اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت وجود اختلاف در استفاده مقاومت ها در تابلوهای ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

علت وجود اختلاف در استفاده مقاومت ها در تابلوهای ثابت

با سلام
    چرا در انتخاب مقاومت برای ال ای دی ها این همه اختلاف وجود دارد بعضی ها برای سه ال ای دی سری 3 ولت مقاومت 100 اهم و یکی 150 اهم و یکی 220 اهم و یکی 330 اهم پیشنهاد می نمایند . میخواهم بدانم علت آن چیست ؟
    1) برای طول عمر ال ای دی ها مناسب است ؟
    2) برای میزان نوردهی انها مناسب است ؟
    3 ) و یا علت دیگری دارد ...
    چون من این کار را انجام دادم تعداد 3 ال ای دی 3 ولت را با هم سری کردم و انرا با یک مقاومت متغیر وصل کردم و مقاومت متغیر را چرخاندم تا ولتاز ال ای دی به 3 ولت رسید سپس مقدار مقاومت متغیر را حساب کردم شد 100 اهم . اینک در روش سری هر 3 ال ای دی یک مقاومت 100 اهم می بندم / اما اینکه بعضی از دوستان مقاومت 220 یا 330 پینهاد می کنند خیلی برایم جای تعجب است لطفا راهنمایی بفرمایید علت این همه تغییر چیست و کدام پیشنهاد بهترین است . متشکرم .....

پاسخ : علت وجود اختلاف در استفاده مقاومت ها در تابلوهای ثابت

سلام
    ال ای دی ها با توجه به رنگ و مارکشون ولتاژهای متفاوتی دارند.از 2.2 تا 3.3 ولت.پس مقاومتی هم که میذارن یکم فرق داره.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام از پاسختون ممنونم / منظورم در در ال ای دی های با ولتاژ مساوی بود مثلا ال ای دی سبز که ولتاژ ان 3 تا 3.2 هست مقاومت های متفاوتی می بندند ... علت چیست ؟

دیدگاه

تو led باید جریان رو تنظیم کرد نه ولتاژ
        telgram:09396888049

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadkarim
          سلام از پاسختون ممنونم / منظورم در در ال ای دی های با ولتاژ مساوی بود مثلا ال ای دی سبز که ولتاژ ان 3 تا 3.2 هست مقاومت های متفاوتی می بندند ... علت چیست ؟
          شاید تو تابلو های بزرگ در اواخر مسیر با افت ولتاژ مواجه بشن و واسه اینکه نور کم نشه مقاومت کمتری واسش میذارن.البته مطمئن نیستم فقط حدس میزنم.
          الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

1 تنظیم شدت نور
            2 کنترل جریان عبوری از دیود
            راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X