظبط CD خور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : USBخور کردن ظبط CD خور

سلام
    این پخش براحتی باماژول های USB میشه فلشخورکرداگرAUX داشته باشه باشه خروجی ماژول به ورودی auxاعمال میشه وبرق 12ولت بردماژول راازسیم ریم آمپ پخش خودرومیگیریم
    با اینکار موقعه که پخشوبادکمه پاورخودش خاموش میکنیم بردماژول خوبخودخاموش شده برقش قطع میشه
    اگرپخشی auxنداشت بایدچطوری ببندیم
    برای بستن باید روی برد رادیو پخش انجام دهیم.بایدبرق8تا9 ورودی رایوقلعکشی وانراآزادکنیم
    برق ماژ ول ازآن بگیریم خروجیای رادیو باندR,,,L ازروی پخش قطع وخروجیای ماژ ول به آن متصل میکنیم البته عک س اکثرمدلهارادارم طریقه اپلود به سایتونمیدانم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
    این پخش براحتی باماژول های USB میشه فلشخورکرداگرAUX داشته باشه باشه خروجی ماژول به ورودی auxاعمال میشه وبرق 12ولت بردماژول راازسیم ریم آمپ پخش خودرومیگیریم
    با اینکار موقعه که پخشوبادکمه پاورخودش خاموش میکنیم بردماژول خوبخودخاموش شده برقش قطع میشه
    اگرپخشی auxنداشت بایدچطوری ببندیم
    برای بستن باید روی برد رادیو پخش انجام دهیم.بایدبرق8تا9 ورودی رایوقلعکشی وانراآزادکنیم
    برق ماژ ول ازآن بگیریم خروجیای رادیو باندR,,,L ازروی پخش قطع وخروجیای ماژ ول به آن متصل میکنیم البته عک س اکثرمدلهارادارم طریقه اپلود به سایتونمیدانم
    جدیدترین ویرایش توسط M.MaJiDi; ۱۸:۲۹ ۱۳۹۶/۰۲/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
      در عهد ژوراسیک یه معرکه ای تو این آدرس گرفته بودم
      خوشبختانه عکساش تو سرور eca بود و به فنا نرفت
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=37665.0
      سلام
      تاپیک حذف شده اگه ممنکنه دوباره قرار بدید.

دیدگاه

با سلام واحترام
        دوستان روش وصل کردن ماژول به چنجر این ضبط چطوره؟(میخام به چنجر وصلش کنم (روش رادیو بلدم) دنبال روش چنجر هستم؟
        کاتالوگ سوکت چنجرش هم به این صورته البته بنده R-L OUT ماژول رو طبق این کاتالوگ به L-R بخش سوکت DIN چنجر وصل کردم. وGND زمین سوکت صدا ماژول هم زدم به SIG GND بخش سوکت DINسوکت چنجر. ولی خوب ضبط تو مد چنجر نمیره حتما یه جای کارم میلنگه- خواهشمندم راهنمایی نمایید
        با تشکر
        عکس و کاتالوک در لینک زیر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan013 نمایش پست ها
          با سلام واحترام
          دوستان روش وصل کردن ماژول به چنجر این ضبط چطوره؟(میخام به چنجر وصلش کنم (روش رادیو بلدم) دنبال روش چنجر هستم؟
          کاتالوگ سوکت چنجرش هم به این صورته البته بنده R-L OUT ماژول رو طبق این کاتالوگ به L-R بخش سوکت DIN چنجر وصل کردم. وGND زمین سوکت صدا ماژول هم زدم به SIG GND بخش سوکت DINسوکت چنجر. ولی خوب ضبط تو مد چنجر نمیره حتما یه جای کارم میلنگه- خواهشمندم راهنمایی نمایید
          با تشکر
          https://www.mediafire.com/?ljpv4tnqjfl4ob2
          با سلامی دوباره
          از دوستان یعنی کسی اطلاع نداره منو راهنمایی کنه

دیدگاه

با سلام واحترام
            با تشکر
            https://www.mediafire.com/?ljpv4tnqjfl4ob2
            سلام
            من کاتالوگ رو دیدم سیم های چنجر مال دیتا و ...این چیزا هستش نمیشه به اونجا وصلش کرد به نظر من روش رادیو رو انجام بدید بهترین روشه اگه میخوای رادیو هم داشته باشی یه کلید بزار که بتونی بین هردوشون سوئیچ کنی
            موفق باشید
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
              سلام
              من کاتالوگ رو دیدم سیم های چنجر مال دیتا و ...این چیزا هستش نمیشه به اونجا وصلش کرد به نظر من روش رادیو رو انجام بدید بهترین روشه اگه میخوای رادیو هم داشته باشی یه کلید بزار که بتونی بین هردوشون سوئیچ کنی
              موفق باشید
              سلام مهندس جان انشاالله که خوبید
              والله سوکتش پایه های L-R داره و وصلش کردم ولی حتما باید دیتا بگیره یا پایه ها تو شرایطی قرار بگیرند که ما نمیدونیم. تا ضبط رو به مد چنجر ببره- اگر مثل رادیو کلیدی چیزی داشت که میتونستم بزنم بره تو مد چنجر عالی میشد وحتما کار می کرد-ولی نیست خودش باید بالا بیاره- حالا کاری نداریم
              متاسفانه تو وصل کردن این نوع ماژولUSB به رادیو یه مشکل بزرگ وجود داره:از انجایی که ماژول ازنوع بلوتوث دارش هست وقتی که ماژول تو مد بلوتوث قرار میگره با نویز شدیدی همراه میشه و فقط تو مد بلوتوث اینطوره و ازاونجایی که نمیخام رادیو ضبط رو از کاربندازم (چون رادیو رو به خروجیAUXماژولUSB زدم تا اونم کارکنه) با این مشکل روبه رو شدم وگرنه که قطعش میکردم بره (احتمالا چون رادیو ضبط فعال شده امواج بلوتوث ماژول روی تیونر رادیو تاثیر میزاره و نویز میده)
              واین علتی شد که برم سراغ چنجر
              حالا اگر شما راه حلی- چاره ای میدونید راهنماییم کنید ممنون میشم؟؟؟

دیدگاه

با درود
                موقعیکه روی مود نوار میرود هم میتوان کاری کرد که برد mp3 کار بکند ....
                شما از داخل پخش عکس قرار بدهید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد !!!!

دیدگاه

سلام مهندس جان انشاالله که خوبید
                  والله سوکتش پایه های L-R داره و وصلش کردم ولی حتما باید دیتا بگیره یا پایه ها تو شرایطی قرار بگیرند که ما نمیدونیم. تا ضبط رو به مد چنجر ببره- اگر مثل رادیو کلیدی چیزی داشت که میتونستم بزنم بره تو مد چنجر عالی میشد وحتما کار می کرد-ولی نیست خودش باید بالا بیاره- حالا کاری نداریم
                  متاسفانه تو وصل کردن این نوع ماژولUSB به رادیو یه مشکل بزرگ وجود داره:از انجایی که ماژول ازنوع بلوتوث دارش هست وقتی که ماژول تو مد بلوتوث قرار میگره با نویز شدیدی همراه میشه و فقط تو مد بلوتوث اینطوره و ازاونجایی که نمیخام رادیو ضبط رو از کاربندازم (چون رادیو رو به خروجیAUXماژولUSB زدم تا اونم کارکنه) با این مشکل روبه رو شدم وگرنه که قطعش میکردم بره (احتمالا چون رادیو ضبط فعال شده امواج بلوتوث ماژول روی تیونر رادیو تاثیر میزاره و نویز میده)
                  واین علتی شد که برم سراغ چنجر
                  حالا اگر شما راه حلی- چاره ای میدونید راهنماییم کنید ممنون میشم؟؟؟
                  درود
                  بله ماژول های بلوتوث یه کوچولو نویز میندازن به خاطر وصل نکردن گراند هاشونه یه گگراند داره توی خروجی صداش یه گراند هم توی ورودی aux که پشت ماژول هست همه این هارو با منفیش باید یکی کنید نویزش به حداقل می رسه
                  راهی دیگه به نظرم نمی رسه
                  چرا fm player تهیه نمی کنید اگه سختتونه رادیو رو کلید بزارید واسش؟
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                    درود
                    بله ماژول های بلوتوث یه کوچولو نویز میندازن به خاطر وصل نکردن گراند هاشونه یه گگراند داره توی خروجی صداش یه گراند هم توی ورودی aux که پشت ماژول هست همه این هارو با منفیش باید یکی کنید نویزش به حداقل می رسه
                    راهی دیگه به نظرم نمی رسه
                    چرا fm player تهیه نمی کنید اگه سختتونه رادیو رو کلید بزارید واسش؟
                    موفق باشید
                    بله گراند(gnd) وصل نکردم.تست بکنم ببینم چطورمیشه خبرشو اعلام میکنم. ( ولی اینو بگما شما میگی یه مقدار نویز ولی همچین کم هم نیست نویزش مخصوصا اگر ماژول نزدیکتر بشه به ضبط )
                    (والله ماله من نیست که بخام براش تصمیم بگیرم. گویا ازکیفیت fm player راضی نیستن راسش رو بخای اگر به من باشه من همین ماژولusb رو هم قبول ندارم.)

گراند به بدنه ضبط لحیم کنم مناسبه دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                      با درود
                      موقعیکه روی مود نوار میرود هم میتوان کاری کرد که برد mp3 کار بکند ....
                      شما از داخل پخش عکس قرار بدهید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد !!!!
                      اینم خدمت شما دوست گرامی:

دیدگاه

بله گراند(gnd) وصل نکردم.تست بکنم ببینم چطورمیشه خبرشو اعلام میکنم. ( ولی اینو بگما شما میگی یه مقدار نویز ولی همچین کم هم نیست نویزش مخصوصا اگر ماژول نزدیکتر بشه به ضبط )
                        (والله ماله من نیست که بخام براش تصمیم بگیرم. گویا ازکیفیت fm player راضی نیستن راسش رو بخای اگر به من باشه من همین ماژولusb رو هم قبول ندارم.)

گراند به بدنه ضبط لحیم کنم مناسبه دیگه
                        پس تست کنید
                        این ماژول هارو خوب وصل کنید وتغذیشون خوب باشه کیفیتشون خوبه و مشکلی نداره نویز یا مال تغذیه هستش یا واسه وصل نکردن کامل گراند
                        موفق باشید
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

عکسها که اصلاً واضح نیست !!!!
                          ای سی واقع در مرکز برد شماره اش چه میباشد؟؟؟
                          از روی برد هم عکس قرار بدهید.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                            عکسها که اصلاً واضح نیست !!!!
                            ای سی واقع در مرکز برد شماره اش چه میباشد؟؟؟
                            از روی برد هم عکس قرار بدهید.....
                            با دقت بیشتری گرفتم .ولی دیگه از این بهتر نمیشه گرفت شما زوم کنی کاملا مشخصه- به هر حال موبایله .DSLR که نیست.
                            شما منظورت: L-R سوکت کاست ضبطه دیگه.
                            درسته. (دورش کادر قرمز کشیدم)

دیدگاه

یک سوال
                              از این ماژول های پخش mp3 نمیشه استفاده کرد؟
                              بعد خروجی رو به تقویت کنند ضبط وصل کرد

راستی یه روش دیگه هم هست
                              اگر ضبط شما 3 mode باشه
                              یکی رادیو یکی سی دی
                              یکی هم aux
                              سه تا سیم هم پشتش هست
                              یکی زرد یکی قرمز و یکی سفید
                              ما خودمون از کابل صوتی اسپیکر استفاده میکنیم
                              ضبط رو روی aux قرار میدیم و سفید و قرمز رو به کابل وصل میکنیم و به گوشی
                              اهنگ رو از گوشی پلی میکنیم و از ضبط پخش میشه

این دوتا کابل ورودی هستن و زرد خروجی
                              ببخشید که نمیتونم عکس بزارم اخه اون پایین زده شما نمیتوانید فایل پیوست کنید
                              نمیدونم چرا
                              این مشکل رو تجربه کردم
                              یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
                              بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar ashouri نمایش پست ها
                                یک سوال
                                از این ماژول های پخش mp3 نمیشه استفاده کرد؟
                                بعد خروجی رو به تقویت کنند ضبط وصل کرد

راستی یه روش دیگه هم هست
                                اگر ضبط شما 3 mode باشه
                                یکی رادیو یکی سی دی
                                یکی هم aux
                                سه تا سیم هم پشتش هست
                                یکی زرد یکی قرمز و یکی سفید
                                ما خودمون از کابل صوتی اسپیکر استفاده میکنیم
                                ضبط رو روی aux قرار میدیم و سفید و قرمز رو به کابل وصل میکنیم و به گوشی
                                اهنگ رو از گوشی پلی میکنیم و از ضبط پخش میشه

این دوتا کابل ورودی هستن و زرد خروجی
                                ببخشید که نمیتونم عکس بزارم اخه اون پایین زده شما نمیتوانید فایل پیوست کنید
                                نمیدونم چرا
                                سلام
                                بله راه های زیادی هستش
                                یکیش مثلا اینه که توذهن بنده هستش پخش رو aux خور کنیم و هر وقت نیاز بود ماژول رو بافیش بهش وصل کنیم
                                وقتی ماژول وصله صدای ماژول میاد و وقتی ماژول به فیش وصل نیست صدای رادیو میاد
                                این راه هم هست که به نظرم خوب و عملیه
                                راه دیگه هم اینه که خروجی ماژول مستقیم به امپ پخش وصل بشه من این روش رو توصیه نمی کنم
                                بدرود
                                Proudly @real_ahmadi
                                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X