اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جدی با لب تاب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل جدی با لب تاب

سلام مهندسان گرام من یه مدتی لب تابم هر فولدری رو میخواستم باز کنم حدودا یه نیم دقه ای باید منتظر میموندم دیگه کلا نرم افزارو اینام که .... دادمش بیرون تعمیرش کنن گفت نیاز به شک داره چون گرافیکش نیم سوز شده تا یه چند روزی خوب کار میکرد اما الان بازم که روشنش میکنم کلا فقط صفحه دسکتابو برام میاره و قفل میکنه و مجبورم با دکمه پاور خاموشش کنم بازم که مراجعه کردم گفتن این دفعه کل هاردت سوخته اما من از راه safe moda میتونم به اطلاعات لب تابم دسترسی داشته باشم میتونین راهنماییم کنین مشکل از کجا میتونه باشه؟؟

پاسخ : مشکل جدی با لب تاب

اگه هاردت سوخته باشه اصلا ازsafe mode خبری نیست :nerd:!
    شاید ویروسی چیزی به جونش افتاده ویندوزت رو عوض کن انشاالله درست میشه

دیدگاه

منم همینو میگفتم اما طرف میگفت سیلیکونه هاردت تغییر قیافه داده.من که از حرفش چیزی دستگیرم نشد :eek:

دیدگاه

پوشه ها رو دیر باز میکرده گفته گرافیکش نیمسوز شده :eek: .
        اگه اطلاعات مهمی نداری ویندوز رو عوض کن.ببین میتونی اصلا ویندوز روش نصب کنی.
        این که فولدر ها رو دیر باز میکرده ممکنه مشکل از هارد بوده باشه.

دیدگاه

خودش برام ویندوز عوض کرده بود لازمه من باز هم همین کارو بکنم؟ هاردم نسوخته چون بهش دسترسی میتونم پیدا کنم اما مشکل از کجاست نمی دونم.....

دیدگاه

:cry: :cry:

دیدگاه

ینام خدا مشکل دیر عمل کردن نه از هارد نه گرافیگ اگه مشکلی سخت افزاری بخواد داشته باشه اون باید رم باشه یا سی پی یو به احتمال زیاد ویندوزت مشکل داره ویندوزت رو عوض کن به احتمال زیاد مشکل حل میشه حال برای احتیاط ببرش جای خوب که بدونه اصل کار گرافیک و هارد چی هست
              !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
              نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sehiyuk
                منم همینو میگفتم اما طرف میگفت سیلیکونه هاردت تغییر قیافه داده.من که از حرفش چیزی دستگیرم نشد :eek:
                :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :angry: :angry: :angry:
                طرف خیلی حرفه ای بوده ها :mrgreen: .
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :angry: :angry: :angry:
                  طرف خیلی حرفه ای بوده ها :mrgreen: .
                  سلام
                  :biggrin: بنده خدا حتما میخواسته بگه بدسکتور هاردت مشکل داره زبانش نچرخیده :mrgreen: :mrgreen: باز هم اگه مشکل از بدسکتور باشه نرم افزار های هم هستن که مشکل بدسکتور هارد رو رفع میکنن خب یک سرچی بزن تو نت حتما پیدا میکنی
                  !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                  نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X