اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر هدست بلوتث

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر هدست بلوتث

سلام دوستان من یک هدست بلوتوث داشتم مدل سامسونگ ولی حواس نبود و رفت زیر آب و دیگه روشن نشد
    55 تومن هم خریده بودمش
    به نظر شما آیا درست میشه
    قطعاتیش را که میشد تست کردم ولی همه سالم بود و فکر کنم ای سی چیزیش سوخته ولی دقیق نمیدونم کجاش خرابه به نظر شما کجاش میتونه خراب شده باشه
    چی کار کنم

پاسخ : تعمیر هدست بلوتث

لطفا تصویری واضح از مدارش بگیرید و اینجا بارگذاری کنید حتما اساتید راهنمایی میکنند
    دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی ائن سیم اسپیکرش هم همن حالا موقع عکس گرفتن کنده شد

دیدگاه

اکثرا اینها باطریاشون خیلی زود خراب میشه
        مستقیم بدون باطری وصلش کن به ی باطری موبایل3.7ولت ببین کار میکنه یا نه :nerd:

دیدگاه

من این را به یک آدابتور 3 ولتی وصل کردم ولی به محض ول شدن Led آدابتور خاموش میشد که یعنی یه جایی اتصالی داره یا داره زیادی جریان می کشه تازه بعد از چند ثانیه اون قسمتی که سیم های باتری لحیم شده بودند و آی سی بسیار داغ شد ولی دستگاه روشن نشد

اصلا اون قسمتی که سیم های باتری وصل شده اند شوره زده اند

صفحه را کوچک کنید وعکس های بالا را کامل ببینید یا دانلودشون کنید و زوم کنید و کامل ببینید

ممنون

دیدگاه

ممنون میشم کمک کنید سریع تر

دیدگاه

مثبت و منفی رو دیگه رعایت کردی دیگه :biggrin:(سیم قرمز مثبت-سیم سیاه منفی)
              فکر کنم اگه بر عکس زده باشی سوخته باشه
              حلا تو اون شوره هارو پاک و بعدش چک کن ببین جایی اتصال نداشته باشه به هم مثل همون سیم بلندگوش ک کنده شده بود بعد اینها دوباره بزن
              به آداپتور ببین چی میشه :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X