اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ضبط ماشین2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ضبط ماشین2

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
    درود.
    دقیقا همان تیونر رادیو هست!!!
    حالا در قسمتی که داخل عکس زیر مشخص کردم رو آن قسمت کار بکنید..... :

برق پخش را وصل بکنید و سپس با یک مولتی متر باید ولتاژ 8 ولت ورودی برد تیونر رادیو رو پیدا بکنید!!
    به اینصورت که مولتی متر رو روی رنج 20 ولت میزارید و سپس پراپ مشکی به بدنه پخش و با پراپ قرمز دانه دانه پایه های برد تیونر رو آزمایش بکنید و هرکدام که ولتاژ 8 یا 9 ولت داشت رو قطع بکنید.....
    سپس وقتی برق تیونر رو قطع کردید با یک پیچ گوشتی ساعتی دانه دانه پایه های تیونر رادیو رو آزمایش کنید . (در این حالت باید پخش روشن و بلندگو ها وصل و پخش روی حداکثر ولوم باشد . ) باید از 2 پایه از پایه های موجود تیونر رادیو صدای نویز دست شما رو پخش کنند ... یکی از آنها L و یکی دیگر R میباشد..... درواقع شما ورودی صدای پخش رو پیدا کردید!!! و میتوانید خروجی L و R رو به پایه هایی که برای ورودی صدا روی برد تیونر رادیو مشخص کردید وصل کنید...... سپس GND خروجی صدای بر فلش خور رو هم به بدنه پخش وصل کنید......
    کار هارو هم با احتیاط کامل و آگاهی کامل انجام بدهید.....
    برد فلش خور رو هم پیشنهاد میشود که از نوع 12 ولت تهیه کنید و ولتاژ 8 ولت برد تیونر رادیو و GND تغذیه برد فلش خور رو هم از بدنه پخش بگیریدو و به برد فلش خور اعمال کنید.....
    با اینکار با روشن شدن پخش برد فلش خور هم روشن میشود!!!! و صدا از پخش پخش میشود و تمام قابلیت های تن کنترل و ولوم و..... کار میکند!!!!
    پیشنهاد میشود که در وصل کردن تغذیه برد فلش خور دقت شود.... زیرا یکبار اشتباه وصل کردن تغذیه به برد فلش خور با عث سوختن برد فلش خور میشود!!!
    آقا بسیار ممنون از راهنمایی خوبتون.
    و یه سوال دیگه : میشه بدون استفاده از ماژول فلش خور مستقیما به خود ضبط رابط فلش یا AUX رو اضافه کنیم؟ چون توی نت که سرچ میزدم یه مطلبی دیدم توضیح داده بود اما خوب متوجه نشدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zebelxan نمایش پست ها
      آقا بسیار ممنون از راهنمایی خوبتون.
      و یه سوال دیگه : میشه بدون استفاده از ماژول فلش خور مستقیما به خود ضبط رابط فلش یا AUX رو اضافه کنیم؟ چون توی نت که سرچ میزدم یه مطلبی دیدم توضیح داده بود اما خوب متوجه نشدم.
      خیر..... راه های موجود در اینترنت جهت فلش خور کردن پخش ماشین بدون برد فلش خور ریسک هست و رو هر پخشی جواب نمیدهد.... شاید بتوانم بگویم از هر 100 پخش به احتمال کم یکی بدهد....
      بدون ماژول نمیشود پخش را فلش خور کرد..... (میشود اما معلوم نیست که جواب بدهد...)
      مشکلی ندارد میتوانید بجای وصل کردن خروجی صدای ماژول فلش پلیر به پایه های خروجی تیونر رادیو کابل AUX را بزنید!!!!
      به اینصورت که L و R کابل AUX به خروجی صدای L و R و GND هم به بدنه پخش بزنید ..... یایکی از گراند های داخل مدار پخش وصل کنید ...
      و در نهایت میتوانید ازموسیقی دلخواه درون ماشین لذت ببرید!!!
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

خیلی ممنون که اینقدر خوب راهنمایی کردین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
          خیر..... راه های موجود در اینترنت جهت فلش خور کردن پخش ماشین بدون برد فلش خور ریسک هست و رو هر پخشی جواب نمیدهد.... شاید بتوانم بگویم از هر 100 پخش به احتمال کم یکی بدهد....
          بدون ماژول نمیشود پخش را فلش خور کرد..... (میشود اما معلوم نیست که جواب بدهد...)
          مشکلی ندارد میتوانید بجای وصل کردن خروجی صدای ماژول فلش پلیر به پایه های خروجی تیونر رادیو کابل AUX را بزنید!!!!
          به اینصورت که L و R کابل AUX به خروجی صدای L و R و GND هم به بدنه پخش بزنید ..... یایکی از گراند های داخل مدار پخش وصل کنید ...
          و در نهایت میتوانید ازموسیقی دلخواه درون ماشین لذت ببرید!!!

فک میکنم اولین حرکت شکست خورد!!!
          من از پایه های تیونر L و R رو پیدا کردم و کابل AUX رو بهش وصل کردم اما وقتی گوشی رو وصل میکنم هیچ طوری نمیشه.
          ضبط رو در حالت رادیو میزارم و کابل رو به گوشی وصل میکنم فقط صدای رادیو تا حدود نصف کم میشه و اصلن صدای گوشی رو پخش نمیکنه و به پخش رادیو ادامه میده

این هم مدار تیونر همین مدل پخش هست که از نت پیدا کردم.(طبق این شماتیک من L و R رو درست پیدا کردم)
          جدیدترین ویرایش توسط zebelxan; ۱۵:۲۴ ۱۳۹۹/۰۵/۱۳.

دیدگاه

من از پایه های تیونر L و R رو پیدا کردم و کابل AUX رو بهش وصل کردم اما وقتی گوشی رو وصل میکنم هیچ طوری نمیشه.
            ضبط رو در حالت رادیو میزارم و کابل رو به گوشی وصل میکنم فقط صدای رادیو تا حدود نصف کم میشه و اصلن صدای گوشی رو پخش نمیکنه و به پخش رادیو ادامه میده

این هم مدار تیونر همین مدل پخش هست که از نت پیدا کردم.(طبق این شماتیک من L و R رو درست پیدا کردم)
            درود.
            عرض کردم برق تیونر رادیو رو قطع بکنید ..... برق تیونر رادیو قطع بکنید و مجددا تست بکنید.....
            طبق شما تیکی که گذاشتید با قطع کردن پایه 25 و 13 برق تیونر رادیو قطع میشود!!!!
            جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۱۶:۴۴ ۱۳۹۹/۰۵/۱۳.
            اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

درود
              یک مدل از این فیشها تهیه بکنید...
              مسیر تیونر را قطع بکنید....

باید فیش aux را بین تیونر و سایر قسمتهای پخش قرار بدهید....
              قرمزبه قرمز و آبی به آبی را طبق شکل وصل بکنید....
              سبز فیش aux هم به بدنه وصل میشود....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
                درود
                یک مدل از این فیشها تهیه بکنید...
                مسیر تیونر را قطع بکنید....

باید فیش aux را بین تیونر و سایر قسمتهای پخش قرار بدهید....
                قرمزبه قرمز و آبی به آبی را طبق شکل وصل بکنید....
                سبز فیش aux هم به بدنه وصل میشود....
                درود
                ایده ی شما بسیار عالی است....
                در این مدل مادگی فیش با بیرون آوردن فیش نری اتصال خروجی صدای تیونر رادیو برقرار میشود..... ودیگر لازم نیست برق تیونر رادیو را قطع بکنید!!!

دیدگاه

سلام رادیوی ماشین من سی دی خور هست وقسمت سی دی اش با یک سوکت تقریبا ۲۰ -۳۰ پین به برد رادیو وصل میشه و کنار پایه هاش نوشته کارش چیه صدای چپ وراستش هم مشخصه مشکلم اینه که اگه برد فلش خور رو بهش وصل کنم چطوری بین رادیو و قسمت سی دی خور که حالا فلش خور رو بهش وصل کردم سوییچ کنم ؟
                  توی سایت نوشته بود با یه مقاومت یک کیلو اهم برق ۵ رو به تک تک پایه هاش وصل کنم اگه سوییچ کرد به قسمت سی دی همون پایه هست کسی راهکار دیگه ای نداره؟با اسم پایه نمیشه تشخیص داد ؟
                  جدیدترین ویرایش توسط فدورا; ۱۱:۲۸ ۱۳۹۹/۰۸/۲۱.

دیدگاه

چرا این پخش aux داره اول برید داخل setup با نگهداشتن کلید mute و از طریق کلید پلی و کلید ولوم aux رو فعال کنید بعد از آن کار aux+ به گزینه ها اضافه میشه . بعد از طریق کانکتور آبی رنگ سه عدد پایه ورودی صدای چپ و راست و منفی رو پیدا کنید . میتونید یه فیس aux مستقیم روی برد لحیم کنید . یه سرچ کنید پین ها مشخصه
                    جدیدترین ویرایش توسط saya2168; ۰۰:۱۱ ۱۳۹۹/۰۸/۲۷.

دیدگاه

سلام دوست عزیز نیاز به این همه کار نبود
                      اون سوکت ابی رنگ پشت پخش خودش ورودی صدا هست البته
                      ۳ تا از پین هاش که با وصل کردن mp3به این سوکت نیاز به این همه تغیر نبود دیتا شیت این سوکت رو پیدا کن متوجه میشی
                      بعدش هم روی این نوع پخش میشه گذینهauxرو هم فعلال کرد
                      یه سرچ ساده کنی توی دفترچه راهنمای پخش روش فعال کردن گذینه auxتوضیح داده شده

دیدگاه

ممنون از این همه همکاری،بسیار سپاسگزارم از توجه شما و دوستان عزیز

دیدگاه

سلام میدونم تایپیک قدیمیه ولی یه سوال دارم
                          میشه برد فلشخور رو به قسمت سی دی وصل کرد یا فقط باید از طریق تیونر وصلش کرد؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X