سلام دوست عزیز
دو تا پیچ زیرش را باز کن و بعد به یه پیچ گوشتی ساعتی دو سو ریز یا با استفاده از قاب باز کن دور تا دور مودم یک سری خار داره که با یه خورده اهرم کردن آزاد میشه
هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.
سلام
دوست عزیز دوتا پیچ زیرش هست باز کن
چهارتا خار کنار پایه هاش رو آزاد کن
بعد از کنار همین پایه ها یه پیچ گوشتی ریز بفرست داخل و خار های داخلی رو هم آزاد کنی راحت باز میشه. مشکلی که این مودم داره اینه که دریچه های جلو و دو طرف مودم خیلی سریع میشکنن و مجبور میشی همشو بشکنی که مودمت زشت نشه.
جمعا این مودم ۹تا خار داره که باید آزاد بشه.
میدونم تا الان مشکلت حل شده اما این توضیحات رو دادم که به بکار یه نفر دیگه بیاد.
سلام
بعد از کنار همین پایه ها یه پیچ گوشتی ریز بفرست داخل و خار های داخلی رو هم آزاد کنی راحت باز میشه. مشکلی که این مودم داره اینه که دریچه های جلو و دو طرف مودم خیلی سریع میشکنن و مجبور میشی همشو بشکنی که مودمت زشت نشه.
میدونم تا الان مشکلت حل شده اما این توضیحات رو دادم که به بکار یه نفر دیگه بیاد.
واقعا طراحی مزخرفی داره قاب این مودم.
خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...
سلام به همگی
من این مودم رو باز کردم و از تمامی خارها و قطعاتش عکس گرفتم. لینک دانلودش هم این پایین قرار می دم.
فایل به صورت زیپ هستش https://xip.li/n4AR08
سلام
دیدگاه