سلام دوستان یه پخش تصویری دارم که آی سی یو اس بیش سوخته.چون ظبط از این چینیاست و مدل معروفی نیست آی سیش پیدا نمیشه.حالا میخام ببینم میشه از قسمت مموری سیم کشی کرد به یو اس بی که موقع نصب فلش اونو به عنوان مموری کارت پخش کنه.یا یه مدار رمریدر رو به صورت بر عکس نصب کنم روش یا یه مدار دیگه ای.خواهشن هرکی بلده کمک کنه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر usb ظبط ماشین تصویری
Collapse
X
-
پاسخ : تعمیر usb ظبط ماشین تصویری
نوشته اصلی توسط hadi 1سلام دوستان یه پخش تصویری دارم که آی سی یو اس بیش سوخته.چون ظبط از این چینیاست و مدل معروفی نیست آی سیش پیدا نمیشه.حالا میخام ببینم میشه از قسمت مموری سیم کشی کرد به یو اس بی که موقع نصب فلش اونو به عنوان مموری کارت پخش کنه.یا یه مدار رمریدر رو به صورت بر عکس نصب کنم روش یا یه مدار دیگه ای.خواهشن هرکی بلده کمک کنه
بعد کلآ از کجا میدونید آیسی ش سوخته؟
(ی بنده خدایی لپ تاپش رو برده تعمیر، طرف چیزی سر در نیآورده بود، میگفت 2 تا ترانزیستورش سوخته!oo: انگار رادیو FMه.)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hadi 1یعنی الان هیچ کاریش نمیشه کرد.دیدم برای پخشایی که فلش خور نیستن یه مدار اضافه میکنن که فلشخور شه این که دیگه خودش یو اس بی داره.الان ظبط دست تعمیر کاره من که خودم از آی سی سر در نمیارم اون بهم گفت آی سی مشکل داره.اگه مدل آی سی شو بگم امکانش هست که پیدا شه.
اگه واقعن آی سی رابط ,USBش مشکل داشته باشه و مشکل فقط از همون قسمت باشه، میشه ی کاراییش کرد،
ولی ب هر حال بازم همون آقای تعمیرکار بایس قطعاتو عوض کنه واستون.
من جای شما بودم، ب جای جستجو توی نت، کارو میبردم پیش تعمیرکار مطمین.
اگر همون شخص مطمین هست، پس حرفش سنده و از ایشون راهنمایی بخواید و در مورد رابط بهشون بگید :smile:
بله، مدارات رابط متنوعی وجود داره، ولی تعمیرکار هیچی نباشه حداقل برد و سخت افزار کار شما زیر دستشه و بهتر میتونه تصمیم بگیره...
دیدگاه
-
چند جای دیگه بردم همینکه گفتم پخش چینیه اصلا زحمت نگاه کردنم به خودشون ندادن حالا بازم این قبول کرد تعمیرش کنه.بهش گفتم هالا آی سیش هم نشد یه کاریش بکن اون بنده خدام احساس کردم چون سرش خیلی شلوغه میخاد از سرش وا کنه میگه ظبط چینیه قطعاتش نیست هیچ کاریشم نمیشه کرد ور دار ببر.گفتم اینجا بپرسم ببینم آیا واقعا هیچ امیدی نیست یا میشه یه کاریش کرد
اضافه شده در تاریخ :
دوستان کسی نظر یا پیشنهادی نداره............یعنی واقعا بیخیالش شم :cry2:
دیدگاه
-
دیویدی پخش میکنه اسمش اکسفورده.ممنون میشم اگه لطف کنید راهنماییم کنید.شبیه این عکس هست فقط این مدلش 8250 هست اینی که من دارم 8850 هست و فقط مولتی ویدیو داره با نمایش دوربین دنده عقب که این عکس نداره
http://esam.ir/sell/itemImages/46705/timatrix_160501-24527!1.jpg
دیدگاه
-
سلام
امکان نداره
پروتکل usb با memory تا اونجا ک می دونم فرق میکنه
usb 4 تا پایه داره vcc+dp+dm+gnd ولی مموری پایه ها ی خیلی بیشتری داره
اونایی که بردای usb جدا نصب می کنن تا اونجا که میدونم از aux استفاده میکنن وفقط خروجی صوت از پخش میگیرن
شما از اون تعمیرکار اسم ic رو بپرس
اگه سی دی یا دی ویدی میخونه شاید مسیراش قطع باشه یا هزارو یک دلیل دیگه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hadi 1دیویدی پخش میکنه اسمش اکسفورده.ممنون میشم اگه لطف کنید راهنماییم کنید.شبیه این عکس هست فقط این مدلش 8250 هست اینی که من دارم 8850 هست و فقط مولتی ویدیو داره با نمایش دوربین دنده عقب که این عکس نداره
http://esam.ir/sell/itemImages/46705/timatrix_160501-24527!1.jpg
با درود
اگر پخش شما دارای ورودی صداوتصویر باشد و در داخل آن فضای کافی وجود داشته باشدمیتوانید برد آماده همه کاره dvd را نصب کرد که قابلیت وصل به انواع لنز واپتیک را دارد و همچنین دارای فیش usb نیز میباشد و میتوان بر روی آن تقریبا همه جور کنترل را ست کرد و برای راه اندازی فقط به 5 ولت احتیاج دارد و قیمت برد در شیراز حدود 30-35 میباشد و باید تعمیرکار به قول معروف برای شما کاردستی درست بکند!!!!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hossein951ann
با درود
اگر پخش شما دارای ورودی صداوتصویر باشد و در داخل آن فضای کافی وجود داشته باشدمیتوانید برد آماده همه کاره dvd را نصب کرد که قابلیت وصل به انواع لنز واپتیک را دارد و همچنین دارای فیش usb نیز میباشد و میتوان بر روی آن تقریبا همه جور کنترل را ست کرد و برای راه اندازی فقط به 5 ولت احتیاج دارد و قیمت برد در شیراز حدود 30-35 میباشد و باید تعمیرکار به قول معروف برای شما کاردستی درست بکند!!!!!
http://esam.ir/itemView.aspx/288250/%D8%A8%D8%B1%D8%AF-mp3-%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1-usb-%D9%85%D8%AF%D9%84-580b.htm
دیدگاه
-
:job:نوشته اصلی توسط sagtuleسلام
امکان نداره
پروتکل usb با memory تا اونجا ک می دونم فرق میکنه
usb 4 تا پایه داره vcc+dp+dm+gnd ولی مموری پایه ها ی خیلی بیشتری داره
اونایی که بردای usb جدا نصب می کنن تا اونجا که میدونم از aux استفاده میکنن وفقط خروجی صوت از پخش میگیرن
شما از اون تعمیرکار اسم ic رو بپرس
اگه سی دی یا دی ویدی میخونه شاید مسیراش قطع باشه یا هزارو یک دلیل دیگه
اسم آی سی رو هم چشم میپرسم.از مسیر دیگه که میگه نیست و صددرصد آی سی هست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hadi 1آقا واقعا ممنون بابت راهنمایی.اگه ممکنه یه یکم بیشتر درباره این برد توضیح بدید.به صورت آماده میشه تهیه کرد و از چه جاهایی میشه تهیه کرد،طرز کارش چجوریه یا اگه امکان داره یه لینک توضیحات برام بزارید.اگه پیدا نکردم میتونید برام بفرستید
این برد به صورت آماده در شیراز موجود میباشد اگر شیراز هستید میتوانید به چهارراه مشیر اول خ داریوش اولین پاساژ سمت راست طبقه زیرزمین مراجعه کنید طرز کارش هم راحت میباشد من خودم چندین بار بروی ضبط و پخش های مختلف نصب کرده ام فرمتهای زیادی ساپورت میکند ومیتوانید فیلم عکس و mp3 بر روی فلش ریخته وبا آن پخش کنید ودارای خروجیهای مختلف تصویر میباشد وحتی خروجی vga دارد ومیتوان به مانیتور کامپیوتر وصل کردو خروجی صدا را میتوان به هر نوع اسپیکر وآمپیلی وصل نمود .......شما کدام شهر تشریف دارید؟؟؟؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hossein951annبا درود
برد همه کاره dvd بر روی دستگاههای پخش چینی نصب میشود چند باری که من گرفتم ازش راضی بودم وبه صورت جداگانه نیز میتوان استفاده کرد وبرای راه اندازی فقط 5 ولت dc حدود 1 آمپر احتیاج داردوحدود 30-35 قیمت برد و2-3هزارتومن هزینه ریموت کنترل دارد
دیدگاه
دیدگاه