اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جوشکاری بیلوز 0.2 میلیمتر با آبندی خلاء - مشکلات علمی و فنی پیچیده و لاینحل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جوشکاری بیلوز 0.2 میلیمتر با آبندی خلاء - مشکلات علمی و فنی پیچیده و لاینحل

با سلام به همه. چند سالی است که من به حل مشکلات فنی و مهندسی پیچیده و لاینحل بصورت تضمینی مشغول هستم. در حدود 15 پروژه که همگی موفق بوده اند انجام داده و تخصصهای عملی خوبی بدست آورده ام. البته بیشتر تجهیزات گران قیمت آزمایشگاهی از قبیل XRF ، XRD، Spectrometer، کوره اتمسفری تحت خلاء و از این قبیل بوده ولی دو موضوع اخیرا باعث زحمت شده. موضوع اول جوشکاری بیلوز 0.2 استیل با آبندی خلاء برای یک دستگاه اسپکترومتر و موضوع دوم جوش شیشه به فلز میباشد. جوش بیلوز به دو طریق لیزر و TIG میتواند انجام شود ولی پارامتهای لازم برای جوشکاری استیل 0.2 را نمیدانم. لطفا اگر کسی پیشنهاد و تجربه داره ارائه بده.

همچنین اگر کسی جوش شیشه به فلز را انجام داده لطفا بگه چه نوع شیشه ای را به چه نوغ فلزی و با چه متدی جوش داده. البته جوش سرامیک (مانند سرامیک آلومینا) به فلز نیز اگه باشه خوبه.

لوله های آلومینای خارجی بصورت استوانه با ضخامتهای مختلف و با قطرهای مختلف نیز برای ساخت یه دستگاه دیگه مورد نیاز است. اگر کسی داره و یا میدونه کجا دارن لطفا بگه.

پاسخ : جوشکاری بیلوز 0.2 میلیمتر با آبندی خلاء - مشکلات علمی و فنی پیچیده و لاینحل

والا اینی که گفتید رو نمیدونم فقط جوش شیشه به شیشه رو دیده بودم که توی خلا با الماس سطح دوتا شیشه رو میتراشن و تحت فشار میزاشتن رو هم بعد اینا به هم میچسبیدن و محل جوش هم مشخص نمیشد تقریبا
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

پاسخ : جوشکاری بیلوز 0.2 میلیمتر با آبندی خلاء - مشکلات علمی و فنی پیچیده و لاینحل

با سلام
      دوست عزیز، اینجا فروم مباحث الکترونیکی هست و سئوالات شما به مکانیک و مهندسی مواد بر میگرده. بهتره توی یه فروم دیگه که مرتبط با موضوعتون باشه، سئوالتون رو از اهل فن بپرسین.
      بیلوز رو نمیدونم چیه. ولی اون آببندی که اشاره کردین، توی فلزات با SEAMWELD هم میتونه بدست بیاد. در مورد جوش شیشه به فلز هم چون دو ماده از دو جنس و دماهای ذوب متفاوت هستن، احتمالا باید مثل بریزینگ، از ماده واسطی برای اتصالشون استفاده بشه.
      پارامترهای جوشکاری با استانداردهاشون معمولا توی PATENT ها هست. باید سرچ کنین. من برای SEAMWELD روی آلیاژهای آلومینیوم، پروفایلش رو توی USPATENTONLINE پیدا کردم.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X