اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی جهت تعمیر تلفن بی سیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی جهت تعمیر تلفن بی سیم

سلام

من یک تلفن بی سیم پاناسونیک دارم که دکمه های اون مشکل دارن.یعنی برای گرفتن شماره باید فشار خیلی زیادی روی دکمه ها آورد.بعضی وقتها هم این کار باعث میشه که یک عدد رو دوبار بزنه. تو هوای سرد این مشکل بیشتر خودشو نشون میده.
    میخواستم ببینم چطور میشه این مشکل رو حل کرد.

با تشکر

پاسخ : درخواست راهنمایی جهت تعمیر تلفن بی سیم

بازش کن و یکمی زیر دکمه هاشو با پنبه و الکل تمیز کن.اون لاستیکا رو هم همینطور.اگه خیلی وقته کار میکنه گرافیت روی لاستیکا تموم شده میتونی از یه ماژیک گرافیت یا از یه مداد استفاده کنی و رو اون لاستیکیه بکشی.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام
      منم یه همچین مشکلی با تلفونمون دارم
      ولی فقط دکمه 6 اصلا کار نمیکنه
      هر کاری رو هم بگید امتحان کردم
      الکل اسپری مداد...
      درست میشه اما بعد از 4-5 بار استفاده دوباره همونجوری میشه
      چه کنم؟ دیوونم کرده :angry:
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

از ماژیک گرافیت هم استفاده کردی ونشده؟!
        شاید اون لاستیکیه یدکیش تو بازار پیدا بشه .
        تا حالا امتحان نکردم ولی شاید بشه از کیبورد موبایلی که یه پولکه زیر یه لایه چسبه بشه زیراون لاستیکه گذاشت
        الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
          از ماژیک گرافیت هم استفاده کردی ونشده؟!
          شاید اون لاستیکیه یدکیش تو بازار پیدا بشه .
          تا حالا امتحان نکردم ولی شاید بشه از کیبورد موبایلی که یه پولکه زیر یه لایه چسبه بشه زیراون لاستیکه گذاشت
          اون ماژیک گیرم نیومد :cry:
          اینم فکر خوبیه
          توی این میکروسوئیچ ها هم همینطوره
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
            بازش کن و یکمی زیر دکمه هاشو با پنبه و الکل تمیز کن.اون لاستیکا رو هم همینطور.اگه خیلی وقته کار میکنه گرافیت روی لاستیکا تموم شده میتونی از یه ماژیک گرافیت یا از یه مداد استفاده کنی و رو اون لاستیکیه بکشی.
            این ماژیک گرافیت رو که گفتید از کجا میشه پیدا کرد؟

دیدگاه

من یه دفعه اومدم الومینیوم فویل گذاشتم رو اون لاستیک ها. بد نشد، یه مدت زیادی جواب داد. از این فویل هایی که برای غذا یا گلدون اینا استفاده میکنن!
              یه تیکه کوچیک (یه ذره بزرگتر از سایز اون پلاستیک) درست کنید بعد با انگشت فشار بدین رو اون پلاستیکه! خودش لبه هاش جمع میشه دور اون دیگه نمیوفته!!! (البته دردسر داره)!!!
              اگه زیرش چسب بزنید که دیگه عالی میشه!
              ولی حوصله میخواد!
              برای تلفن من رفتم جمهوری یه شماره گیر نو خریدم! همین پاناسونیک بود.

دیدگاه

منم همین مشکل را با کنترل تلوزیونمون داشتم.
                اول رفتم و فویل چسبوندم ولی بعد مدتی فویلها تیکه پاره شدند و مدام اتصالی ناخواسته ایجاد میکرد.
                بعد رفتم جمهوری و از پاساژ امجد چسب گرافیت که توی این ظرفهای قطره بینی بود را گرفتم. اونهم بعد مدتی از بس بین مسیرهای مدارو کثیف کرد دیگه اتصال بقرار شد و مدام سیگنال میفرستاد.
                در آخر کار دوباره رفتم پاساژ امجد و اینبار از اون پولکی ها گرفتم و زیرکارش را چسب نواری دوطرفه زدم که دقیقا زیر گنبدی شکل پولکها خالی بشه و در عین حال محیط پولکها ایجاد اتصالی در مدار نکنه و از طرفی روی تمام پولکها را با چسب نواری شفاف پوشوندم که از روی مدار بلند نشه.
                تا الان که تقریبا چند ماه شده عین ساعت کار میکنه. انگار دکمه موبایلو فشار میدی. حس خوبی داره. حتی اگر حالت سیلیکونی صفحه کلید کمی خشکتر بود خیلی بهتر هم میشد.
                اگر اون پولکی ها خیلی بزرگ بودند میتونی از بازار علائدین سایز کوچکترش را تهیه کنی.

دیدگاه

سلام . من هم این مشکل را داشتم و راههای مختلف را امتحان کردم و در نهایت بهترین راه حل این شد که یک لایه پد که مخصوص همین گوشی بود را گیر آوردم و بین دکمه ها و بورد گذاشتم الان چند ساله که راحت شدم . اون تعمیر کار که لایه پد را به من فروخت گفت اگه این لایی به تلفن نخورد میتونم اون قسمت های زیر کلید را با قیچی جدا کنم و تکه ها را روی بورد در محل قرارگیری کلید ها بذارم و آخر هم با یه تکه چسب نواری شیشه ای ثابتشون کنم و سپس پد و بقیه تلفن را روش مونتاژ کنم.
                  در نظر کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه اوج بگیری کوچکتر می شوی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X