اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پارازیت شدید در آیفن تصویری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پارازیت شدید در آیفن تصویری

با سلام به همه دوستان گرامی
    مدتی قبل یک سری سیستم آیفن تصویری تکنما نصب کردیم (البته برای حمایت از تولید داخلی ) ولی متاسفانه بعد از نصب دیدیم که در گوشی اف اف ها صدای شدید پارازیت بسیار آزار دهنده ای هست. تا کنون چند بار شرکت برای تعمیر آن آمده ولی متاسفانه نتوانست کاری کند در اخر به ما گفتند: باید یک چاه ارت بکنید و سیم ارت اف اف ها را به آن نصب کنید. :eek: به نظر شما این مشکلات مردم را از اجناس بی پشتوانه ایرانی دلزده نمیکند؟؟ :angry: حالا میشه یه نفر بگه ما چه کار کنیم یا این پارازیت همراه با رادیو :cry:
    برای داشتن یک احساس بهتر
    باید یک فکر بهتر داشت

پاسخ : پارازیت شدید در آیفن تصویری

نوشته اصلی توسط systek
    حالا میشه یه نفر بگه ما چه کار کنیم یا این پارازیت همراه با رادیو
    ?
    خواستن توانستن است !

دیدگاه

سلام. من تجربه زیادی ندارم ولی ببینید از اطراف آی فون سیم برقی چه برای آی فون یا برای جای دیگر باشد رد نشد. چون بخاطر القای متقابل میتونه پارازیت بنداز روی آیفون.اگه نه احتمالا مشکل از خود آی فون هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dantte
        سلام. من تجربه زیادی ندارم ولی ببینید از اطراف آی فون سیم برقی چه برای آی فون یا برای جای دیگر باشد رد نشد. چون بخاطر القای متقابل میتونه پارازیت بنداز روی آیفون.اگه نه احتمالا مشکل از خود آی فون هست.
        با تشکر از نظر شما. البته فقط سیم برق آیفن هست و دیگه اینکه تعمییر کار تکنما دستگاه در در رو باز کرد و سیم ارت رو که از منفی گرفته بود به هیت سینگ یک ترانزیستور در پنل اصلی وصل کرد. خودش میگفت قبلا هم با این مشکل برخورد کرده و با این کار برطرف شده. ولی متاسفانه برای ما نشد. و چون دستگاه رو من انتخاب کردم همه سکنه از من طلب کار هستند. بشکنه دستم که دیگه جنس ایرانی نخرم. نمیدونم چکار کنم :angry: :angry: :angry:
        برای داشتن یک احساس بهتر
        باید یک فکر بهتر داشت

دیدگاه

رو قسمت تغذیه کار کن جواب میگیری
          راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

پارازیت مال قسمت تغذیه هستش که نویزمی ندازه رواون قسمت بایستی کارکنی.
            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin9173607961
              رو قسمت تغذیه کار کن جواب میگیری
              سلام مجدد و همچنین تشکر از تفقد و راهنمایی خوب همه شما عزیزان
              عرض شود که این پارازیت همراه با صدای رادیو هست که یک پارازیت بد فرم هم روشه. حالا اگه مشکل تغذیه باشه با تعویض ترانس حل میشه؟
              همین کارو میکنم و نتیجه رو عرض میکنمو باز هم ممنونم خدا کنه که حل بشه
              برای داشتن یک احساس بهتر
              باید یک فکر بهتر داشت

دیدگاه

خوب شد اینو دیدم ! خمسایه ها ازم خاستن که آیفن تصویری بزارم براشون ! اگه اینهمه درد سر داره پس بیخیال...

دیدگاه

:bye سلام
                  برای اینکه بدونی از قسمت تغذیه هست یا نه به نظر من بهترین کار اینه که از یک باتری هم ولتاژ با منبع استفاده کنی و حتما تغدیه رو قطع کن :read:
                  همچنین بهترین راه برای تست کلی به نظرم اینه که دوتا پنل آیفون رو بیرون بیاری و کنار هم آزمایش کنی شاید مسیر سیم مشکل داره یا شاید سیم شیلد استفاده کنی حل بشه ولی اگر منبع تغذیه سوئیچینگه احتمالا مشکل از اونه .
                  موفقباشید :nice:
                  عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X