اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن نشدن دستگاه ستاپ باکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن نشدن دستگاه ستاپ باکس

با عرض سلام خدمت دوستان دستگاه ستاپ باکس ما دو سه روز بود برای روشن شدنش چندبار باید روشن خاموش می کردی تا روشن میشد منظورم اینه که هر بار که روشن می کردی دفعه ی اول تصویر نداشت دفعه ی بعد هم تصویر نصفه بود و دفعه ی بعد درست میشد و برای حلش باید چند بار کلید پشت دستگاه رو بزنیم تا روشن بشه فکر می کنید مشکل از کجاست من چک کردم تغذیه هم میاد ترانسش یه چیزی شبیه چوک و 4 پایه هست و رنگ زرد هم داره اما توی ورودی و خروجیش 220 داریم کلید ها هم همه سالم هستند حالا فکر می کنید مشکل کجاست
    قم الکترونیک

پاسخ : روشن نشدن دستگاه ستاپ باکس

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010
    با عرض سلام خدمت دوستان دستگاه ستاپ باکس ما دو سه روز بود برای روشن شدنش چندبار باید روشن خاموش می کردی تا روشن میشد منظورم اینه که هر بار که روشن می کردی دفعه ی اول تصویر نداشت دفعه ی بعد هم تصویر نصفه بود و دفعه ی بعد درست میشد و برای حلش باید چند بار کلید پشت دستگاه رو بزنیم تا روشن بشه فکر می کنید مشکل از کجاست من چک کردم تغذیه هم میاد ترانسش یه چیزی شبیه چوک و 4 پایه هست و رنگ زرد هم داره اما توی ورودی و خروجیش 220 داریم کلید ها هم همه سالم هستند حالا فکر می کنید مشکل کجاست
    تو قسمت تغذیه خازنهای الکترولیت رو چک کنین
    حواستون به برق باشه

دیدگاه

گارانتی داره؟
      علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

ببر نمایندگیش
        بهش ور نری بهتره
        هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behroz2010
          ببر نمایندگیش
          بهش ور نری بهتره
          موافقم
          علی (ع)فرموده است :در علم و ادب بکوشید چه آنکه عالم ، عزیز و گرانقدر است ، اگر چه خاندان بزرگی منتسب نباشد ، اگر چه فقیر بی بضاعت باشد ، و اگرچه جوان باشد.

دیدگاه

والا چی بگم 15 روز گارانتیش تموم شده فکر نکنم مشکل از خازن ها باشه ولی یه خازن مکعب شکل توی ورودی قبل ترانس هست و یک خازن الکترولیت هم بعد مدارت یکسوسازی خازن الکترولیت مثل اینکه یه مایع زرد رنگ ازش خارج شده و روی برد ریخته ولی مطمئن نیستم که مال اون باشه
            قم الکترونیک

دیدگاه

گرانتیش 15 روزه گذشته ؟ :surprised:
              یعنی گارانتیش چند ماه بوده؟
              ببر یه جای تعمیر کار متخصص به هر کس نده تعمیر کنه میزنه داغون میکنه
              میرفتی گیرنده دیجیتال واسه کامپیوتر میگرفتی 20 تومن
              هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

خوب تو که باز کردی همون جوری بزن به برق ببین ولتاژ حدود 300 ولت رو خازنه میفته یا نه.
                ولی بدون احتمالا اون ماده زرد چسبه که زدن قسمت ولتاژ بالا ی مدار قابل لمس و اتصال نباشه.
                حواست هست که 300 ولت باکسی شوخی نداره.
                ضمنا مگه نمی گی تصویر یه بار نیمه کاره میاد خیلی بعیده که از تغذیه باشه.
                ای با من و پنهان چو دل از دل سلامت میکنم توکعبه ای هر جا روم قصد مقامت می کنم
                هر جا که هستی حاضری از دور در ما نا ظری شب خانه روشن میشود چون یاد نامت میکنم
                گه همچو باز آشنا بر دست تو پر میزنم گه چون کبوتر پرزنان آهنگ بامت می کنم

مرا گویی تورا با این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم اگر مرغ هوایی این قفس چیست من چه دانم ، من چه دانم من چه دانم

دیدگاه

داداش درستش کردم این دستگاه یک روز کامل روشن بود و ترانسش سوخته بود عوضش کردم درست شد
                  قم الکترونیک

دیدگاه

گارانتی داره؟
                    این چه ربطی به سوال داره؟
                    ببر نمایندگیش
                    بهش ور نری بهتره
                    اینجا انجمن تخصصی برقه نه انجمن نصیحت کردن.
                    داداش درستش کردم این دستگاه یک روز کامل روشن بود و ترانسش سوخته بود عوضش کردم درست شد
                    یه سوال این ترانسو از کجا تهیه کردی؟

دیدگاه

رفتم از یه تعمیر کار تلوزییون گرفتم اکثرا دارن
                      قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X