اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها
    سلام
    قرار نیست بورد رو دستکاری کنی که به ورودی بورد 8 ولت بده همین
    در مورد اون خازن 4700 میکرو توی مدارای صوتی از این چیزا زیاد میبینی تغذیه این مدارا خیلی باید اوکی باشه صاف و بدون ریپل وگرنه نویز داری حتی فاصله خازن با امپ و پلیر و...مهمه یعنی در این حد حساس هرچی خازن نزدیک تر بهتر
    تا جایی که میتونی سیم هاتو کوتاه بگیر اگه پی سی بی میزنی ترک هارو تا جای ممکن کوتاه بگیر قطعات نزدیک هم باشن(البته روی اصول توهم توهم نباشه)تعادل رو حفظ کن
    موفق باشی
    سلام
    جالبه دیود 1N4007 داغ شد و دود کرد به محظ اینکه فهمیدم برق برد رو قطع کردم برد سالمه
    اما مستقیم زدمش به ولتاژ 9 ولت روی ولتاژ 9 ولت مشکلی پیش نمیاد ؟ زیاد سوأل میکنم چون دیگه نمیتونم برد بخرم راهم از تهران خیلی دوره و مهمه که آسیب نبینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
      سلام
      جالبه دیود 1N4007 داغ شد و دود کرد به محظ اینکه فهمیدم برق برد رو قطع کردم برد سالمه
      اما مستقیم زدمش به ولتاژ 9 ولت روی ولتاژ 9 ولت مشکلی پیش نمیاد ؟ زیاد سوأل میکنم چون دیگه نمیتونم برد بخرم راهم از تهران خیلی دوره و مهمه که آسیب نبینه
      سلام
      دیود داغ کرد؟مگه جنگه؟ اشتباه بستیش یا دیوده مشکل داشته
      نه روی 9 هیچ مشکلی نداره راهت دوره سفارش پستی بزن خوبوالا
      موفق باشی
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
        دیود داغ کرد؟مگه جنگه؟ اشتباه بستیش یا دیوده مشکل داشته
        نه روی 9 هیچ مشکلی نداره راهت دوره سفارش پستی بزن خوبوالا
        موفق باشی
        سلام
        قبلا زیاد بلا سرش آورده بودم به لامپ جلوی پراید وصلش کردم
        امروز داغ کرد یهو از وسط ترکید ....
        با من باشه هر روز میرم تهران ولی خوب خانواده دیگه .....
        عکس از چیزی که ساختم :

باکس پلاستیکی نداشتم و تو جعبه کفش گذاشتمش شما دیگه ببخشید ولی کیفیتش حرف نداره
        موفق باشید و در پناه حق

دیدگاه

سلام دوستان وقت بخیر
          یک ضبط مدل پارس کاست خور دارم، واسش ماژول فلش خور گرفتم و از طریق پورت سی دی چنجر سیمهای صدا رو وصل کردم . حالا وقتی دکمه چنجر رو میزنم برای دو سه ثانیه آهنگ پلی میشه و ضبط پیغام no connect میده! راهی هست که بشه حالت چنجر پخش رو فعال کرد؟
          این عکس اطلاعات پورت چنجره:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soora73 نمایش پست ها
            سلام دوستان :wow:
            من یه ظبط کاست خور پراید دارم ببینم اینو میشه فلشیش کرد همون یو اس بی با کیفیت بالااااااااااااا چجوری میشه؟
            ممنون میشم پاسخ بدین
            درود دوستان عزیز من تازه به جمع شما پیوستم این موضوع رو خیلی جاها دیدم که چه جوری میشه فلان ظبط یا پخش رو فلشخور کرد.البته با توجه به تاریخ میدونم کمک من دیگه به درد صاحب این تاپیک نمیخوره چون میدونم هر کاری میخواسته بکنه کرده.حالا اگه کسی هست که در این باره راهنمایی لازم داره بگه تا در صورت امکان اندک اطلاعات و تجربه تی که داریم با همدیگه به اشتراک بزاریم

دیدگاه

[QUOTE=parse728;714078]درود دوستان عزیز من تازه به جمع شما پیوستم این موضوع رو خیلی جاها دیدم که چه جوری میشه فلان ظبط یا پخش رو فلشخور کرد.البته با توجه به تاریخ میدونم کمک من دیگه به درد صاحب این تاپیک نمیخوره چون میدونم هر کاری میخواسته بکنه کرده.حالا اگه کسی هست که در این باره راهنمایی لازم داره بگه تا در صورت امکان اندک اطلاعات و تجربه تی که داریم با همدیگه به اشتراک بزاریم[/QUOT

دوست عزیز یه ماژول بلوتوثربگیر راحت شو من این کار رو کردم الان حالشو می برم
              گاهی نمی شود که نمی شود
              گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
              گاهی گدای گدایی و چاره چیست
              گاهی تمام شهر گدای تو میشود
              ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

[QUOTE=mfazl22;714081]
                نوشته اصلی توسط parse728 نمایش پست ها
                درود دوستان عزیز من تازه به جمع شما پیوستم این موضوع رو خیلی جاها دیدم که چه جوری میشه فلان ظبط یا پخش رو فلشخور کرد.البته با توجه به تاریخ میدونم کمک من دیگه به درد صاحب این تاپیک نمیخوره چون میدونم هر کاری میخواسته بکنه کرده.حالا اگه کسی هست که در این باره راهنمایی لازم داره بگه تا در صورت امکان اندک اطلاعات و تجربه تی که داریم با همدیگه به اشتراک بزاریم[/QUOT

دوست عزیز یه ماژول بلوتوثربگیر راحت شو من این کار رو کردم الان حالشو می برم
                درسته دوست عزیز البته که این راه خیلی راحت و موثر هست ولی فلشخور کردن پخش امکانات بیشتری در اختیارتون قرار میده که یکی از اونا ورودی auxهست ضمنا ماژول بلوتوث خودش ورودی aux نیاز داره که همه سیستمها ندارن

دیدگاه

[QUOTE=parse728;714131]
                  نوشته اصلی توسط mfazl22 نمایش پست ها

درسته دوست عزیز البته که این راه خیلی راحت و موثر هست ولی فلشخور کردن پخش امکانات بیشتری در اختیارتون قرار میده که یکی از اونا ورودی auxهست ضمنا ماژول بلوتوث خودش ورودی aux نیاز داره که همه سیستمها ندارن
                  سلام
                  مشکلی نداره . خودمون متیونیم دستی براش ورودی aux درست کنیم . به اینصورت که :
                  صدای خروجی تیونر رادیو رو قطع و صدای خروجی برد فلش خور رو به جای خروجی تیونر رادیو به ضبط میدیم. برای اینکه رادیو ضبط از کار نیوفته خروجی تیونر رادیو رو قع کردیم به ورودی aux برد میدیم. از این پس هر وقت برد فلش خور روی line قرار بگیرد صدای رادیو پخش میشود.
                  موفق باشید

دیدگاه

با سلام
                    روشی که گفتی درست هست ولی غیر اصولیه...
                    شما باید خروجی صدای ماژول رادیوی پخش رو قط کنی.سیم می که قط کردی میره به ای سی سلکتور...اینو باید بدی به خروجی یو اس بی پلیر.....
                    همین...
                    موفق باشید
                    سلام داداش،خسته نباشید،شزمنده،امکان داره خروجی صدای ماژول رادیو پخش رو بر روی عکس مشخص کنی؟من هرچی گشتم پیدا نکردم

دیدگاه

[QUOTE=ksra;714142]
                      نوشته اصلی توسط parse728 نمایش پست ها

سلام
                      مشکلی نداره . خودمون متیونیم دستی براش ورودی aux درست کنیم . به اینصورت که :
                      صدای خروجی تیونر رادیو رو قطع و صدای خروجی برد فلش خور رو به جای خروجی تیونر رادیو به ضبط میدیم. برای اینکه رادیو ضبط از کار نیوفته خروجی تیونر رادیو رو قع کردیم به ورودی aux برد میدیم. از این پس هر وقت برد فلش خور روی line قرار بگیرد صدای رادیو پخش میشود.
                      موفق باشید
                      سلام داداش.میتونی بر روی این عکس ها توضیح بدی که باید کدوم پایه ها رو قطع کنم و aux برد رو به کجا وصل کنم؟ممنون میشم اگه کمکم کنی

دیدگاه

[QUOTE=artinmahdavi;717883]
                        سلام داداش.میتونی بر روی این عکس ها توضیح بدی که باید کدوم پایه ها رو قطع کنم و aux برد رو به کجا وصل کنم؟ممنون میشم اگه کمکم کنی

سلام
                        به به پخش sr-306 سازه گستر .
                        از قسمت بردی که توی عکس مشخص کردم یه عکس با کیفیت بگیرید و واسه من بزارید تا بگم کابل aux رو کجا بزنید.

موفق باشید.

دیدگاه

[QUOTE=ksra;717888]
                          نوشته اصلی توسط artinmahdavi نمایش پست ها

سلام
                          از قسمت بردی که توی عکس مشخص کردم یه عکس با کیفیت بگیرید و واسه من بزارید تا بگم کابل aux رو کجا بزنید.

موفق باشید.
                          چشم، الآن بیرونم تا ساعت ۲ براتون میزارم، ممنون از پاسخگویی تان

دیدگاه

[QUOTE=ksra;717888]

سلام

موفق باشید.
                            سلام
                            عکس اول، عکس کامل برد

عکس دوم و سوم، برد رو به دو بخش تقسیم کردم که کیفیت عکس بهتر باشه

عکس چهارم، فکر کنم تیونر رادیو این باشه، اگر اشتباه نکنم

بازم اگه عکس با کیفیت تری از بخش خاصی از برد لازم دارید، به من بگید تا یه عکس از همون قسمت بگیرم براتون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

[QUOTE=ksra;717888]

سلام

موفق باشید.
                            سلام، ببخشید تازه محل علامت گذاری شده رو دیدم. بفرمایید

دیدگاه

[QUOTE=artinmahdavi;717903][QUOTE=ksra;717888]

سلام
                              عکس اول، عکس کامل برد

بازم اگه عکس با کیفیت تری از بخش خاصی از برد لازم دارید، به من بگید تا یه عکس از همون قسمت بگیرم براتون

سلام، ببخشید تازه محل علامت گذاری شده رو دیدم. بفرمایید

سلام
                              خوب به چیزایی که میگم دقت کن .
                              دو روش داریم . در روش اول هیچکدام از امکانات پخش غیر فعال نمیشه . روش دوم ممکنه رادیو پخش از کار بیوفته.
                              روش اول :
                              به عکس نگاه کن . دقیقا این برد ضبط شماست. :

این قسمتی که من مشخص کردم ورودی ولوم پخش هست . L و R . شما کابل AUX رو از وسط ببر و خروجی کابل AUX سیم LوR اش رو دقیق به L و R ای که من روی برد مشخص کردم لحیم کن . GND کابل AUX هم به یکی از GND های روی برد پخش یا بدنه پخش وصل کن.
                              ولوم رو هم توی این روش تا آخر باز کن و کیلیدی که توی عکس زیر مشخص کردم تا ته فشار بده و کاست رو فعال کن بعد امتحان کن :

توی این روش باید یک کاست سایلنت یا پاره شده بزاری توی پخش که فقط سیستم مکانیزم کاست فعال بشه بعد کابل aux رو به گوشی وصل کن و لذت ببر
                              روش دوم :
                              این روش همون تیونر رادیو هست که اکولایزر پخش هم کار میکنه و کیفیت صدا بیشتره ولی رادیو پخش غیرفعال میشه.
                              این برد تیونر رادیو توی پخش شماست :

پایه اون 2 تا مقاومت هایی که توی عکس زیر مشخص کردم رو از برد جدا کن (فقط پایه مقاومتی که توی عکس زیر مشخص کردم ):

بعداز اینکه پایه مقاومت های مشخص شده رو از برد جدا کردی خروجی L کابل AUX رو به یکی از پایه مقاومت هایی که جدا کردی بزن . خروجی R کابل AUX هم به اون یکی پایه مقاومتی که از برد جدا کردی بزن . GND کابل AUX رو به یکی از GND های روی برد پخش یا بدنه پخش وصل کن .
                              امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم .
                              با تشکر پارسا بهرامی.

دیدگاه

[QUOTE=ksra;717913][QUOTE=artinmahdavi;717903]

سلام
                                عکس اول، عکس کامل برد

سلام
                                خوب به چیزایی که میگم دقت کن .
                                دو روش داریم . در روش اول هیچکدام از امکانات پخش غیر فعال نمیشه . روش دوم ممکنه رادیو پخش از کار بیوفته.
                                روش اول :
                                به عکس نگاه کن . دقیقا این برد ضبط شماست. :

این قسمتی که من مشخص کردم ورودی ولوم پخش هست . L و R . شما کابل AUX رو از وسط ببر و خروجی کابل AUX سیم LوR اش رو دقیق به L و R ای که من روی برد مشخص کردم لحیم کن . GND کابل AUX هم به یکی از GND های روی برد پخش یا بدنه پخش وصل کن.
                                ولوم رو هم توی این روش تا آخر باز کن و کیلیدی که توی عکس زیر مشخص کردم تا ته فشار بده و کاست رو فعال کن بعد امتحان کن :

توی این روش باید یک کاست سایلنت یا پاره شده بزاری توی پخش که فقط سیستم مکانیزم کاست فعال بشه بعد کابل aux رو به گوشی وصل کن و لذت ببر
                                روش دوم :
                                این روش همون تیونر رادیو هست که اکولایزر پخش هم کار میکنه و کیفیت صدا بیشتره ولی رادیو پخش غیرفعال میشه.
                                این برد تیونر رادیو توی پخش شماست :

پایه اون 2 تا مقاومت هایی که توی عکس زیر مشخص کردم رو از برد جدا کن (فقط پایه مقاومتی که توی عکس زیر مشخص کردم ):

بعداز اینکه پایه مقاومت های مشخص شده رو از برد جدا کردی خروجی L کابل AUX رو به یکی از پایه مقاومت هایی که جدا کردی بزن . خروجی R کابل AUX هم به اون یکی پایه مقاومتی که از برد جدا کردی بزن . GND کابل AUX رو به یکی از GND های روی برد پخش یا بدنه پخش وصل کن .
                                امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم .
                                با تشکر پارسا بهرامی.
                                خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما، در مورد روش دوم، آیا امکان داره از این مادگی aux (عکسش رو پایین میزارم) استفاده کرد تا وقتی که کابل aux رو به مادگی وصل میکنیم، مقاومت رو از مدار خارج کنه و وقتی که کابل aux رو جدا میکنیم، مقاومت ها دوباره در مدار قرار بگیرند، اینطوری زمانی که از aux استفاده نمی*کنیم، رادیو فعال میشه، امکانش هست؟

در مورد روش اولی که در مورد کاست توضیح دادید، من از یه روش دیگه استفاده کردم که نیاز به لحیم کاری نداره و خیلی آسونه، بعد عکسش رو میزارم تا دوستان هم استفاده کنند، در بین این دو روش که شما پیشنهاد دادید، کدومشون کیفیت صدای بهتری داره، چون من از روش کاست که انجام دادم، بعضی وقتا یه نویزی داره و کیفیت صدا، تقریبا معمولی هستش. بازم ممنون از کمک و وقتی که گذاشتید، واقعا لطف کردید. موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X