اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار موتور اسباب بازی بچه
Collapse
X
-
پاسخ : مدار موتور اسباب بازی بچه
با سلام دوست عزیز منظور شما کلید ها ست دیگه ...چند تا عکس دیگه از کلید ها وبقیه بزار تا را هنمایی کنیمدوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.
-
دوست عزیز توی عکس هایی که قراردادید کلید S3 تابلو هست که نمی تونه مشکلی داشته باشه . احتمالا s1 و s2 هم همین طور (البته خوب در تصویر مشخص نیستند ) مشکل باید چیز دیگه ای باشه . شما لطفا اول مشکل رو بیان کنید . :mrgreen:- به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .
دیدگاه
-
این برد مربوط به موتور اسباب بازی بچه .
کلید s1 مربوط به سوئیچ اونه . و s2 ملودی و s3 راهنمای سمت چپ
البته این برد کارمیکرد تازمانی که باتریس تمام شد و زمانیکه باتری شو عوض کردم کار نکرد . دوباره یه چند ساعتی کار کرد و دیگه از کار افتاد .
من هم چون اهم متر نداشتم بین قطب مثبت و منفی باتری یک led گذاشتم زمانیکه هر کدام از سوئیچهارو وصل میکرد جریان برقرار میشد و لامپ روشن میشد ولی
s1 s2 s3 جریان برقرار نشد.
در ضمن وسط این برد یک ic داره امکان داره نیم سوز شده باشه.
دیدگاه
-
روش تست کلید که بسیار ساده است با همون LED که داری میتونی با باتری و کلید یه مدار درست کنی و تست کنی. البته میتونی کلید رو هم رو مدار اتصال کوتاه کنی.
اول واسمون توضیح بده این چه کاری انجام میده؟ اگه میتونی هم عکس از روی برد بذار ببینیم چه ic داره؟
ولی من فکر میکنم اتصالی داشته باشه جای که جریان میکشه ولی کار نمیکنهبرخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط jaberkhanالبته این برد کارمیکرد تازمانی که باتریس تمام شد و زمانیکه باتری شو عوض کردم کار نکرد . دوباره یه چند ساعتی کار کرد و دیگه از کار افتاد .
خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.[hr]
دیدگاه
دیدگاه