اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

الکترو موتور کولر های آبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

الکترو موتور کولر های آبی

دوستان در مورد الکتوموتور یه سوال داشتم وقتی که موتور روشنه ناگهانی در دور تند یا کند سرعت چرخش موتور زیاد و کم میشه به نظر شما مشکل از چیست؟ و از شما خواهش میکنم راهنمایی کنید که خودم حلش کنم باتشکر
    1,223
    پلاتین موتور
    0%
    567
    خازن ها
    0%
    380
    سایر دلایل ...لطفا ذکر کنید
    0%
    276

پاسخ : الکترو موتور کولر های آبی

سلام
    مگه موتور کولر خازن داره ؟
    میتونه از افزایش یا کاهش ولتاژ باشه
    میتونه از فرکانس باشه
    منظورتون کدوم پلاتین هست ؟

دیدگاه

در پاسخ به دوست عزیزمون که گفتن مگه موتور کولر خازن داره باید بگم که بله داره و در بعضی از مدل ها به عنوان راه انداز و در بعضی از موتور ها برای اصلاح ضریب قدرت به کار میرود
      پلاتین؟کدوم پلاتین؟ارمیچر نیست که پلاتین داشته باشه
      دلیل این مشکل هم علاوه بر ولتاژ میتونه کاهش جریان باشه که در هنگام راه اندازی بعضی از وسایل که جریان راه اندازی تقریبا بالایی دارند باعث میشه که این مشکل به وجود بیاد به طور مثال اگر یکی در حال جوشکاری باشه که از اون خط شبکه استفاده کنه خوب طبیعتا مقدار افت ولتاژ یا جریان را خواهیم داشت البته یه دلیل دیگه هم داره که اون هم میشه گفت تغییرات لحظه ای کسینوس فی شبکه هست که با اضافه یا کاهش بار سلفی یا خازنی در شبکه باعث این مشکل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
        در پاسخ به دوست عزیزمون که گفتن مگه موتور کولر خازن داره باید بگم که بله داره و در بعضی از مدل ها به عنوان راه انداز و در بعضی از موتور ها برای اصلاح ضریب قدرت به کار میرود
        پلاتین؟کدوم پلاتین؟ارمیچر نیست که پلاتین داشته باشه
        دلیل این مشکل هم علاوه بر ولتاژ میتونه کاهش جریان باشه که در هنگام راه اندازی بعضی از وسایل که جریان راه اندازی تقریبا بالایی دارند باعث میشه که این مشکل به وجود بیاد به طور مثال اگر یکی در حال جوشکاری باشه که از اون خط شبکه استفاده کنه خوب طبیعتا مقدار افت ولتاژ یا جریان را خواهیم داشت البته یه دلیل دیگه هم داره که اون هم میشه گفت تغییرات لحظه ای کسینوس فی شبکه هست که با اضافه یا کاهش بار سلفی یا خازنی در شبکه باعث این مشکل میشه
        میدونم به عنوان راه انداز استفاده میشه ولی نه در موتور های کولر
        موتور کولر معمول در ایران دو نوع هست
        موتوژن : که دارای 3 دسته سیم پیچ که مربوط به تند و کند و راه انداز . که زمانی که شما کلید کند رو میزنید با دور تند راه اندازی میشه و بعد رسیدن به یک دور تعیین شده کلید گریز از مرکز عمل میکنه و دور کند سویچ میشه .
        یک مارک دیگه که الان حضور ذهن ندارم : دارای 4 دسته : کند و تند و راه انداز تند و راه انداز کند . که زمانی که شما کلیدی رو میزنید اون حالت با راه انداز خود شروع به کار میکنه

دیدگاه

سلام دوست عزیز اگر سرعت هی کم وزیاد میشود دورکند موتر سوخته است

دیدگاه

در مورد موتوژن در کولر های کوچک حرف شما درسته ولی در مدل بزرگتر برای اصلاح ضریب قدرت استفاده میشه و اون موتور دیگه الکتروژن هست که در تمام مدل هاش از دو خازن که برای راه اندازی دور کم و زیاد استفاده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
              در مورد موتوژن در کولر های کوچک حرف شما درسته ولی در مدل بزرگتر برای اصلاح ضریب قدرت استفاده میشه و اون موتور دیگه الکتروژن هست که در تمام مدل هاش از دو خازن که برای راه اندازی دور کم و زیاد استفاده میشه
              با تشکر از شما
              تا حالا نمیدونستم تو کولر از خازن استفاده میشه.
              البته اون مدلی که گفتم رو دیدم که میگم
              با تشکر

دیدگاه

کولرهای که من تابحال بازودیدم خازن هم بوده
                ولی من فکرمی کنم کلیدگریزازمرکزباشه البته احتال نیم سوزشدن هم هست
                برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

موتوژن هایی که من دیدم همشون دارای کلید گریز از مرکز هستند

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    الکتروموتور کور دو نوع وجود دارد یکی موتوژن که با سیم پیچ راه انداز کار میکنه ودومی الکتروژن که.با خازن راه انداز کار میکنه شما اول باید خازنها را چک کنید که مشکل نداشته باشه

دیدگاه

موتور کولرمون همچین حالتی داشت ، توش یسری چیزایی شبیه پلاتین بود ، الیته بعضی ها میگن کلاچ موتور بوده ، من دقیقا نمیدونم ولی با تمیز کردن و سمباده زدنشون درست شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X