سلام من یه اسپیکر neco دارم اول موردی نداشت بعد از چند ماه موقع روشن کردن یه صدای غرغر میداد بعد روشن میشد و صفحه ی دیجیتالش روشن میشد کم کم مدت زمانی که طول میکشید این صدا تموم بشه تا روشن بشه بیشتر شد تا دو هفته پیش 15 دقیقه طول میکشید تا درست بشه الان همون صدای غرغر رو میده ولی دیگه روشن نمیشه میشه بگید ایراد از چیه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل اسپیکر neco
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل اسپیکر neco
نوشته اصلی توسط mojigolسلام من یه اسپیکر neco دارم اول موردی نداشت بعد از چند ماه موقع روشن کردن یه صدای غرغر میداد بعد روشن میشد و صفحه ی دیجیتالش روشن میشد کم کم مدت زمانی که طول میکشید این صدا تموم بشه تا روشن بشه بیشتر شد تا دو هفته پیش 15 دقیقه طول میکشید تا درست بشه الان همون صدای غرغر رو میده ولی دیگه روشن نمیشه میشه بگید ایراد از چیه؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojigolسلام من یه اسپیکر neco دارم اول موردی نداشت بعد از چند ماه موقع روشن کردن یه صدای غرغر میداد بعد روشن میشد و صفحه ی دیجیتالش روشن میشد کم کم مدت زمانی که طول میکشید این صدا تموم بشه تا روشن بشه بیشتر شد تا دو هفته پیش 15 دقیقه طول میکشید تا درست بشه الان همون صدای غرغر رو میده ولی دیگه روشن نمیشه میشه بگید ایراد از چیه؟
دیدگاه
-
سلام
به نظر من هم صدای غرغر وهوم ممتد از خازنهای اصلی تغذیه هستند
بخش امپلیفایر رو هم میتونی با لمس کردن پشت برد با دست و شنیدن صدای ویز ویز تست بکنی
به همین راحتی :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
«علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
«اگر انسانآها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآشان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن
دیدگاه
دیدگاه