یک موس دارم که حدس میزنم ای سی داخلیش سوخته گشتم اما دیتاشیتی از این ای سی نیافتم اگه کسی میتونه کمکم کنه ازکجا میتونم تهیه کنم . ارزش تعمیر کردن داره یا نه . موس خودش حدود 13 تومان است ممنون اسم ای سیش هم mx8721
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر موس باسیم
Collapse
X
-
پاسخ : تعمیر موس باسیم
سلام
من تا حالا موس سوخته ندیدم ولی تا دلت بخواد موسی که سیم هاش قطعی داشته تعمیر کردم.اول مطمئن شو مشکل قطعی سیم نباشه.
ولی اگر آی سی سوخته و مشابه تو اوراقی نیافتی " گشتم نبود نگرد نیست".امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
-
نوشته اصلی توسط emamy2010ممنون که پاسخ دادید ایا شما کاتالوگ این ای سی رو جایی ندیدید چون وقتی دارم با مولتی متر چک میکنم بین پایه هاش اتصال می بینم یعنی دقیقا روی پورت یو اس پی که از سیمهاش خارج شده و برای اتصال به کامپیوتر است اتصال وجودداره ممنون
دل رودشو بریز بیرون ببین چه خبره ، فوقش موقع بستن پیچ اضاف میاریبرو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mohsen_2290درصد خرابی موس مروط به خازن تثبیت ولتاژ ش است که اگه اونو عوض کنی 90درصد احتمال اینکه دوباره راه بیفته هست...در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
دیدگاه
-
l ممنون که پاسخ دادید منم تا حالا خیلی کم توی بردها خازن معیوب دیدم و خوشبختانه این موس اینقدر قطعاتش که که براحتی همشون قابل تست فقط میمونه ای سی که نمیدونم اصلا چی هست ؟ درضمن این موس وقتی به پورت یو اس پی هر سیستمی وصل میکنمش غیر قابل شناسایی ؟ علامتی مثل برق زدگی روی ای سیش دیده میشه درضن پایه های 7-10-12روی ای سی با مولتی متر اتصال میدن ؟ متاسفانه یک موس دیگه روکه باز کردمدیدم ای سیش با این فرق میکنه یعنی این 16 پینه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دیدگاه
-
خازنی که در ورودی سیم موس است همون الکترولیتی معمولا 100uf است این خازن به خاطر شارژ و دشارژ مکرر و به علت کارکرد بالا خاطیت اصلیش را از دست میده و اگر اونو عوض کنی تا 90 درصد مواقع جواب میده اگه نه موس را بنداز دور بصرفه تره....
:job:
قندیل، تندیس قطره هایی است که تسلیم جاذبه زمین نشدند. "چگوآرا"
دیدگاه
-
یک موس داشتم از جای پورت یو اس بی سیم های تغذیه با دیتا اتصالی کرد و وقتی بازش کردم و سیمهارو جای خودشون وصل کردم الان لیزر زیر موس خیلی کم روشن میشه و کار نمیکنه
یعنی سوخته :cry:یا خازنش خراب شده؟"زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....
دیدگاه
دیدگاه