اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرابی مولتی متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خرابی مولتی متر

نوشته اصلی توسط Majid yahaghi نمایش پست ها
    سلام
    من مولتی مترم رو به دستگاه اینورتور جوش وصل کردم که آمپرش رو چک کنم*سیمش سوخت دیگه*حلا آمپر نشون نمیده فیوزش سوخته به نظر شما ؟
    درود
    حداکثر امپر قابل اندازه گیری با مولتی متر ها رو میتونید از روی مدلشون بدست بیارید که معمولا ۱۰ با ۲۰ امپره .. تازه این مقدار جریان رو هم ده یا بیست ثانیه بیشتر نمیتونن تحمل کنن
    موتور جوش حداقل ۵۰ یا صد امپر جریان داره .. در استفاده از مولتی متر باید بیشتر توجه میکردید .. هر رنجی محدودیت های خودشو داره که یا تو کاتالوگ هست یا از نت میتونید پیدا کنید

اندازه گیری جریان دو نوع هست یکی امپر بالا که پراپ قرمز رو باید به جای مخصوص بزنید و فیوز نداره
    دومی برای رنج های کمتر از ۱ امپر یا زیر ۲۰۰ میلی امپره که فیوز داره
    بستگی داره به کدوم وصل کرده باشید
    اگه رو اولی بوده مقاومت شنت داخل اهم متر مسکل پیدا کرده (موتور جوش این مقاومت رو راحت میتونه ذوب کنه)
    اگه ب دومی زده باشید احتمالا فیوز سوخته .. با توجه ب امپر بالای موتور جوش ممکنه قطعات دیگه ای هم سوخته باشن

مدل مولتی متر (دوستان همیشه فراموش میکنن ذکر کنن ) و عکس از پشت و روی مدار داخل مولتی متر رو لطفا قرار بدید
    هر چقدر اطلاعاتی که داده میشه کاملتر باشه عیب یابی هم سریعتره
    جدیدترین ویرایش توسط afceaglee2013; ۱۶:۲۵ ۱۳۹۷/۰۹/۲۰.
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

سلام خسته نباشید با مولتی متر داشتم یه مدار لامپ کم مصرف رو تست میکردم که بوقش یسره شد بعد از چند ثانیه قطعه میشه دوسرش به هر جا برخورد میکنه حتی دستم بوق نیزنه میشه راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
        سلام دوست عزیز
        توضیحات کامل خیلی به حل مشکل میتونه کمک کنه در غیر اینصورت یا ممکنه اونی که میتونه کمک کنه از خیر تایپیک بگذره یا در بهترین حالت پیدا کردن راه حل طول میکشه
        خوشحال میشدم دانش و اطلاعات کافی داشتم و کمکتون میکردم .. به هر حال با توضیحات کامل که کمترینش مارک و مدل مولتی متره میتونید سریعتر به جواب برسید ..
        اگه میتونید بازش کنید و عکس بذارید .. باطری دستگاه و رو چک کنید .. قسمت میلی آمپر متر رو تست کنید
        جریانی که میخواستید اندازه بگیرید حدودا چند آمپر بوده .. ولتاژش چند بود و خلاصه هر چی که به ذهنتون میرسه
        سلام مولتی مترم dt700d هستش واینکه جریانم هم یه فن ۱۲ ولت در حدود ۰.۰۹ آمپر بودش خیلی کمه آمپر یه فن ۴در ۴ ولتاژ ۱۲ ولت به خاطر اینه به ۵۰۰ میلی آمپر نمیرسید جای پراپ عوض نکردم که الان اینجوری شده و باطذی هم مشکلی ندا ه بقیه موارد کار میکنه فقط همین آمپر متر مشکل داره ممنون میشم راهنمایی کنید چه قطه ای باید عوض کنم و امکان داره سوخته باشه فیوزش چک کردم و سالم بودش

دیدگاه

با سلام من با مولتی متر کار میکردم اتفاق خاصی نیافتاد ولی اجتمالا بچه دوستم پراب قرمز رو تویکی از اون .دوتا جای پراب که برای 10امپر و اون یکی که هردو هم پراب قرمز باید بهشون زد./فرو برده و چون صدای بازر در اومده دخوشش اومده و گذاشته که صدای بازر بده بعد از چند دقیقه صدا قطع شده. وقتی رسیدم مولتی متر اتومات دخاموش شده بود.حالا تست دیود که میرم بچای صفر 1997 نشون میده یا کلا درست کار نمیده بازش کمزدم یه قطعه سبز رنگ مثل حازن عدسی کنار یکی از پاهاش ترک خیلی ریزی خورده بود با زربین دیدم . جایی قطعه روی برد مولتی متر نوشته PTC 1.5Kو روی خود قطعه نوشته 5Bنوشته وزیرش DMZ. لطفا راهنمایی
          کنید این قطعه چی هستد چی اصلا مشکل از این قطعه هست؟ . چایگزینی داره؟ البته یکی از پایه هاش دراوردم بازم همونطور بود /. مولتی متر میگما. ممنون
          جدیدترین ویرایش توسط Yaserx3; ۱۷:۵۱ ۱۳۹۸/۰۵/۰۳.

دیدگاه

سلام منم یک مولتی متر
            best model dt9205m
            دارم خود به خود و بدون اینکه به ولتاژی وصل کنم قسمت
            جریانش درست کار نمیکنه مثلا تست یک جریان ۴۰ میلی آمپر
            رو فقط عدد یک نشون میده یعنی بالاتر از رنج هست در صورتی که
            سلکتور روی ۲۰۰ میلی آمپر قرار داده شده
            بعد جالب اینکه پشت مولتی متر که باز کردم
            انگار تعمیری هست و این در حالی هست که من
            سال گذشته اینو خریدم و دست هیچکسی هم ندادم که بگم خراب شده
            از طرفی ترمینال جریان برای تست خازن هم هست که اون درست کار میکنه

ولی چیزی که زیاد ناراحتم کرد این بود که چیز تعمیری
            برای من آمده با اینکه من پول دستگاه نو دادم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khosrowg نمایش پست ها
              با سلام و عرض ادب
              بنده میخواستم یک pdf آپلود کنم لطفا راهنمای بفرمائید
              با تشکر
              با سلام دوست عزیز شما اگر گوگل درایو دارید میتوانید عکس خود را در انجا آپلود کرده و با با عمومی کردن پیوند ادرس ان را اینجا آپلود کپی پیست کنید من چند اسکرین شات از روش اپلود قرار میدم.

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان من یک مولتی متر mt87 دارم که وصلش کرده بودم به موتور در حالت ac ببینم با چرخاندن موتور چقدر برق تولید می کند منتها یه کار پیش اومد واصلا فراموش کردم بعد از دوساعت که اومدم خاموش شده بود بعد که قطع کردم و روشنش کردم انگار اتصالی کرده توحالت اهم و بیز عدد یک نشون میده در باقیه حالتها هم تا یک دقیقه بیشتر کار نمی کنه بعد عددها مرتب عوض می شوند...باید خاموشش کنم تا 5 دقیقه تا بعد درست بشه لطفا راهنمایی کنید این اهم متر امانتی دست من بوده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

باید اضافه کنم که موتور توی این دوساعت خاموش بوده وفقط مولتی متر روشن بود در حالت ولتاژ ac

دیدگاه

نوشته اصلی توسط austere نمایش پست ها
                  با سلام خدمت همه دوستان من یک مولتی متر mt87 دارم که وصلش کرده بودم به موتور در حالت ac ببینم با چرخاندن موتور چقدر برق تولید می کند منتها یه کار پیش اومد واصلا فراموش کردم بعد از دوساعت که اومدم خاموش شده بود بعد که قطع کردم و روشنش کردم انگار اتصالی کرده توحالت اهم و بیز عدد یک نشون میده در باقیه حالتها هم تا یک دقیقه بیشتر کار نمی کنه بعد عددها مرتب عوض می شوند...باید خاموشش کنم تا 5 دقیقه تا بعد درست بشه لطفا راهنمایی کنید این اهم متر امانتی دست من بوده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

باید اضافه کنم که موتور توی این دوساعت خاموش بوده وفقط مولتی متر روشن بود در حالت ولتاژ ac
                  سلام باتری هاش رو عوض کن و نو بنداز دوبار در حالت اهم با یک
                  مقاومت تستش کن در حالت بیزر هم دو سیم رو به هم اتصال بده
                  و بعد در حالت ac هم ولتاژ گیری کن ببین چه وضعیتی داره
                  قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                    سلام باتری هاش رو عوض کن و نو بنداز دوبار در حالت اهم با یک
                    مقاومت تستش کن در حالت بیزر هم دو سیم رو به هم اتصال بده
                    و بعد در حالت ac هم ولتاژ گیری کن ببین چه وضعیتی داره
                    ...ویرایش...با تشکر از شما بخاطر راهنماییتون وگرنه ممکن بود برم یکی دیگه بخرم ...بله مشکل از باتری بود با عوض کردن باتری درست شد
                    جدیدترین ویرایش توسط austere; ۱۰:۳۷ ۱۳۹۹/۰۵/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط austere نمایش پست ها
                      ...ویرایش...با تشکر از شما بخاطر راهنماییتون وگرنه ممکن بود برم یکی دیگه بخرم ...بله مشکل از باتری بود با عوض کردن باتری درست شد
                      موفق باشین
                      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام وقت بخیر مولتی متر ویکتور ۹۷ دارم بهش منبع تغذیه وصل شد دیگه ولتاژ رو موقع اندازه گیری ۲ تا ۳ برابر بیشتر نشون میده علت چی می‌تونه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza.v.z نمایش پست ها
                          سلام وقت بخیر مولتی متر ویکتور ۹۷ دارم بهش منبع تغذیه وصل شد دیگه ولتاژ رو موقع اندازه گیری ۲ تا ۳ برابر بیشتر نشون میده علت چی می‌تونه باشه
                          درود, اگر دیگر بخش ها صحیح کار میکنن، مشکل از مقاومت های تقسیم ولتاژ هست که به شکل MELF نصب شدن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X