اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها
    سلام داداش
    خوبی
    شما باید سیم های خروجی ماژول رادیوی پخش روپیدا کنی وقطعش کنی حالا جاش فیش aux رو وصل کنی
    موفق باشی
    سلام داداش من برد فلش پلیرو نصب کردم رو پخشم همه امکاناتشم کار میکنه صدا رو هم ضبط میکنه، الان فقط مشکلم اینه ک بخاطر همین رادیوی خوده پخش صدا نویز داره و تو م
    خمه، ممنون میشم اگه تو تصویرش واسم نشون بدی کجاس، موفق باشی

دیدگاه

سلام داداش همین ماژوله رادیو کدومه، صدای نویزش موقع پخش موزیک خیلی رو مخمه، چیکا کنم که کلا رادیو رو قطعش کنم ممنونت میشم تو عکس پخش نشونم بدی یا حق

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eli qofli نمایش پست ها
        سلام داداش همین ماژوله رادیو کدومه، صدای نویزش موقع پخش موزیک خیلی رو مخمه، چیکا کنم که کلا رادیو رو قطعش کنم ممنونت میشم تو عکس پخش نشونم بدی یا حق

درود
        دو جامپری که به رنگ زردو قرمز مشخص شده است ،جامپر را بیرون بیاورید قسمت زرد را به aux برد فلشخور و خروجی صدای برد فلشخور را به قسمت قرمز رنگ متصل بکنید....
        gnd برد را به بدنه پخش فراموش نشود!!! مثبت برد فلشخور به بعد از کلید خاموش و روشن پخش وصل بکنید ....

دیدگاه

مرسب فقط اینکه چپ راست بودن سیماش مهم نیس ، خروجیارو بزنم قرمز، ورودی aux ههم کهlien و rin بزنم او زردا که علامت زدین
          جدیدترین ویرایش توسط Eli qofli; ۰۱:۱۹ ۱۳۹۸/۰۳/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eli qofli نمایش پست ها
            مرسب فقط اینکه چپ راست بودن سیماش مهم نیس ، خروجیارو بزنم قرمز، ورودی aux ههم کهlien و rin بزنم او زردا که علامت زدین
            چپ و راست خیلی مهم نیست ...

دیدگاه

با سلام و احترام
              در ارتباط با دو عکس زیر ایا نظری دارید
              مربوط به ضبط پراید
              دیتا شیت از ای سی پیدا نکردم
              ایا این ماژول
              M5672 A1
              امکان اتصال فلش داره
              متشکر

دیدگاه

سلام منم امروز این ضبط رو میخواستم وصل کنم سیم هارو نتونستم دقیق جا بزنم. ممنون میشم دوستان کمک کنند.
                اول اینکه قسمت کاست رو کلا از مدار حذف میکنم. پس برق موتور رو به ماژول میدم. بع برای aux خروجی مازول هم سیم های ضبط کاست رو قطع میکنم که روش نوشته R , L , GND اینارو بزنم مشکل حل میشه یا نه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. عکس هم میزارم از ضبط که راحت تر بشه .

عکس های قسمت کاست و سیم های مربوط به موتور، پشت و روی بورد اصلی و پانل ضبط همه رو قرار دادم ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

دیدگاه

اقا من این پخش دارم میشه عکس از داخلش بزارید ببینم چجوریه یا برام بفرستیدایمیلم یا تلگرامو یاا واتس اپ 09140371239

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام برهمه ی دوستان این ضبط منه مدل tcc-5730 من چند تا کار کردم
                  1-برد فلش خور تهیه کردم و میدونم برقش کجا وصل کنم
                  2-نوارخور ضبط را هم جدا کردم
                  سوال بنده اینجاس من خروجی های برد یو اس بیم را به کجا متصل کنم
                  اگرکسی از دوستان بلده بهم بگه مداررادیوم هم نمیخوام فقط فلش خور بشه کافیه من الان باید چکار کنم
                  دوستان هرکه بلده خواهشمندم کمکم کنه یا جوابم بده و یا در واتس اپ یا تلگرام بارم بفرسته 09140371239
                  مرسی همه دوستان گل

دیدگاه

دوستان سلام
                    اومدم یه نظر بدم
                    دیدم استقبال از فلش خور کردن پخش خیلی زیاده خوب چرا یه پخش نمیسازید؟؟من که یه اموزش کذاشتم بهتر از اینه که یه پخش رو فلش خور کنید کیفیت صدا کلی فرق میکنه . . .
                    کار سختی نیست هم ساخته هم تجربس هم صفا داره باو خلاقیت به خرج بدید بسازی به پخش اینم لینکش

خلاقیت به خرج بدید از این اموزش کلی میتونید پخش بهتری بسازید و....اصلا بیاید با کمک هم یه طرح جدید بدیم
                    سوالی هم بود من در خدمتم
                    موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitap32 نمایش پست ها
                      اقا من این پخش دارم میشه عکس از داخلش بزارید ببینم چجوریه یا برام بفرستیدایمیلم یا تلگرامو یاا واتس اپ 09140371239

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام برهمه ی دوستان این ضبط منه مدل tcc-5730 من چند تا کار کردم
                      1-برد فلش خور تهیه کردم و میدونم برقش کجا وصل کنم
                      2-نوارخور ضبط را هم جدا کردم
                      سوال بنده اینجاس من خروجی های برد یو اس بیم را به کجا متصل کنم
                      اگرکسی از دوستان بلده بهم بگه مداررادیوم هم نمیخوام فقط فلش خور بشه کافیه من الان باید چکار کنم
                      دوستان هرکه بلده خواهشمندم کمکم کنه یا جوابم بده و یا در واتس اپ یا تلگرام بارم بفرسته 09140371239
                      مرسی همه دوستان گل

سلام
                      برای تغذیه برد فلش خور یه رگولاتور 7805 بزارید (ورودی + رگولاتور هم یه دیود 1N4007 سری کنید بعدش خروجی رگولاتور رو هم یه خازن 2200 میکرو 16 ولت بزاریدهمچنین رگولاتور هم به هدسینگ خوب و مناسب وصل کنید اگر از نوع 12 ولتیش رو بگیرید بجای 7805 براش 7808 بزارید)
                      برای صدای برد فلش خور هم خروجی تیونر رادیو رو قطع و به خروجی صدای برد وصل کنید و از رادیو خود برد استفاده کنید
                      بعد همه ی گراند های برد فلش خور رو هم وصل کنید تا نویز به حداقل برسه
                      موفق باشید

دیدگاه

الان آی سی پری آمپلی کدومه

دیدگاه

دوستان سلام
                          اومدم یه نظر بدم
                          دیدم استقبال از فلش خور کردن پخش خیلی زیاده خوب چرا یه پخش نمیسازید؟؟من که یه اموزش کذاشتم بهتر از اینه که یه پخش رو فلش خور کنید کیفیت صدا کلی فرق میکنه . . .
                          کار سختی نیست هم ساخته هم تجربس هم صفا داره باو خلاقیت به خرج بدید بسازی به پخش اینم لینکش

خلاقیت به خرج بدید از این اموزش کلی میتونید پخش بهتری بسازید و....اصلا بیاید با کمک هم یه طرح جدید بدیم
                          سوالی هم بود من در خدمتم
                          موفق باشید
                          سلام
                          دیروز از توپخونه یه برد فلش خور معمولی یه رگولاتور 7805 و یه کیت آمپلی فایر 40 وات 7297 خریدیم
                          مشکل اینه در رابطه با برد یه ترانس 12 ولت داشتم بعداز یکسو سازی و گذاشتن خازن رگولاتور رو وصل کردم مشکل اینه که وقتی به رگولاتور وصلش میکنم فلش رو نمیشناسه و وقتی به 12 ولت یا 9 ولت میزنم فلش رو میخونه
                          گاهی اوقات هنگ میکنه در حالی که قبلا برد هایی رو که میخریدیم هنگ نمیکرد
                          این برد مشکل داره ؟ ( اینم بگم سر خروجی + 9 ولت یه دیود 1N4007 سری کردم الان با 8.3 ولت کار میکنه مشکلی پیش نمیاد؟ )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                            سلام
                            دیروز از توپخونه یه برد فلش خور معمولی یه رگولاتور 7805 و یه کیت آمپلی فایر 40 وات 7297 خریدیم
                            مشکل اینه در رابطه با برد یه ترانس 12 ولت داشتم بعداز یکسو سازی و گذاشتن خازن رگولاتور رو وصل کردم مشکل اینه که وقتی به رگولاتور وصلش میکنم فلش رو نمیشناسه و وقتی به 12 ولت یا 9 ولت میزنم فلش رو میخونه
                            گاهی اوقات هنگ میکنه در حالی که قبلا برد هایی رو که میخریدیم هنگ نمیکرد
                            این برد مشکل داره ؟ ( اینم بگم سر خروجی + 9 ولت یه دیود 1N4007 سری کردم الان با 8.3 ولت کار میکنه مشکلی پیش نمیاد؟ )
                            سلام اگه 7805 رو به ورودی 12 ولت ماژول وصل کرده باشین همین اتفاق میفته چون خود ماژول یه 7805 داره و باید ورودی رگولاتور 3 ولت بیشتر از ولتاژ نامیش باشه پس خروجی 7805 رو باید مستقیم به خود ماژول بدی یعنی روی ماژول ببین خروجی رگولاتورش کجاس حالا خروجی این 7805 خودت رو بده به جای خروجی اون
                            موفق باشی
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام اگه 7805 رو به ورودی 12 ولت ماژول وصل کرده باشین همین اتفاق میفته چون خود ماژول یه 7805 داره و باید ورودی رگولاتور 3 ولت بیشتر از ولتاژ نامیش باشه پس خروجی 7805 رو باید مستقیم به خود ماژول بدی یعنی روی ماژول ببین خروجی رگولاتورش کجاس حالا خروجی این 7805 خودت رو بده به جای خروجی اون
                              موفق باشی
                              سلام
                              نمیخوام برد رو دستکاری کنم از خود رگولاتور برد با ولتاژ 8.3 استفاده کنم که مشکلی واسه برد به مرور زمان ایجاد نمیکنه؟
                              در مورد هنگ برد امروز یه خازن 4700 با ورودی برق برد (خروجی دیود ) موازی کردم نویز برد کامل از بین رفت و دیگه هنگ نکرد
                              قبلا اینجور داستانا رو نداشتیم مثل اینکه برد جدیدا ناز نازین
                              عکسش رو براتون فردا میفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                                سلام
                                نمیخوام برد رو دستکاری کنم از خود رگولاتور برد با ولتاژ 8.3 استفاده کنم که مشکلی واسه برد به مرور زمان ایجاد نمیکنه؟
                                در مورد هنگ برد امروز یه خازن 4700 با ورودی برق برد (خروجی دیود ) موازی کردم نویز برد کامل از بین رفت و دیگه هنگ نکرد
                                قبلا اینجور داستانا رو نداشتیم مثل اینکه برد جدیدا ناز نازین
                                عکسش رو براتون فردا میفرستم
                                سلام
                                قرار نیست بورد رو دستکاری کنی که به ورودی بورد 8 ولت بده همین
                                در مورد اون خازن 4700 میکرو توی مدارای صوتی از این چیزا زیاد میبینی تغذیه این مدارا خیلی باید اوکی باشه صاف و بدون ریپل وگرنه نویز داری حتی فاصله خازن با امپ و پلیر و...مهمه یعنی در این حد حساس هرچی خازن نزدیک تر بهتر
                                تا جایی که میتونی سیم هاتو کوتاه بگیر اگه پی سی بی میزنی ترک هارو تا جای ممکن کوتاه بگیر قطعات نزدیک هم باشن(البته روی اصول توهم توهم نباشه)تعادل رو حفظ کن
                                موفق باشی
                                Proudly @real_ahmadi
                                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X