اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل شدن پخش پراید 91

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قفل شدن پخش پراید 91

سلام
    یکی از اقوام ما پارسال یه پراید خریده که روش یه پخش CD و USB خور هست
    ظاهرا تو همون نمایندگی چندین بار رمز اشتباه به پخش دادن و قفل شده
    چند بارم خودش باهاش ور رفته خلاصه الان روش مینویسه Eror20
    نمایندگی هم دور و بر نیست گفت بپرسم چطور میشه مشکلش رو حل کرد؟
    مرسی ممنون
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

پاسخ : قفل شدن پخش پراید 91

سلام
    پخش رو وا کن نزدیک ایسی سیستم یه ایسی ایپرام هست احتماللا به شماره 2402 اونو با یه نو عوض کن رمزش میشه 4 تا صفر(شایدم 4تا یک!)
    البته این روشو 4سال پیش رو پخش معمولیا انجام میدادیم...حتی یکی از دوستان یه مدار ساخته بود که بدون باز کردن ایسی روی مدار پروگرمش میکرد!
    البته این جدیدا رو باز نکردم تستش با خودت

دیدگاه

با سالم // شما رمز درست را می دونی ؟ با نه ؟
      [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

با سالم خدمت اقا میلاد :mrgreen:
        بله نکته خوبی رو یادم انداختن ایشون اگه رمز رو بدونید باید پخش رو حدودا 1 ربع شایدم بیشتر روشن بذارید بمونه بعد از این مدت ارور پاک میشه و به شما فرصت میده اگه رمز رو میدونی یه بار دیگه تست کنی
        اقا میلاد منظورت همین بود؟

دیدگاه

بله دقیقا --- شما اگه رمز درست رو بدونی : پخش ماشین رو حدود نیم ساعت تو همون حالت روشن بزاری (نیم ساعت شاید چند مین کمتر بیشتر) دوباره ریست میشه و شما فرصت وارد کردن کد را داری @
          همواره شاد و خجسته :-)
          [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
            سلام
            پخش رو وا کن نزدیک ایسی سیستم یه ایسی ایپرام هست احتماللا به شماره 2402 اونو با یه نو عوض کن رمزش میشه 4 تا صفر(شایدم 4تا یک!)
            البته این روشو 4سال پیش رو پخش معمولیا انجام میدادیم...حتی یکی از دوستان یه مدار ساخته بود که بدون باز کردن ایسی روی مدار پروگرمش میکرد!
            البته این جدیدا رو باز نکردم تستش با خودت
            سلام
            آی سی رو پیدا کردم ولی شمارش C4558 هست
            یه جا تو نت هم روش پروگرام کردنش رو پیدا کردم
            حالا نمیدونم همین آی سی هست یا نه

نوشته اصلی توسط ♣Milad
            با سالم // شما رمز درست را می دونی ؟ با نه ؟
            رمز درست رو میدونم
            ولی با این ضبط خیلیا کلنجار رفتن

نوشته اصلی توسط ♣Milad
            بله دقیقا --- شما اگه رمز درست رو بدونی : پخش ماشین رو حدود نیم ساعت تو همون حالت روشن بزاری (نیم ساعت شاید چند مین کمتر بیشتر) دوباره ریست میشه و شما فرصت وارد کردن کد را داری @
            همواره شاد و خجسته :-)
            پخش رو از رو ماشین باز کردم
            حالا سعی میکنم با پاور کامپیوتر روشن کنم و بذارم بمونه ببینم چی میشه

ولی ارور به 20 رسیده هااا
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

دوباره سلام
              من سرچ کردم این ارور20 یه ارور خاص هست که تو چندتا فروم آموزش تعمیرش هست ولی همشون پولیه!!! oo:
              خداوکیلی هیچی ECA نمیشه
              قد یه دانشگاه از این فروم من چیز یاد گرفتم بدون هزینه کردن یک ریال!

دیدگاه

این الان 1.5 ساعته روشننه همونطوره هنوز

دیدگاه

یافتم یافتم یافتم :wow: :wow: :wow:

دوتا روش پیدا کردم
                  شما اول روش اول رو امتحان کنید اگه نشد دومی حتما جواب میده

1-الف- کلید MODE و Disp را با هم نگه میداریم تا دیز پلی با هر عنوانی ظاهر شود .(حدود 5 ثانیه)

ب- به ترتیب کلید های 6 و 5 و4 و1 و2 و3 رامی فشاریم.

پ- کلید ولوم را فشار میدهیم .
                  چنانچه مراحل فوق را منظم و دقیق انجام داده باشیدروی ال سی دی چند صفر دیده میشود که اخرین مرحله را انجام میدهید

ت-به ترتیب اعداد 1 و 2 و3 و4 را میفشاریم.
                  حال دستگاه روشن شده و از این به بعد کد دستگاه 1234 میباشد

2- در بالای ای سی سیستم روی برد یک قطعه لحیم وجود دارد که یک طرف ان به پایه های ای سی وطرف دیگر ان به خازن اس ام دی C 101متصل شده اتصال لحیم را برداشته پخش را روشن میکنیم واعداد 1234 را وارد میکنیم پخش که راه اندازی شد اتصال لحیم را به حالت اول بر میگردانیم از این پس کد دستگاه 1234 می باشد

دیدگاه

آی سی رو پیدا کردم ولی شمارش C4558 هست
                    نه گلم اون اپ امپه واس قسمت صوته! اونی که گفتم نزدیکه ایسی سیستمه و ایپرامه. نشونش هم اینه که یه طرفش سه تا از پایه هاش به هم وصلن

حال این روشهایی که گفتی رو از کجا بدست اوردی؟ کدومش کارتو راه انداخت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                      یافتم یافتم یافتم :wow: :wow: :wow:

دوتا روش پیدا کردم
                      شما اول روش اول رو امتحان کنید اگه نشد دومی حتما جواب میده

1-الف- کلید MODE و Disp را با هم نگه میداریم تا دیز پلی با هر عنوانی ظاهر شود .

ب- به ترتیب کلید های 6 و 5 و4 و1 و2 و3 رامی فشاریم.

پ- کلید ولوم را فشار میدهیم .
                      چنانچه مراحل فوق را منظم و دقیق انجام داده باشیدروی ال سی دی چند صفر دیده میشود که اخرین مرحله را انجام میدهید

ت-به ترتیب اعداد 1 و 2 و3 و4 را میفشاریم.
                      حال دستگاه روشن شده و از این به بعد کد دستگاه 1234 میباشد

2- در بالای ای سی سیستم روی برد یک قطعه لحیم وجود دارد که یک طرف ان به پایه های ای سی وطرف دیگر ان به خازن اس ام دی C 101متصل شده اتصال لحیم را برداشته پخش را روشن میکنیم واعداد 1234 را وارد میکنیم پخش که راه اندازی شد اتصال لحیم را به حالت اول بر میگردانیم از این پس کد دستگاه 1234 می باشد
                      این روش ها واقعا عملیه؟؟؟ :-) چون الان دو تا پخش پیشم هست روش یک ک جواب نمید @ روش 2 هم اصن آدرس نمیخونه با برد های این دو. تا پخش !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                        نه گلم اون اپ امپه واس قسمت صوته! اونی که گفتم نزدیکه ایسی سیستمه و ایپرامه. نشونش هم اینه که یه طرفش سه تا از پایه هاش به هم وصلن

حال این روشهایی که گفتی رو از کجا بدست اوردی؟ کدومش کارتو راه انداخت؟
                        آره رفتم دیتاشیتش رو در آوردم اپ امپ بود
                        اینا رو تو چند تا سایت دست و پا شکسته دیدم

تو این برد اون آی سی اپیرام جاش خالیه
                        از دیروز برام سواله چرا از اپیرام خود میکرو استفاده نکردن که هک هم نشه
                        احتمالا الان شعورشون رسیده و تو سری های جدید از اون استفاده کردن :icon_razz:

من از اولی رفتم
                        فقط الان که رمز 1234 شده نمیدونم چطور عوضش کنم!!!

نوشته اصلی توسط ♣Milad
                        این روش ها واقعا عملیه؟؟؟ :-) چون الان دو تا پخش پیشم هست روش یک ک جواب نمید @ روش 2 هم اصن آدرس نمیخونه با برد های این دو. تا پخش !!!
                        این روش فقط واسه سری AA3-3XXX هستش
                        پخش من AA3-3300 بود
                        که خازن 101 نزدیک پنل جلو قرار داره کنار آی سی
                        اگه پخش شما سری جدید نست باید اپیرام خارجی که دوستمون گفتن رو در بیارید و پروگرام کنید
                        اگه میخواید آموزش کاملشو بذارم

دیدگاه

اون روشو که در جریانم --- پر شده اش هست با رمز 2222 هزار تومن میفروشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad
                            اون روشو که در جریانم --- پر شده اش هست با رمز 2222 هزار تومن میفروشن
                            یه روش دیگه هم هست
                            فقط قبلش بگم من هیچ تضمینی به این روشها نمیدم
                            اینا رو فقط تو نت خوندم

تو مرحله اول ای سی ایپرام یا همون کد پخش ازش جدا کنید
                            یه مسله قابل توجه که پروتکل این ای سی i2c هست
                            یعنی اگه ای سی نباشه دستگاه به دلیل خوندن کد 255 که همون کد خالی حافظه هست فکر میکنه که ایپرام نو و خالی روی دستگاه هست ولی چیزی نیست پس میره به منو رایت کد جدید!! جالبه نه؟!!
                            حالا وقتی ای سی روی دستگاه نیست برق دستگاه وصل کنید دستگاه درخواست کد1 میکنه!! حالا ای سی یو با هیتر یا هویه با احتیات سر جاش لحیم کنید به شلکی که اتصالی بین پایها ایجاد نشه !
                            حالا کد 1 رو وارد کنید مثلا 1234 بعد دستگاه درخواست کد2 میکنه و دوباره همون کد وارد کنید!!

یه خبر خوش کار تمومه حالا ازتون کد میخواد همون کدی که دادینو بدین بهش تا روشن بشه
                            و کد دستگاه همون 1234 میشه!

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز.
                              کسی از مهندسین گرامی هست که بتونه در رابطه با حذف کلی کد پخش پراید کمک کنه
                              ممنون میشم به ایمیلم بفرستین.
                              Javaad.el@gmail.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X