اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با برق رسیور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با برق رسیور

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام ولتاژ خروجی اداپتور رو چک کنید و ببینید چند ولته
    وقتی لام جلوی رسیور خاموش شد صدایی بویی چیزی نبود؟؟
    بدرود
    سلام مهندس موقعی که نصب کردم فقط دوثانیه روشن شد و خاموش شد ادبتور رو هم چک کردم کمی نوسان دارد
    و بنظر خودم بعد از وصل کردن یک بویی کرد داخل مدار

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام ولتاژ خروجی اداپتور رو چک کنید و ببینید چند ولته
    وقتی لام جلوی رسیور خاموش شد صدایی بویی چیزی نبود؟؟
    بدرود
    سلام مهندس موقعی که نصب کردم فقط دوثانیه روشن شد و خاموش شد ادبتور رو هم چک کردم کمی نوسان دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma so نمایش پست ها

سلام از رسیور بو اومد یا اداپتور؟؟
      اگه از اداپتور بوده یه اداپتور نو بگیر یا در همینو باز کن و تعمیرش کن شاید خازن صافیش ترکیده باشه
      موفق باشی
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma so نمایش پست ها

سلام
        آداپتور مال خود رسیور بوده یا مال وسیله ی دیگه؟؟؟
        اگه آداپتور بود که دیود و خازن صافی فراموش نشه
        بعد اگه رسیور بود باید عکس از داخل مدار قرار بدی
        آها یه چیزی یادم اومد رسیور ها معمولا یه فیوز دارن اون فیوزو چک کن
        بعد باتعویض فیوز حل نشد یه عکس با کیفیت (حجم مهم نیست) از مدار رسیور قرار بده تا کمکت کنم
        یادم میاد یه بنده خدایی داشته رسیور تعمیر میکرده این نمی دونسته ترانسو برداشته و مستقیم رسیورو به برق شهر زده و بوی سوختگی .....و دود خاکستری .....آتیش سوزی حسابی.... خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخ
        من منظوری نداشتم فقط خواستم یکم فضا عوض شه خستگی مون دربره

دیدگاه

رسیورهای الان همه بنجل شدن. همه از دم یک مشت آشغال چینی ان. خازنهاشون یه جور میسازن که بیشتر از یکی دو سال جواب نده. اکثرا خازن منبع تغذیه شون مشکل دار میشه

دیدگاه

با سلام
            من یه رسیور iclass k9k9 دارم که فقط چراغ قرمز رو نمایشگر روشن میشه و دستگاه کار نمیکنه.
            لطف می کنید بگید مشکل از کجاست و من چطور باید حلش کنم؟

دیدگاه

سلام رسیور وقتی به برق میزنم روشن نمیشه یعنی طول می کشه تا از حالت استند بای خارج بشه بره روی تاریخ یا کانال این مدت از ده دقیقه شروع شد تا الان که دوروز یا بیشتر طول خیابونتون میشم راهنمایی کنید ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alpha+ نمایش پست ها
                رسیور استرانگ همیشه مشکل ریبوت شدن داشته . من از سال 1375 یادمه تا الان هرکی استرانگ
                خریده سر بالا اومدنش شاکی بوده . بعضی مدل هاش رو اصلا نمیشه کاری کرد و باید انداخت دور .
                بعضی مدل های جدیدترش رو میشه درست کرد .
                شما مدل استرانگ رو بگید تا ببینیم میشه کاریش کرد یا نه . و اینکه آخرین بار کی پگردیش کردی ؟
                سلام.
                منم سال77استرانگ خریدم بعده ده سال وقتی برق میرفت یا خودمون ازپریز میکشیدیم به پریز میزدیم روشنش میکردیم. میدیدیم دوتا ازکانالاش خودبخود حذف میشد مثلا200تاکانال داشتم بعده قطعی برق میشد198تاکانال،اگه درروز پنج بار برق قطع میشد ده تا کانالا حذف میشدن اگه با پنل جلو خاموش روشن میکردیم کانالی حذف نمیشد
                همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

من رسیور یا کامپیوتر ندیدم بیشتر از 7 سال درست کار کنه از این مشکلات براش پیش میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
                    من رسیور یا کامپیوتر ندیدم بیشتر از 7 سال درست کار کنه از این مشکلات براش پیش میاد.
                    بعده استرانگ سال85یه هایویژن خریدم،گوش شیطون کر هنوز مشکلی براش پیش نیومده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
                      بعده استرانگ سال85یه هایویژن خریدم،گوش شیطون کر هنوز مشکلی براش پیش نیومده
                      مواظبش باش

دیدگاه

سلام دنبال یک تعمیر کار رسیور میگردد و

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
                          مواظبش باش
                          چشم،این چندسال اصلا مراقبتی نمیکردم،حتی موقعی تی وی خاموش بود رسیور روشن میبود،مسافرت هفتگی میرفتیم یادم میرفت ازبرق جداش کنم،من برعکس شدن وسایلم وسایلیکه خیلی مواظبشونم زود خراب میشن،وسایلی که مراقبشون نیسم هیچیشون نمیشه الان فککنم یک کیلو گردوخاک داخلشه خخخ ازوقتی خریدمش بازش نکردم تمیزش کنم،چون HDنداره میخاستم یه جدید بگیرم که خورد تو این گرونی

دیدگاه

سلام
                            من ریسیور starx31000 plus دارم و الان حدود 2 روز است این مشکل پیش اومده که وقتی کابل آنتن ( دیش) به ریسیور وصل است ریسیور اصلا کار نمیکنه یعنی روشن نمیشه و به محض اینکه کابل را جدا میکنم و ریسیور روشن میشه و بدون ایراد کار میکنه و بعد میتونم کابل را وصل کنم و کانال ها را بدون ایراد ببینم ولی وقتی دستگاه ریسیور را از پشت خاموش میکنم دوباره باید کابل آنتن را جدا کنم از ریسیور تا بتوانم ریسیور را روشن کنم . لطفا کمک کنید که مشکل از چیست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak2019 نمایش پست ها
                              سلام
                              من ریسیور starx31000 plus دارم و الان حدود 2 روز است این مشکل پیش اومده که وقتی کابل آنتن ( دیش) به ریسیور وصل است ریسیور اصلا کار نمیکنه یعنی روشن نمیشه و به محض اینکه کابل را جدا میکنم و ریسیور روشن میشه و بدون ایراد کار میکنه و بعد میتونم کابل را وصل کنم و کانال ها را بدون ایراد ببینم ولی وقتی دستگاه ریسیور را از پشت خاموش میکنم دوباره باید کابل آنتن را جدا کنم از ریسیور تا بتوانم ریسیور را روشن کنم . لطفا کمک کنید که مشکل از چیست ؟
                              سلام
                              کابل رو کامل چک کنید که اتصالی نداشته باشه بعضی رسیورا محافظ اتصال کوتاه دارن
                              بورد تغذیه رو هم چک کنید دیودی یا خازنی خراب نباشه
                              موفق باشید
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                                یه ریسیور starmax دارم.
                                چند روز بود بد کار میکرد و نور پنل جلوی ریسیور کم شده بود تا اینکه یکدفعه خاموش شد و دیگه روشن نشد و بعد چند روز دوباره به برق زدم حدود دو سه دقیقه کار کرد اما دوباره نور پنل کم شد و ریسیور از کار افتاد
                                بنظرتون مشکلش از کجا میتونه باشه
                                لطفا راهنماییم کنین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X