اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شناسایی یک قطعه در ماژول HM TR
Collapse
X
-
پاسخ : شناسایی یک قطعه در ماژول HM TR
نوشته اصلی توسط ali bavilسلام مهندس این دیود زنره دمونتاژش کنی اندازشم موتوجه میشی
آخه بدبختی اینه که فکر کنم سوخته . باید عوضش کنم .
اگه کسی مشخصاتش رو داره لطفا بذاره .
اضافه شده در تاریخ :
دوستان یک دستی برسونن .
یکم هل بدید را می افته ........ !
دیدگاه
-
با سلام مهندس فکر نمیکنی شاید بقیه قطعاتشم سوخته.اخه ولتاژش 5ولته شما 12 بهش دادی.در خوشبینانه ترین حالت فقط میکروش سوخته باشه به طور 100% که من تجربشو زیاد داشتم میکرو های ای وی ار به اضافه ولتاژ خیلی حساسآ.شما یک میکرو دیگه میزاری برنامشو چیکار میکنی.قاعدتآ باید 1قفلی چیزی گذاشته باشن.
منظورم خوندن اطلاعات و ریختن روی یک میکرو دیگس.
میدونم واست سخته و درکت میکنم ولی متاسفانه چاره ای نداری باید فراموشش کنی :redface:روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت هر کسی غصه ی اینکه چه میکرد نداشت چشمه ی سادگی از لطف زمین میجوشید خودمانیم .... زمین این همه نامرد نداشت
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط erfan mسلام
اینو شرکت ATMEL زده ؟ چند خریدی ؟ ارتباط دوطرفه هست دیگه ؟
ببین اسمش چیه یه سرچ بکن شاید شماتیکش پیدا شد :biggrin:
نه شرکت hope rf زده .
من قبل عید خریدم 28 اما الان گرون شده .
آره توی این مدل هم Send داری و هم Receive .
نه متاسفانه قبلا سرچ کردم چیزی پیدا نکردم . کلا چیزای چینی رو فقط خودشون می تونن بزنن .
نوشته اصلی توسط deremel400چون ولتاژ کاریش 5 احتمالا زنر 5.1یا 4.7 باشه البته می ونید از 4.3 هم استفاده کنید اگر جواب نداد از ولتاژ بالاتر
آخه یکی به این چینی ها نمیگه چرا توی ورودی یک رگولاتوری چیزی برای محافظت نمی ذارن .
نوشته اصلی توسط galaxy_yبا سلام مهندس فکر نمیکنی شاید بقیه قطعاتشم سوخته.اخه ولتاژش 5ولته شما 12 بهش دادی.در خوشبینانه ترین حالت فقط میکروش سوخته باشه به طور 100% که من تجربشو زیاد داشتم میکرو های ای وی ار به اضافه ولتاژ خیلی حساسآ.شما یک میکرو دیگه میزاری برنامشو چیکار میکنی.قاعدتآ باید 1قفلی چیزی گذاشته باشن.
منظورم خوندن اطلاعات و ریختن روی یک میکرو دیگس.
نه همچین فکری نمی کنم :biggrin: می دونی چرا ؟ چون هم دود رو دیدم برق رو سریع قطع کردم . دوباره وقتی به 5 زدم میکرو می خواست داغ کنه و دوباره سریع کشیدم . و به همین دلیل فکر کنم انشالله که میکرو سالمه . فقط می مونه اون آی سی دیگه .
نه دیگه اگه سوخته شده باشه که دیگه نمیشه کاریش کرد . برنامش قفل داره .
نوشته اصلی توسط galaxy_yمیدونم واست سخته و درکت میکنم ولی متاسفانه چاره ای نداری باید فراموشش کنی :redface:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط erfan mترک هاشو دنبال کن ببین کجا رفته :mrgreen: :mrgreen:
اگه بتونی یه دونه دیگه از اینا پیدا کنی بعد اونو دربیاری ببین چیه جاش بخری بزاری :biggrin:
دیدگاه
دیدگاه