اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل اسپیکر neco

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل اسپیکر neco

سلام من یه اسپیکر neco دارم اول موردی نداشت بعد از چند ماه موقع روشن کردن یه صدای غرغر میداد بعد روشن میشد و صفحه ی دیجیتالش روشن میشد کم کم مدت زمانی که طول میکشید این صدا تموم بشه تا روشن بشه بیشتر شد تا دو هفته پیش 15 دقیقه طول میکشید تا درست بشه الان همون صدای غرغر رو میده ولی دیگه روشن نمیشه میشه بگید ایراد از چیه؟
    در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن
    شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

پاسخ : مشکل اسپیکر neco

با سلام
    سما لطف کنید عکسی از اسپیکرتون بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی تون کرد
    مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojigol
      سلام من یه اسپیکر neco دارم اول موردی نداشت بعد از چند ماه موقع روشن کردن یه صدای غرغر میداد بعد روشن میشد و صفحه ی دیجیتالش روشن میشد کم کم مدت زمانی که طول میکشید این صدا تموم بشه تا روشن بشه بیشتر شد تا دو هفته پیش 15 دقیقه طول میکشید تا درست بشه الان همون صدای غرغر رو میده ولی دیگه روشن نمیشه میشه بگید ایراد از چیه؟
      باسلام.شما برد را از ورودی چک کن.احتمالا" خازنهای الکترولیتی صافی(احتمالا"2تاهست مانند هم) که ولتاژ و ظرفیتشون بالا هست نشتی کرده.عیب هم با بادکردگی از بالا و نشت مواد داخل خازن از زیر خازنها مشخص میشه.تعویض کنید نتیجه رو بگیدم.پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojigol
        اگه چند تا اسپیکر به یک خروجی وصل کنید همچین مشکلی پیش میاد که آی سی داخل دستگاه عیب پیدا میکنه

دیدگاه

سلام
          به نظر من هم صدای غرغر وهوم ممتد از خازنهای اصلی تغذیه هستند
          بخش امپلیفایر رو هم میتونی با لمس کردن پشت برد با دست و شنیدن صدای ویز ویز تست بکنی
          به همین راحتی :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
          کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
          «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
          «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X