با سلام به دوستان عزیز ، این ضبط رو دارم مدت های که استفاده نمیشه اما عجیبه که با گذشت زمان تسمه های قسمت مکانیکی پوسیده و کنده میشه ، قبلا یک چند باری به تعمیر داده بودم برای تعویض ، قسمت کاست هم کاملا اتومات هست و هد گردون برای هر دو لب ، این دفعه تصمیم گرفتم خودم تعویض تسمه ها رو انجام بدم اما بعد از تعویض یک طرف هر دو هد رو مشکلی ندارم نوار دقیق کار می کنه اما در طرف دیگه توی هر دو کاست بعد چند ثانیه که کلید play رو فشار می دم نوار stop میکنه ، بعد از بررسی متوجه شدم هیچ کدوم از قرقره داخل کاست حرکتی ندارن و گاهی قرقره ای که باید نوار رو به سمت خودش جمع کنه برعکس می چرخه و نوار رو جمع می کنه ، اما در زمانی که کاست داخل دستگاه نباشه تست کردم قرقره به درستی می چرخه و مشکلی نیست . غلطک ها رو هم نو تهیه و تعویض کردم . دوستان امکان داره تسمه یک مقدار گشاد تر هست به خاطر اون باشه ؟ لطفا راهنمایی کنید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر قسمت کاست ضبط jvc mx-j333v
Collapse
X
-
پاسخ : تعمیر قسمت کاست ضبط jvc mx-j333v
نوشته اصلی توسط shahpooriبله تسمه ای که گرفتی گشاده.واسه تعویض تسمه باید یه شماره کوچیکتر بگیری .هر از گاهی باید از کاست استفاده کنی تا تسمه حالت کش اومدگی را به خودش نگیره.
دیدگاه
-
ببین وقتی اول نواره قرقره ها میچرخه یا نه؟
بعضیشون دوتا تسمه بزرگ و کوچیک دارند.اکثرشون واسه نوار جمع کن کلاچ داره ممکنه کلاچش شل شده باشه.یا تسمه کوچیکه هم نیاز به تعویض داشته باشه.اگه ازینا نبود امکان قطع شدگی مداری هم هست.اکثرا یا سنسور اثر هال دارند یا کوپل نوری دارن واسه تشخیص چرخیدن نوار.که اگه اینا قطع بشه استپ میکنه.الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahpooriببین وقتی اول نواره قرقره ها میچرخه یا نه؟
بعضیشون دوتا تسمه بزرگ و کوچیک دارند.اکثرشون واسه نوار جمع کن کلاچ داره ممکنه کلاچش شل شده باشه.یا تسمه کوچیکه هم نیاز به تعویض داشته باشه.اگه ازینا نبود امکان قطع شدگی مداری هم هست.اکثرا یا سنسور اثر هال دارند یا کوپل نوری دارن واسه تشخیص چرخیدن نوار.که اگه اینا قطع بشه استپ میکنه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahpooriاگه قرقره نوار جمع کن زور کافی داشته باشه ممکنه یا نوار سفت باشه یا ممکنه درست تو جاش قرار نگیره.یه عکس از مکانیزم بذاری بد نیست. یه نکته دیگه ببین هد درست سر جاش قرار میگیره؟
این عکس حالت هد رو زمانی که سیستم کار نمی کنه نشون میده .
دیدگاه
-
این هم قسمت مکانیزم ، هر جایی لازمه تا عکس گرفته یا تست بشه بفرمائید .
قبلا که تعمیر کار تسمه رو عوض می کرد فقط روی یک شیار تسمه رو می گذاشت یعنی فقط 2 تسمه ، اگر دقت کنید قسمتی که روی پولی پرنگ تر هست نشون از بودن تسمه داره اما من احساس کردم شاید از این مسئله هست اما با گذاشتن 4 تسمه هم مشکل بر طرف نشد .
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahpooriبه نظرم تسمه را اشتباه جا انداختی.فکر کنم باید پشت اون پولی سفیده بیفته نه اینورش.
دیدگاه
-
دوست عزیز فکر کنم مشکل من به علت این هست که تسمه ها رو درست جا نمی زنم . الان در این حالتی که عکس رو می بینید گذاشتم او طرفی هم که صدایی نداشت صدا دار شد اما قرقره ها کلا غیر استاندارد چرخید و نوار از ابتدا play کاست جمع می شد. لطفا راهنمایی کنید به چه صورت تسمه ها باید قرار بگیره ؟
دیدگاه
-
یا به این حالت ؟
در کاست چپ به چه صورت هست؟ لطفا عکس بدید .
دیدگاه
دیدگاه