بله موتور سشوار فرق میکنه.معمولا اون از نوع موتور DC 12 یا24 ولت و دارای آهنربای دایمیه ولی موتور کولر و پمپش از نوع القایی روتور قفسی میباشد.
البته بعضی از سشوارها (من یه مدل قدیمی دیدم)موتور 220 ولت یونیورسال دارن.
بله موتور سشوار فرق میکنه.معمولا اون از نوع موتور DC 12 یا24 ولت و دارای آهنربای دایمیه ولی موتور کولر و پمپش از نوع القایی روتور قفسی میباشد.
البته بعضی از سشوارها (من یه مدل قدیمی دیدم)موتور 220 ولت یونیورسال دارن.
انواع موتور ها رو از رو ظاهر چجوری تشخیص میدین؟
این تند و کندشن چجوریه؟
شرمنده بازم.خدایی دمتون گرم
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
خب این چیزا تا یه حدودیش تو کتابها هست ولی تا حد زیادیش تجربیه.
یعنی اگه آدم خودش در یه چیزی را باز کنه و با اطلاعاتی که از قبل داره مقایسه میکنه و به عمق مطلب پی میبره! :rolleyes:
دور تند و کند سشوار توسط کم و زیاد شدن جریان انجام میشه.یعنی موتور دو سر یه تیکه المنته که اونم با بقیه المنت سری میشه و وقتی با کلید اون قسمت اضافی به مدار کم یا اضافه میشه ولتاژی هم که دوسر موتور میفته کم و زیاد میشه و سرعت موتور تغییر میکنه.
البته چینیا واسه صرفه جویی میان با کلید یه دیود با المنت سری میکنند که کلا جریان مصرفی نصف میشه و دور موتور هم کم میشه.
در ضمن انقدم به من نگو استاد ! دوستان خیلی بیشتر از من چیز بلدند. :angry:
دوست عزیز من نمیدونم شما چه اصراری داری گریس تو بوش بزنی؟روغن واسه بوشه چون هم روانتر کار میکنه و هم یه نمد مخصوص واسه ذخیره روغن داره و هم باعث خنک کاری بوش میشه .
البته من واسه فن های کوچیک مثل فن کامپیوتر از گریس مخصوص چرخ دنده لوازم الکترونیکی استفاده میکنم چون بوششون گشاد میشه و صدا میده ولی واسه موتور و پمپ کولر روغن مناسبتره.
دیدگاه