اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ولوم 10 کیلو اهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل ولوم 10 کیلو اهم

سلام. من یه ولوم 10 کیلو اهم گرفتم (800 تومن! oo: ) و اومدم خونه و با LM317 یه چیز تومایه های منبع تغزیه متغیر ساختم ولی پس از مدت کوتاهی دیدم دیگه کار نمی کنه. یک روز هم از خریدنش نمیگذشت! زدمش به مولتی متر دیدم رنج مقاومتش شده از حدود 13 تا 23 کیلو اهم! همین طوری در بسته اسپری تمیز کننده زدم دیدم تغییری نکرد، بازش کردم اسپری چرب ناهید زدم بهش البته اسپریش مال حدود چهار سال پیشه دیدم بازم تغییری نکرد، این دفعه اسپری خشک بهش زدم (از همون مارک و هم سن همون) دیدم درست شد. یه مدتی کار کرد دوباره دیدم داره هی رنجش داره میره بالا یعنی مثلا شد 2 تا 12 کیلو اهم، تا اینکه الان شده 8 تا 18 کیلواهم. دوباره بهش اسپری چرب زدم ببینم این دفعه تاثیری داره یا نه، دیدم تاثیری نداره. دیگه چیکارش کنم؟ 800 تومنه و اصلا نمی ارزه واسه یه ولوم کوچیک برم اینهمه بدم یدونه بخرم.

ممنون. :angry:
    عاشق الکترونیک

پاسخ : مشکل ولوم 10 کیلو اهم

شاید بیش از حد مجاز ازش امپر کشیدی

به نظرم واتشون 250 میلی وات هست
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

ممنون اما از روی یه آموزش اینترنتی معتبر ساختمش. خودشم دقیقا از همینا استفاده می کرد. البته چند باری آتیش گرفت به دلیل شدت جریان بالا و یه بوی خیلی بدی هم داد ولی از قبل سوختنش خراب شده بود. الان دوباره اسپری خشک زدم بهش دوباره رسید به 5 تا 15 البته این lm317 چون سر راه ورودی adjustش قرار داره باعث میشه زیاد شدت جریانی از ولومه نگذره فک کنم. :sad:
      عاشق الکترونیک

دیدگاه

سلام حتما باید با پتانسیومتر باشه یه سلکتور بزار :smile:
        "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
        ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
        ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
        پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmahdim
          ممنون اما از روی یه آموزش اینترنتی معتبر ساختمش. خودشم دقیقا از همینا استفاده می کرد. البته چند باری آتیش گرفت به دلیل شدت جریان بالا و یه بوی خیلی بدی هم داد ولی از قبل سوختنش خراب شده بود. الان دوباره اسپری خشک زدم بهش دوباره رسید به 5 تا 15 البته این lm317 چون سر راه ورودی adjustش قرار داره باعث میشه زیاد شدت جریانی از ولومه نگذره فک کنم. :sad:
          همون دیگه آمپر زیاد ازش کشیدی و سوزوندیش

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

جنس ولوم شما خوب نیست و کانکتوری که روی قسمت کربنی حرکت میکند اکسید میشود
            برید ولوم خوب تهیه کنید من هم به این مشکل برخورده بود این هم از نتایج واردات چینی بودن است
            :redface:
            کمتر سخن گویم
            بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

از کجا مطمئن شم که جنسی که دارم میخرم خوبه؟ :sad:
              عاشق الکترونیک

دیدگاه

منظورم اینه که از کجا میشه جنس ولوم ها رو تشخیص داد؟ شما جایی واسه تهیش سراغ دارید که جنساش خوب باشه؟
                عاشق الکترونیک

دیدگاه

این دفعه اصلا ولوم مولتی ترن بگیرم؟ به نظر میاد بهتر باشه (و البته 9000 تومنه یه جایی دیدم )
                  عاشق الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X