اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ضبط ماشین2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ضبط ماشین2

نوشته اصلی توسط mohammdamin
    سلام بر محسن جان عزیز
    با توجه به راهنمایی های شما دوست عزیز پلیر رو نصب کردم (بدون شخم زدن برد :biggrin عالی هم جواب داد حالا یک سوال برام پیش اومده در بالا بیان نمودید وقتی فلش رو در میاوریم مسیر رادیو از طریق lin in بر قرار میشه ولی من با در اوردن فلش صدای رادیو رو ندارم حال مشکل از کجاست؟
    سوال دوم : من باید دیگه رایو رو از پلیر داشته باشم یا از خود رادیو ضبط؟
    روی پنل پلیر یک دکمه تغییر وضعیت وجود داره ( رادیو ، فلش و line in ) وقتی که فلش رو وارد سوکت می کنین پلیر به حالت پخش فایلهای روی فلش میره و با دکمه mode میتونین در حالت رادیو از رادیوی FM برد پلیر استفاده کنین البته حساسیت خیلی خوبی نداره ) در مد line in چون ورودی line in برد پلیر از خروجی رادیوی پخش گرفته شده ، مسیر رادیو یکسره میشه و میتونین از رادیوی رادیو پخش استفاده کنین

دیدگاه

ممنون محسن جان

دیدگاه

با سلام واحترام
        تایپیک بسیار جالب و خوبو کاملی بود ممنون بابت جواب ها کاملتان
        فقط اگر به این سوال بنده هم پاسخ خوب و کاملی داده شود دیگه این تایپیک در مورد این موضوح کامل کامل میشه
        دوستانی که به سوالات کاربران جواب دادید:
        دقیقا تغذیه(برق) ماژول فلش پلیر رو از کجا ضبط گرفتید
        ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        اگر با عکس ویاشماتیک توضیح داده بشه هم من ممنونتان خواهم شد وهم تایپیک کامل تر شده
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan013 نمایش پست ها
          با سلام واحترام
          تایپیک بسیار جالب و خوبو کاملی بود ممنون بابت جواب ها کاملتان
          فقط اگر به این سوال بنده هم پاسخ خوب و کاملی داده شود دیگه این تایپیک در مورد این موضوح کامل کامل میشه
          دوستانی که به سوالات کاربران جواب دادید:
          دقیقا تغذیه(برق) ماژول فلش پلیر رو از کجا ضبط گرفتید
          ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          اگر با عکس ویاشماتیک توضیح داده بشه هم من ممنونتان خواهم شد وهم تایپیک کامل تر شده
          با تشکر
          سلام
          برق ماژول رو میشه مستقیم از تغذیه ای که به پخش میاد گرفت وسر راهش یه کلید وصل کرد
          ولی من یه کار دیگه کردم.....برد اصلی پخش رو از هرجاش بگی برق گرفتم با بتونم یه جاییش رو پیدا کنم که وقتی پخش رو روشن کنم ماژول هم روشن بشه....یعنی باید جامپر ها و..تست کنی تا ببینی کدوم قسمت برق و جریان کافی داره..چون بعضی جاها جریان وولتژ کم داره ونمیشه ماژول بهش زد
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
            سلام
            برق ماژول رو میشه مستقیم از تغذیه ای که به پخش میاد گرفت وسر راهش یه کلید وصل کرد
            ولی من یه کار دیگه کردم.....برد اصلی پخش رو از هرجاش بگی برق گرفتم با بتونم یه جاییش رو پیدا کنم که وقتی پخش رو روشن کنم ماژول هم روشن بشه....یعنی باید جامپر ها و..تست کنی تا ببینی کدوم قسمت برق و جریان کافی داره..چون بعضی جاها جریان وولتژ کم داره ونمیشه ماژول بهش زد
            البته کمی هم بهتره دقت بشه که از کجا برق گرفته شده!
            ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
              البته کمی هم بهتره دقت بشه که از کجا برق گرفته شده!
              بله دقت شده...می دونم چی میخوای بگینترس مشکلی پیش نمیاد واسه پخش...الان چند ماهه که داره کار می کنه....یه رگولاتور7806هم سر راه ماژول هست...تا الان که مشکلی نبوده..
              کلا پخش رو فلش خورکنی به درد نمیخوره...چون ظاهرش زشت میشه....من که هرکاری کردم نتونستم ضاهرش رو خوب کنم...بهترین راه ساخت پخشه که چند تا ساختم فروختم تا الان نشنیدم مشکلی باشه و خوب بوده واسه هم کلاسی ها اقوام واسه خودم که چند تا شو دارم
              پیشنهاد من کلا ساخت په پخشه کامله...همین
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                دقیقا منم منظورم همینه که تغذیه(برق) ماژول فلش پلیر رو از جایی داخل ظبط بگیریم که به همراه ظبط خاموش وروشن بشه وگرنه از پشت ظبط رو که هر کسی با اطلاعات کم هم میتونه برق بگیره و اگر دوست داشت میتونه یه کلید هم بزاره.
                نظرتون درباره این راه چیه:
                ظبط هایی هستن که بهشون چنجر وصل میشه اونا معمولا رو بردشون یه خروجی cd in و vcc دارند. اگر بیایم از قسمتvcc اش تغذیه ماژول رو بگیریم چطور میشه؟؟؟
                کسی تست کرده؟چون خودم تا حالا تست نکردم فقط یه نظره
                و همین طور بیایم خروجی صدا ماژول هم بدیم به cd in ؟؟؟؟؟؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بله دقت شده...می دونم چی میخوای بگینترس مشکلی پیش نمیاد واسه پخش...الان چند ماهه که داره کار می کنه....یه رگولاتور7806هم سر راه ماژول هست...تا الان که مشکلی نبوده..
                کلا پخش رو فلش خورکنی به درد نمیخوره...چون ظاهرش زشت میشه....من که هرکاری کردم نتونستم ضاهرش رو خوب کنم...بهترین راه ساخت پخشه که چند تا ساختم فروختم تا الان نشنیدم مشکلی باشه و خوب بوده واسه هم کلاسی ها اقوام واسه خودم که چند تا شو دارم
                پیشنهاد من کلا ساخت په پخشه کامله...همین
                افرین به شما ( یعنی پخشتون اینقدر تمیز در امده)
                من تا حالا دست ساز چیزی ندیدم که تمیزو قشنگ در بیاد
                پس لازم شد بی زحمت یه عکس ازش برامون اپلود کنید.

نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
                سلام
                اون روشی که شما استفاده کردین تنزل اون پخش به یک برد آمپلیفایر ده هزار تومنیه عملا با اون کار رادیو و سی دی و تن کنترل رو از کار میندازین راه حل اصولی اینه که مسیر رادیو رو پیدا کنین قطعش کنین خروجی رادیو رو به ورودی line in برد پلیر و خروجی اون رو به ادامه مسیر بدین با این کار وقتی فلش رو داخل پلیر بذارین مسیر رادیو قطع و فایلهای روی فلش play میشن وقتی هم که برد پیلر تو مد line in باشه مسیر رادیو یکسره میشه . قسمت سی دی رو هم که دستکاری نکردیم .
                یه سرچ ساده تو گوگل و سرویس منوال پخش شما
                http://diagramasde.com/diagramas/otros/CDX-S2210X.pdf
                تو صفحه 25 منوال مسیر خروجی صوت رادیو مشخصه ( پین 3 و 4 تیونر ) که پس از عبور از c404 و c405 به آی سی ولوم کنترل میره این مسیر رو قطع و پورت 3و 4 تیونر رو ورودی line in برد تیونر و خروجی برد پلیر رو به خازنهای c404 و c405 بدین

حالا ابزار دست بگیر و درست شخم بزن

خوشحال میشیم شما هم یه نظری بدید به هر حال اولین پاسخ کامل این تایپیک توسط شما بوده

دیدگاه

دقیقا منم منظورم همینه که تغذیه(برق) ماژول فلش پلیر رو از جایی داخل ظبط بگیریم که به همراه ظبط خاموش وروشن بشه وگرنه از پشت ظبط رو که هر کسی با اطلاعات کم هم میتونه برق بگیره و اگر دوست داشت میتونه یه کلید هم بزاره.
                  نظرتون درباره این راه چیه:
                  ظبط هایی هستن که بهشون چنجر وصل میشه اونا معمولا رو بردشون یه خروجی cd in و vcc دارند. اگر بیایم از قسمتvcc اش تغذیه ماژول رو بگیریم چطور میشه؟؟؟

افرین به شما ( یعنی پخشتون اینقدر تمیز در امده)
                  من تا حالا دست ساز چیزی ندیدم که تمیزو قشنگ در بیاد
                  پس لازم شد بی زحمت یه عکس ازش برامون اپلود کنید.

خوشحال میشیم شما هم یه نظری بدید به هر حال اولین پاسخ کامل این تایپیک توسط شما بوده
                  این پخشی که دست ساز درست کردم به نظر خودم ظاهرش که خوبه...حالا بدی هست دیگه دست سازه بیشتر از این نمیشه ازش انتظار داشت ولی درکل عالیه

اینم پخشی که فلش خور کردم

دور وبرش چسبی شد توی ماشین چون چسب ها حرارتی بودن اب شدن و لان دوباره چسبش زدم وخیلی داغون شده اون جلوش...دقیقا همون عکسی که بالا هست وسیم وصل کرده دوستمون بنده هم همینکارو کردم
                  بعضیا این ارو هم میکنن خروجی رادیو رو میدن به auxپشتی بورد یو اس بی واسه این که بشهاز رادیو خود پخش هم استفاده کرد
                  خلاصه بگم توصیه ی من ساخت پخش دست سازه...حالا بازم تصمیم با خودتونه(پخش رو فلش خور کنید واسه تجربه خوبه)
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

در این مورد نظری ندارید.
                    ظبط هایی هستن که بهشون چنجر وصل میشه اونا معمولا رو بردشون cd in و vcc دارند. اگر بیایم از قسمتvcc اش تغذیه ماژول رو بگیریم چطور میشه؟؟؟

دیدگاه

در این مورد نظری ندارید.
                      ظبط هایی هستن که بهشون چنجر وصل میشه اونا معمولا رو بردشون cd in و vcc دارند. اگر بیایم از قسمتvcc اش تغذیه ماژول رو بگیریم چطور میشه؟؟؟
                      من اون چنجری رو که میگید تاحالا روش تست انجام ندادم
                      اگه پخشتون خروجی REM داره (همون سیمی که واسه روشن شدن امپلی فایر به امپلی وصل میشه)از اون یه سیم بگیر بده به بیس یه NPN حالا ماژول رو به NPNوصلش کن اینم یکی از راه هاشه
                      به cd فک می کنم بشه داد ولی دردسرای خودشو داره (وقتی سی دی رو می زاری میره روی حالت cd درش بیازری میره روی رادیو)این جا باید یه کلید اضافه کنی
                      دوتا راه هست یکی این که خروجی ماژول رو به ای سی امپ پخش وصل کنی یکی این هم که صدای رادیو رو قطع کنی اینو جاش وصل کنی
                      که من روش دوم رو پیشنهاد می کنم روش اولی خوب هست ولی اصولی نیست
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام دوستان
                        تایپیک خیلی خوب و مفیدی هست
                        گفتم شاید این عکس ها برای بعضی از دوستان ایده و کار راه انداز باشه
                        تو این روش فقط میشه از کنترل فلش پلیر استفاده کرد ( البته میشه از دکمه های خود پخش ماشین برای کنترل استفاده کرد ولی سیم کشی زیاد میشه)
                        تو پخش های پنل دار میشه پنل رو جدا کرد
                        ظاهرش با یه پخش فلش خور هیچ فرقی نداره
                        کار تمیز و حرفه ای هست
                        کمی زحمت بیشتری داره که واسه عاشقای اینجور کارا این چیزی نیست

دیدگاه

سلام.وقت بخیر ممنون میشم یه جایی رو معرفی کنید تا یه بودر فلش خور بلوتوث دار بتونم بخرم قبلا یه مدل استفاده میکردم خیلی خوب بودا اما سری جدید اصلا خوب نیستن.داخلش یه نوع رفص نور گذاشتن که خودش نویز میندازه روی بلندگو و از طرفی با تغییر مد خانمه که تغییر مد رو اهلام می کنه خیلی صداش ناهنجاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tahasadi1395 نمایش پست ها
                            سلام.وقت بخیر ممنون میشم یه جایی رو معرفی کنید تا یه بودر فلش خور بلوتوث دار بتونم بخرم قبلا یه مدل استفاده میکردم خیلی خوب بودا اما سری جدید اصلا خوب نیستن.داخلش یه نوع رفص نور گذاشتن که خودش نویز میندازه روی بلندگو و از طرفی با تغییر مد خانمه که تغییر مد رو اهلام می کنه خیلی صداش ناهنجاره
                            سلام از فروشگاه های اینترنتی بگیر واسه خاطر نویزش هم دلیلش اینه که همه گراند هاشو کامل وصل نمی کنی پشت بورده یه ورودی aux هست که یا سوکت گذاشتن واسش یا نزاشتن ولی جاش هست یه گراند داره که اونو باید به گراند وصلش کنی تا نویز از بین بره (نوز صفر نمیشه ولی خیلی نسبت به اول بهتر میشه)
                            موفق باشید در پناه حق
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

در این مورد نظری ندارید.
                              پخش شما دارای دو خروجی برق برای آنتن برقی (ANT)و راه اندازی آمپیلی (AMP .R)میباشدکه با روشن شدن فعال میشوند و حدود 300-400 میلی آمپر جریان خروجی دارند که میتوان برای تغذیه برد استفاده کرد.........

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                                من این مدل ضبط سایپا رو می*خوام فلش خور کنم لطفاً راهنمای بفرمایید
                                چگونه عکس ها رو در این سایت بذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X