اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه

ترانزیستورهارو چک کردم سالمن.بی زحمت به این عکسم یه نگاهی بندازین
    IMAG0015.rar - 1.2 MB

دیدگاه

ترانزیستورهارو چک کردم سالمن.بی زحمت نگاهی به این عکس بندازین
      IMAG0015.rar - 1.2 MB

دیدگاه

IMAG0015.rar - 1.2 MB

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
          اون دیود d21 که احتمالا زنر هست را چک کن ببین سالمه؟اون یکی ترانزیستوره که با این دیود زنر تشکیل یه منبع تغذیه رو میده(به احتمال قوی).یه ترانزیستور منفی مثلا 1 آمپر 1وات بذار.پایه هاش هم طبق شکل که نشون دادم بذار ببین راه نمی افته.اگه نشد اون مقاومتا که مقدارشو مطمئن نبودی کمترشون کن
          راستی ترانزیستورها را از مدار در آوردی و تست کردی؟تو مدار همیشه نمیشه تست کردا؟
          http://www.uploadax.com/images/73681730856368772339.jpg
          IMAG0015.rar - 1.2 MB

دیدگاه

IMAG0015.rar - 1.2 MB

دیدگاه

http://uploadboy.com/ayenzbwixokp.html

دیدگاه

ببین این مقاومت سالمه؟مقاومت 0.39 باید مثل اتصال کوتاه نشون بده دوسر پراب اهممترت به هم بزنی چند نشون میده؟اگه در حد صفره ممکنه مقاومته خراب شده باشه.عوضش کن.
                http://www.uploadax.com/images/03508988074206432744.jpg
                اگه سالم بود اون دوتا مقاومت 0.1 اهمیا را بیشتر کن ببین فرقی نداره؟
                راستی اون آی سی 8 پایه رو برد 7سکمنت شمارش چیه؟
                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام.من ترازیستور رارو تست کردم سالم بودن.الان میخوام دوتا مقاومتهای پروات نزدیک صفحه آلمینیومی رو با دوتا مقاومت 0.22 عوض کنم و مقاومت آجری 5 وات رو چک کنم ببینم درس میشه.بیزحمت به این عکسم یه نگاه بندازین
                  http://uploadboy.com/zpdzuzhoff3u.html

دیدگاه

اون دیود d21 که احتمالا زنر هست را چک کن ببین سالمه؟اون یکی ترانزیستوره که با این دیود زنر تشکیل یه منبع تغذیه رو میده(به احتمال قوی).یه ترانزیستور منفی مثلا 1 آمپر 1وات بذار.پایه هاش هم طبق شکل که نشون دادم بذار ببین راه نمی افته.اگه نشد اون مقاومتا که مقدارشو مطمئن نبودی کمترشون کن
                    راستی ترانزیستورها را از مدار در آوردی و تست کردی؟تو مدار همیشه نمیشه تست کردا؟
                    http://www.uploadax.com/images/73681730856368772339.jpg
                    سلام.بیزحمت به این عکس یه نگاهی بندازین.الان میخوام دوتا مقاومتای 1 اهمی رو با مقاومت 0.22 عوض کنم.اون مقاومت آجری هم که مقدارش 0.39 اهم 5وات هستش با اهم متر مقدارشو 1.5 اهم نشون میده.به نظر شما عوضش کنم یا نه یا فقط خطای اهم متریه؟
                    http://uploadboy.com/zpdzuzhoff3u.html

دیدگاه

مقاومت نزدیک صفحرو تستس کردم سالم بود.اما مقاومت آجریه مقدارش بیشتر نشون میده.اون دوتا مقاومت 0.1 اهمی رو با دوتا مقاومت 0.22 عوض کردم ببینم چی میشه.به احتمال یقین مشکل از این سه مقاومت آجری و اون دوتا 0.1 باشه.
                      آی سی 8 پایه رو برد نشانگر هم آی سی 741 هستش
                      -------------------------------------------------------------------------------------------
                      متاسفانه مقاومتهای 0.1 اهمی رو با 0.22 اهمی عوض کردم وکلا دیگه جریان مصرفی رو نشون نمیده

دیدگاه

اون دو تا مقاومتا که نصب کردی0.1 هستند نه1 (قهوه ای-مشکی-طلایی میشه1 و قهوه ای مشکی نقره ای میشه0.1 اهم)
                        اگه پروبهای اهممتر را خالی بهم اتصال بدی چقد اهم نشون میده؟اگه در حد همون 1.2 باشه پس مقاومت 0.33 سالمه که 1.6 نشون میده وگرنه مقاومته خرابه و عوضش کن.
                        راستی اون دیود D21 زنر بود؟ ولتاژ دوسرش چنده؟جریان خروجی را با یه آمپرمتر هم چک کن ،ممکنه نمایشگر اشتباه نشون بده!

دیدگاه

مقاومته سالمه..به احتمال زیاد اون هم دیود زنر هستش که ولتاژ دوسرش 1.1 نشون میده.جریان خروجی رو چندین بار با آمپ متر گرفتم که همون جریان نمایشگررو نشون میده که نهایتش 0.6 آمپره که از اون بیشتر نمیذاره جریان بکشم.آیا احتمالش هست که ولوم کنترل کننده جریان خراب باشه که نذاره بیشتر جریان کشیده بشه؟ :angry:
                          --------------------------------------------------------------------========
                          دوستان یه کمکیم واسه پلود کردن توی سایت بهم بکنین.نمیتونم تو سایت پلود کنم.یوزر پسوردم رو قبول نمیکنه.من یوزر پسوردی که واسه ثبتنام تو سایت استفاده کردم رو میدم ولی قبول نمیکنه.

دیدگاه

یه چیزی! پل دیودا سالمن؟اون دیود زنر روش چند ولتی نوشته؟به نظرم باید بیش از 1 ولت دوسرش بیفته!؟
                            ولوم هم که تستش کاری نداره با اهم متر بگیر ببین چقده و کم و زیادش کن ببین تغییر میکنه یا نه.
                            آیا اگه ولوم جریانو بچرخونی همین 0.6 کمتر میشه یا نه؟اگه نه ،آی سی کنترل جریان هم میتونه خراب شده باشه.

دیدگاه

یه چیزی! پل دیودا سالمن؟اون دیود زنر روش چند ولتی نوشته؟به نظرم باید بیش از 1 ولت دوسرش بیفته!؟
                              ولوم هم که تستش کاری نداره با اهم متر بگیر ببین چقده و کم و زیادش کن ببین تغییر میکنه یا نه.
                              آیا اگه ولوم جریانو بچرخونی همین 0.6 کمتر میشه یا نه؟اگه نه ،آی سی کنترل جریان هم میتونه خراب شده باشه.
                              اون دیود زنر نیس.روشم نوشته 1N5230B. میخوام پل دیودارو عوض کنم ببینم چی میشه.ولوم سالمه.آی سی کنترل کننده جریان کدوم یکیه؟

دیدگاه

اون دیود زنر4.7 ولت 0.5 واته.ببین ولوم جریان به کدوم آی سی وصل میشه.جریان با ولومش کمتر از 0.6 میشد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X