اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هک ای سی باطری لپتاپ تعمیر تخصصی باطری لپتاپ (حل شد!)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هک ای سی باطری لپتاپ

اون حرف F1 بالای اون خط زرده که کشیدی، چیه؟ فیوز با این نام نشون داده میشه.بعضی فیوزا حرارتی هستند و قیافشون تقریبا مثل یه ماسفت smd هست که هیت سینک نداره (یه مکعب مشکی)فقط دو تا پایه دارن.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

ولی این 3 تا پایه داره که زیرشم چسب سیلیکن زدن ، البته اون دوتا ای سی موسفت p هستن که شاید برای خنک کردن اونا باشه نمیدونم

توی دیتا شیت ای سی هم از 3 تا موسفت برای مدیریت باطری استفاده کرده ببین:http://oi57.tinypic.com/2qda6hv.jpg

اینم بگم که با برنامه های مختلف که دیتای ای سی رو میخونن و خوندن دیتاشیت ای سی به این نتیجه رسیدم که قطعا فیوز سوخته ولی علتش دستوری بوده که از ای سی ارسال شده آخه یه fet داره که اصلا کارش زمین کردن اونور فیوز و سوزوندنشه.

دیدگاه

خوب اگه فیوز درست کنی گیت ماسفت قطع کنی چی میشه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
          خوب اگه فیوز درست کنی گیت ماسفت قطع کنی چی میشه ؟؟؟
          ببخشید متوجه نشدم دقیقا یعنی چکارکنم؟

دیدگاه

شما نوشتید که خود آی سی به ماسفت دستور میده که فیوز بسوزونه
            گفتم گیت ماسفتو قطع کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
              شما نوشتید که خود آی سی به ماسفت دستور میده که فیوز بسوزونه
              گفتم گیت ماسفتو قطع کنیم
              این ای سی خیلی پیچیده تر و دقیق تر از این جیزاس تمامی پارامترهای باطری رو کنترل میکنه و نمیشه از خارج سرش کلا گزاشت بیت های شات دان ای سی هم فعال شده با برنامه دیدمش

اونم فیوزه الان دیتا شیتشو پیدا کردم اینجوریم هست که یا حرارت بیش از حد میسوزونتش یا با مدار خارجی میشه سوزوندش

http://www.nec-schott.co.jp/newsfiles/20111101070621_Thermal_Cutoff_Catalogue%28English% 29.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                این ای سی خیلی پیچیده تر و دقیق تر از این جیزاس تمامی پارامترهای باطری رو کنترل میکنه و نمیشه از خارج سرش کلا گزاشت بیت های شات دان ای سی هم فعال شده با برنامه دیدمش

اونم فیوزه الان دیتا شیتشو پیدا کردم اینجوریم هست که یا حرارت بیش از حد میسوزونتش یا با مدار خارجی میشه سوزوندش

پس یعنی نمیشه باتری رو تعمیر کرد؟؟؟؟؟( البته به جز راهی که گفتم.)

sigpic

دیدگاه

چرا میشه به یه شرط که یکی از این برنامه ها رو بشه کرکشو گیر آورد:

Smart Battery Works
                  Universal Battery Repair tools
                  be2works Rizal

و بیت شات دان رو پاک کرد و همینطور بیتی که با عث میشه فیوز بسوزه چون انتخابیه میشه حذفش کرد این پروتکشن رو

دیدگاه

این اطلاعات باطری هستش:

iهمونطوری که میبینین فیوز پریده و موسفت ها خاموش شدن. تعداد شارژ و دشارژ باطری هم 419 بار هستش که از روی همین باید تصمیم کبری گرفته باشه و منو بندازه تو دردسر

دیدگاه

درست شد :wow:

بعد از کلی ور رفتن و کلنجار بلخره راهشو پیدا کردم. متعصفانه به علت کمبود وقت مجبور شدم برنامه بخرم که خودش اینکارو بکنه ولی برای کسایی که وقتشو دارن و حوصلشو میگم که موضوع از چه قراره.

باطری لپتاب با استفاده از یه ای سی کنترولر شارژ و دشارژ میشه و مدیریت در واقع. این ای سی تمام پارامتر های لازم برای اینکه بیشترین و بهترین مصرف رو از باطری داشته باشین رو کنترل و اجرا میکنه. حالا وقتی سلول های باطری تون عمرت تموم میشه چی؟ اون ای سی که توریش نمیشه ولی همونطوری که قبلا هم گفتم مشکل اینه که توی Epprom ای سی تاریخچه باطری هست و اگر هم سلول های باطری عوض بشه بازم ای سی فکر میکنه که باطری کمر بالایی داره و توی نمودار های از پیش تعیین شدش درست رفتار نمیکنه با باطری . و حتی شاید مثل مال مندی اکتیوش کنه.

چاره چیه؟ خیلی ساده پارامتر ها رو صفر کنیم یا روش عملیش اینه که مقادیر صحیح باطری سالم رو بهش بدیم.
                      چطوری؟ اینجاش یکم پیچیده میشه. این ای سی ها با پروتکل SMBus که خیلی شبیه I2C هست ( خودش نیستا اشتباه نگیرید فرق داره با میکرو نمیشه از I2Cش استفاده کرد) ارتباط برقرار میکنه با دنیای خارج. اگر بشه این پروتوکل رو با میکرو راه اندازی کرد دیگه بقیش توی دیتا شیت هست که مثلا چه آدرسی مربوط به تعداد شارژ و دشارژ هست و چه آدرسی مربوط به دی اکتیو شدن و با چه مقادیری.
                      ولی یه مورد دیگم هست. اونم اینه که این ای سی ها قابلیت Seal دارن یعنی پسورد دارن که اجازه نمیدن بخونیمشون. ولی از اونجایی که پسوردش 16 بیتیه و فقط 65536 عدد هست به راحتی قابل هک شدن هست. کافیه به ادرس 0 این ای سی عدد 0 تا 65535 رو ارسال کنیم و ببینیم میتونیم مثلا آدرس
                      0x13 ای سی رو بخونیم یا نه؟ اگر نه عدد رو اضافه میکنیم تا رمز در بیاد. هر دفه هم باطری رو Unseal کینم خودش بعد از این که ارتباط قطع بشه سیل میشه.

تنها موردش اجرا کردن پروتوکل SMbus هستش که من به علت کمبود وقت رفتم برنامه BE2Works رو ورژن 24 ساعتشو 10 دلار خریدم. و الان دارم با باطری که درستش کردم این پیغامو براتون میزارم.

موفق باشید.

دیدگاه

از کجا خریدی؟
                        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                          از کجا خریدی؟
                          www.BE2Works.com

دیدگاه

پاسخ : هک ای سی باطری لپتاپ تعمیر تخصصی باطری لپتاپ (حل شد!)

سلام
                            منم رفتم یه باطری خریدم و زدم رو لبتاب خوب کار میکرد ولی وقتی لبتابو ریست کردم موقع بالا اومدن ویندوز باطری کات اف کرد !! و خروجیش صفر شد باطری رو در اوردم جا زدم کار کرد ولی دباره کات اف کرد و خروجیشو قطع کرد باطری رو باز کردم (باطری رو 65 تومن خرید :eek: 9 سله و سلولاشم تازه و با کیفیتن !)
                            توی باطری رو باز کردم فهمیدم که کات اف میکنه و مقاومت تشخیص جریان روی مدارو (مقاومت شنت )اتصال کوتاه کردم !
                            مشکلم حل شد ولی میزان باطری رو نوشت 34 روز!!
                            وقتی میزدم شارژ توی 10 دقیقه فول میشد و وقتی از شارژ در میاوردم توی 10 دقیقه از 100 درصد به 7 مرسید خلاصه الان دو تا باطری دارم یکی اصل و دومی بدل نمیدونم چی کار کنم del 5110
                            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                              سلام
                              منم رفتم یه باطری خریدم و زدم رو لبتاب خوب کار میکرد ولی وقتی لبتابو ریست کردم موقع بالا اومدن ویندوز باطری کات اف کرد !! و خروجیش صفر شد باطری رو در اوردم جا زدم کار کرد ولی دباره کات اف کرد و خروجیشو قطع کرد باطری رو باز کردم (باطری رو 65 تومن خرید :eek: 9 سله و سلولاشم تازه و با کیفیتن !)
                              توی باطری رو باز کردم فهمیدم که کات اف میکنه و مقاومت تشخیص جریان روی مدارو (مقاومت شنت )اتصال کوتاه کردم !
                              مشکلم حل شد ولی میزان باطری رو نوشت 34 روز!!
                              وقتی میزدم شارژ توی 10 دقیقه فول میشد و وقتی از شارژ در میاوردم توی 10 دقیقه از 100 درصد به 7 مرسید خلاصه الان دو تا باطری دارم یکی اصل و دومی بدل نمیدونم چی کار کنم del 5110
                              شاید جریانی که باطری میده کمه ،
                              اونکاریم که کردی محاسبات ای سی کنترل باطری رو ریخته بهم برشگردون به حالت اول

دیدگاه

:agree:
                                برگردوندم ولی دیگه کاری نمیتونم بکنم همه چیو امتحان کردم و برد اصلی دیگه کار نمیکنه
                                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X