اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر مهتابی شارژی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر مهتابی شارژی

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    دوست عزیز:ممنون از اینکه جواب میدی!! علت اینکه زیاد سئوال میکنم این هست هیچ جا توی اینترنت در این مورد توضیح کامل داده نشده هست!!! ممنون از اینکه سئوال های چرت ما را تحمل میکنی در حالت عادی بدون اینکه باتری به اداپتور وصل باشه!! ولتاژ باتری روی 6/7 هست!! الان سئوال من این هست بعد از چند ساعت باید چک کنم که ولتاژ باتری روی 7.2 رفته یا نه؟؟
    راستی چند ساعت توی شارژ باشه خوب هست؟؟
    من اینجا را متوجه نشدم!!! اگر سر را روی اش نزارم پس کی بزارم!؟؟ پس از چند ساعت؟؟؟نمیتونه که بدون سر باشه که!؟؟ کی گاز اش تمام میشه؟؟؟ راستی این گاز سمی نیست که؟؟تو باتری با چراغ قوه نگاه کردم: دیدم که تیکه پلاستیکی سفید رنگ توی هر سوراخ هست!!(3 تا سوراخ) : اسفنج اش به رنگ سیاه هست!! سفید نبود!! کلا ان تیکه سفید برای چی هست؟؟ ایا برای این هست که ما بفهمیم اسید از ان تیکه سفید بالاتر امده یا نه؟؟
    سپاس
    خواهش میکنم برادر جان. شما الان اسید توش کردی که رسید به 6.7؟ اصلن فراموش کن که گفتم سرشو باز بذار خوبه؟ گازش سمی نیست ولی قابل اشتعاله ولی چون باتری کوچیکه خیلی ناچیزه. برای موقعی گفتم که داری تستش میکنی و بعد از اون مرحله قراره کامل ببندیش. آداپتورو بزن بهش اگه نور لامپ آداپتور کم شد یعنی داره شارژ میشه بذار یه 10 ساعت بمونه بعد ولتاژو در حالی که بهش وصله بگیر. اگه بالای 7.2 باشه پره دیگه. نه اون تیکه سفید نمیدونم منظورت چیه مهم نیست حالا . سیاه باشه یا سفید.
    عزیر من برو اسیدتو بریز توش زیاد حساس نشو دیگه :mrgreen:
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

ممنون
      شما الان اسید توش کردی که رسید به 6.7
      نه: دیشب ولتاژ اش روی 6.7 بود بدون اسید: ولی الان دوباره تست کردم ولتاژ اش روی 5.2 بود!!!!! بدون اسید!!! فعلا اسید نگرفتم!! باید برم دنبالش پیدا کنم !! البته طول میکشه!
      فعلا مباحث تئوری مطرح هست :mrgreen:

سپاس

دیدگاه

راستی یک جا دیدم که میگه برای شارژ باتری 6 ولتی : اگر 9 یا 12 ولت به باتری بدهیم: اشکالی نداره!!!! ایا واقعا میشه؟؟؟

و سئوال اخر:
        در مورد سرنگ: سرنگ خاصی میخواد برای اسید ریزی یا همین: سرنگ های تزریق خوب هستند!!!؟؟ ولی گمان کنم باید سر سرنگ خیلی دراز باشه!؟

دیدگاه

راستی یک جا دیدم که میگه برای شارژ باتری 6 ولتی : اگر 9 یا 12 ولت به باتری بدهیم: اشکالی نداره!!!! ایا واقعا میشه؟؟؟

و سئوال اخر:
          در مورد سرنگ: سرنگ خاصی میخواد برای اسید ریزی یا همین: سرنگ های تزریق خوب هستند!!!؟؟ ولی گمان کنم باید سر سرنگ خیلی دراز باشه!؟
          اگه از نوع ترانسی باشه میشه تا 9 ولت(12 نه چون ترانس میسوزه) مشکلی نیست ولی یه شرط داره که بعد از این که ولتاژ باتری به 7.2 یا 7.4 رسید باتری رو از شارژ قطع کنی. آره خوب هستند. سوزنشون 3 چهار سانت که باشه کافیه.

دیدگاه

سلام
            خیلی خیلی ممنون بابت توضیحاتتون
            یه سوالی برام پیش امد
            میشه به جای اینکه با سرنگ اسید رو خالی کنیم باطری رو برعکس کنیم اسید داخلش خالی شه؟
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
              سلام
              خیلی خیلی ممنون بابت توضیحاتتون
              یه سوالی برام پیش امد
              میشه به جای اینکه با سرنگ اسید رو خالی کنیم باطری رو برعکس کنیم اسید داخلش خالی شه؟
              با تشکر
              خواهش میکنم. میشه تا حدودی خالیش کرد اما سخته و باید علاوه بر اون مقدار کمی دوباره از اسفنجش با سوزن خالی کنیم چون اگه اضافی داشته باشه موقع شارژ اسید میزنه بیرون و کارو خراب میکنه.

دیدگاه

اگه از نوع ترانسی باشه میشه تا 9 ولت(12 نه چون ترانس میسوزه) مشکلی نیست ولی یه شرط داره که بعد از این که ولتاژ باتری به 7.2 یا 7.4 رسید باتری رو از شارژ قطع کنی
                ممنون:
                چی از نوع ترانسی باشه؟؟ اداپتور؟؟؟ 12 ولت بدیم ترانس اداپتور میسوزه!!؟؟

راستی من رفتم 2 سر سیم (مثبت و منفی برای برد داخل مهتابی) که به باتری وصل میشه را ولتاژ اش را اندازه گرفتم!!! ولتاژ 14/6 بود!!!! این غیر عادی نیست!!! ایا نباید 6 ولت باشد؟
                با این ولتاژ خروجی ای که میده باتری نابود نمیشه!؟؟

سپاس

دیدگاه

ممنون:
                  چی از نوع ترانسی باشه؟؟ اداپتور؟؟؟ 12 ولت بدیم ترانس اداپتور میسوزه!!؟؟

راستی من رفتم 2 سر سیم (مثبت و منفی برای برد داخل مهتابی) که به باتری وصل میشه را ولتاژ اش را اندازه گرفتم!!! ولتاژ 14/6 بود!!!! این غیر عادی نیست!!! ایا نباید 6 ولت باشد؟
                  با این ولتاژ خروجی ای که میده باتری نابود نمیشه!؟؟
                  سپاس
                  تو نت سرچ کن ترانس. تغذیه سوییچینگ تا بدونی یعنی چی و فرقشون چیه.
                  بله اگه مستقیم بزنیم داغ میشه تا بسوزه. احتمالا عادی باشه چون تو حالت بیباری گرفتی. نه نابود نمیشه خودش هوشمنده میدونه چیکار کنه.

دیدگاه

سلام بر مهدسین: به ویژه اقای محمد شاهی:
                    اقا من این باتری را شارژ کردم!! ولی پر نمیشه :به ولتاژ ایده ال نمی رسد!! 7.2 !!!! 12 ساعت توی شارژ گذاشتم ولی بیشتر از 6.7 نمیره!!!! بعد از اینکه شارژ را قطع می کنم!! ولتاژ اش کم می شود!! و همیجوری میاد پایین!!!
                    سپاس

دیدگاه

سلام بر مهدسین: به ویژه اقای محمد شاهی:
                      اقا من این باتری را شارژ کردم!! ولی پر نمیشه :به ولتاژ ایده ال نمی رسد!! 7.2 !!!! 12 ساعت توی شارژ گذاشتم ولی بیشتر از 6.7 نمیره!!!! بعد از اینکه شارژ را قطع می کنم!! ولتاژ اش کم می شود!! و همیجوری میاد پایین!!!
                      سپاس
                      سلام هر وقت اسید تو باتری خراب میکنی 12 ساعت شارژ کمشه. بذار چند روزی بمونه. این که فعلا ولتاژ بالاتر از 6.7 نمیره نشونه خوبیه. نشونه اینه که باتریت سالمه و از داخل قطعی نداره. و این که ولتاژ پس از قطع شارژ همینجوری کم میشه طبیعیه.

دیدگاه

سلام هر وقت اسید تو باتری خراب میکنی 12 ساعت شارژ کمشه. بذار چند روزی بمونه. این که فعلا ولتاژ بالاتر از 6.7 نمیره نشونه خوبیه. نشونه اینه که باتریت سالمه و از داخل قطعی نداره. و این که ولتاژ پس از قطع شارژ همینجوری کم میشه طبیعیه.
                        ممنون دوست عزیز: میشه دقیقا بگید من الان باید چه کار کنم؟؟؟ یعنی باتری چند ساعت باید توی شارژ باشه؟؟؟؟ چند روز!!!!
                        سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: میشه دقیقا بگید من الان باید چه کار کنم؟؟؟ یعنی باتری چند ساعت باید توی شارژ باشه؟؟؟؟ چند روز!!!!
                          سپاس
                          خواهش میکنم. بذار یه 48 ساعت تو شارژ باشه. بعد در حالی که تو شارژه ولتاژ باتری رو بگیر اگه از حدود 7.2 گذشته بستشه

دیدگاه

سلام من یه چراغ ال ای دی شا»رژی دارم سی تا دیود داره باتری سالنه به برقم میزنم 7.5ولت شارزو میرسونه ولی ال ای دی ها روشن نمیشه همه قطعاتو چک کردم مشکلی پیدا نکردم بنظرتون علت چیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X