اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار موتور اسباب بازی بچه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار موتور اسباب بازی بچه

سلام
    این مدار مربوط به موتور اسباب بازی بچه هست البته یکدفعه از کار افتاد با یک بررسی کلی فهمیدم سوئیچ های s1 . s2 . s3 . کار نمی کنند . لطفا راهنمایی کنید

پاسخ : مدار موتور اسباب بازی بچه

نوشته اصلی توسط jaberkhan
    سلام
    این مدار مربوط به موتور اسباب بازی بچه هست البته یکدفعه از کار افتاد با یک بررسی کلی فهمیدم سوئیچ های s1 . s2 . s3 . کار نمی کنند . لطفا راهنمایی کنید
    با سلام دوست عزیز منظور شما کلید ها ست دیگه ...چند تا عکس دیگه از کلید ها وبقیه بزار تا را هنمایی کنیم
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

عکسهای جدید

دیدگاه

سلام
        منظور شما از کار نکردن کلید ها چیه ؟؟؟؟

دیدگاه

دوست عزیز توی عکس هایی که قراردادید کلید S3 تابلو هست که نمی تونه مشکلی داشته باشه . احتمالا s1 و s2 هم همین طور (البته خوب در تصویر مشخص نیستند ) مشکل باید چیز دیگه ای باشه . شما لطفا اول مشکل رو بیان کنید . :mrgreen:
          - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

این برد مربوط به موتور اسباب بازی بچه .
            کلید s1 مربوط به سوئیچ اونه . و s2 ملودی و s3 راهنمای سمت چپ
            البته این برد کارمیکرد تازمانی که باتریس تمام شد و زمانیکه باتری شو عوض کردم کار نکرد . دوباره یه چند ساعتی کار کرد و دیگه از کار افتاد .
            من هم چون اهم متر نداشتم بین قطب مثبت و منفی باتری یک led گذاشتم زمانیکه هر کدام از سوئیچهارو وصل میکرد جریان برقرار میشد و لامپ روشن میشد ولی
            s1 s2 s3 جریان برقرار نشد.

در ضمن وسط این برد یک ic داره امکان داره نیم سوز شده باشه.

دیدگاه

کلا کلیدها خیلی ساده بنظر می رسند نباید خرابی از اونا باشه . البته ممکن هست که قسمت مکانیکی کلید درست عمل نمی کنه .
              - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

لطفا در خصوص تست دستگاه یا روشهای تست قطعات اطلاعاتی دارین بدین.

دیدگاه

خوب خودت دو سر کلید را روی برد به هم متصل کن ببین کلید خرابه یا نه اگه کلا همه کلید ها کار نمیکنه که اشکال از جای دیگه ای هستش همه کلید ها که با هم خراب نمیشه دوست عزیز

دیدگاه

روش تست کلید که بسیار ساده است با همون LED که داری میتونی با باتری و کلید یه مدار درست کنی و تست کنی. البته میتونی کلید رو هم رو مدار اتصال کوتاه کنی.
                    اول واسمون توضیح بده این چه کاری انجام میده؟ اگه میتونی هم عکس از روی برد بذار ببینیم چه ic داره؟
                    ولی من فکر میکنم اتصالی داشته باشه جای که جریان میکشه ولی کار نمیکنه
                    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jaberkhan
                      البته این برد کارمیکرد تازمانی که باتریس تمام شد و زمانیکه باتری شو عوض کردم کار نکرد . دوباره یه چند ساعتی کار کرد و دیگه از کار افتاد .
                      در صورتی که از باتری های معمولی استفاده نشده ، از باتری جدید و قدیمی یه عکس بزارید شاید بتونه کمک کنه ، هر دو باتری مشابه هم هستند ؟
                      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                      [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X