لطفا درمورد تعمیر لامپهای کم مصرف اگه کسی کار کرده توضیح بده . نحوه باز شدن این لامپها به چه شکل است ایا پیچی هستن؟ ممنون از راهنمایی هاتون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر لامپ کم مصرف
Collapse
X
-
پاسخ : تعمیر لامپ کم مصرف
باکمکتون تونستم لامپو بازکنم حالا یک سوال دیگه این کیت که کاملا به اون یکی قسمت قابش چسبیده از یکطرف دیگه هم که دوتا سیم داره که به قسمت پاترومی وصل میشه سیمها اینقدر کوتاهن که امکان تست قطعات و نمیده لطفا بگید چطور کیت و دربیار ایا سیمها رو قطع کنم یا از قسمت فیلمانها قطع کنم تا فیبر ازاد بشه ممنون
دیدگاه
-
درسته که خازن گیر میکنه اما نه واقعا سیمهای طرف پاتروم خیلی کوتاه هستن برد از طرف دیگه هم کاملا به فیلمان ها چسبیده من اصلا نمیتونم حتی پرابها مولتی متر و داخلش بفرستم -- یکی از لامپها کلا بردش سوخته یعنی مقاومتها وترانزیستورها وحتی قسمتهایی از کل برد من مجبور شدم سیم طرف پاتروم رو قطع کنم تا به برد دسترسی داشته باشم حالا این بردها اماده اش تو بازار هست یا باید بشینم برد رو وصله کاری کنم اما برای اون یکی لامپها هم که مثل این یکی سیمهاش خیلی کوتاه باید سیمهای طرف فیلمان رو بازکنم ؟ صد رحمت به عکسی که شما انداختید لا اقل شما میتونید قسمت پاترومی رو جابه جا کنید لامپ ما اینقدر سیمهاش کوتاه که تکون نمیخوره مگه سیمها ش قطع بشه
دیدگاه
-
تو این تاپیک به طور مفصل بحث شده :
اموزش تعمیر لامپ کم مصرف
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=18967.0- اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
ارتباط با من : ir02x6
طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer
دیدگاه
دیدگاه