اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن لامپ چراغ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوختن لامپ چراغ

با سلام و پوزش به دلیل طرح مشکل پیش و پا افتاده از اساتید
    یک چراغ که با 4 تا باطری قلمی کار می کنه دارم که از این لامپ های کوچیک سرپیچ دار می خوره.نمی دونم مشخصات لامپش از اول چی بوده اما الان که از این لامپ ها بهش وصل می کنم بعد از چند دقیقه می سوزه.روی لامپی که خریدم نوشته 2.5 ولت .خب حدس می زنم که ولتاژش پایین تر از باطری هاست.باید الان چی کار کنم ؟ لامپ 6ولتی سرپیچ دار توی بازار هست؟ یا باید مقاومتی چیزی سر راهش وصل کنم (چند اهم و کدوم سمت لامپ)؟

ممنون

پاسخ : سوختن لامپ چراغ

باید ببینی لامپی که سوخته چند وات بوده؟ باتریها چیه ؟ و چند تاست؟!

دیدگاه

عرض کردم : 4 تا قلمی می خوره.لامپ اولی نمیدونم چند وات بوده اما سرپیچ دار بوده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliarc2003
        عرض کردم : 4 تا قلمی می خوره.لامپ اولی نمیدونم چند وات بوده اما سرپیچ دار بوده.
        بله حواسم نبود ؛ لامپ 2.5 ولتی چند واته؟ ببین این برای بدست آوردن اهمشه! اینو بدونیم یه کارایی میشه کرد!

دیدگاه

روش نوشته 2.5 ولت 0.3 آمپر همین

ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

روش نوشته 2.5 ولت 0.3 آمپر همین

ممنون از راهنماییتون
            خواهش میکنم ؛ با این حسابی که گفتید این لامپ با 2.5 ولت 300 میلی آمپر (0.3) جریان میکشه و واتش هم میشه جریان ضربدر ولتاژش که اینجا 750 میلی واته ؛ احتمالاً نورش کم خواهد بود .

شما یه مقاومت 10 اهم دو وات با لامپ سری کنید ، لامپ روشن میشه ولی احتمال خیلی زیاد نورش مثل همون لامپ خودش نیست چون لامپهای چراق قوه واتشون و نورشون زیاده!

البته راه بهترش اینه که باتریها رو دو تاش کنی چون با روش بالا ، حدود یه وات تلف قدرت روی مقاومت خواهی داشت که یه گرمای اضافست!!!

دیدگاه

من 2 تا لامپ رو سری کردم (2.5 ولت 0.3 آمپر) با 4 تا باطری قلمی. فعلا داره کار می کنه. به نظرتون طولانی مدت جواب می ده؟

دیدگاه

من 2 تا لامپ رو سری کردم (2.5 ولت 0.3 آمپر) با 4 تا باطری قلمی. فعلا داره کار می کنه. به نظرتون طولانی مدت جواب می ده؟
                بر اساس مشخصات جریان و ولتاژش و قانون اهم ، میشه فهمید که حدود 8.3 اهم ، مقاومت لامپ هاست حالا دوتاش میشه 16.6 اهم و بنابه تقسیم مقاومتی روی هر کدوم سه ولت میفته.

بنا به فرمول وات ...

حدود یه وات روی هر کدوم از لامپها تلف میشه ...

نمیدونم تحملشو دارن یا نه؟! احتمالا دارن ولی میتونی یه مقاومت 3.3 اهم یک وات ، باهاشون سری کنی تا مطمئن باشی.

دیدگاه

اگه همون یه لامپ جوابتون رو میده دوتا از باتری ها رو کم کنین اینطوری بصرفه تره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X