اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

نوشته اصلی توسط soora73
    لینک بدین @};- @};- @};-
    بفرما:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63447.120
    یه ذره توی صفحاتش بگرد ببین چیز به درد بخور پیدا می کنی یا ن....
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با درود
      برد usb player ا(البته 12 ولت)حتیاج به یک ولتاژ 12 ولت دارد که از کلید ولوم میگیریم (شماره یک)
      سپس جامپرهای شماره 2 که خروجی صدا میباشد بیرون آورده وشماره 3 به قسمت aux برد usb player متصل میکنیم و خروجی صدای برد usb player را به قسمت 4 متصل میکنیم و gnd و یا مشترک را به بدنه و یا منفی متصل میکنیم و سیم آنتنی را باید به مغزی ورودی آنتن متصل بکنیم و برد را در قسمت جلوی نوار خور جایگزاری میکنیم ...
      با روشن کردن ضبط ماشین برد روشن شده و صدای فلش و یا کارت sd را دریافت خواهیم کرد و اگر بخواهیم صدای رادیو ضبط ماشین را داشته باشیم با استفاده از دکمه mode کنترل usb player بر روی line تنظیم میکنیم .....
      با استفاده از این روش صدا به وسیله خود پخش ماشین کم و زیاد میشود و بیس و تریبل مدار نیز کار میکند !!!!

دیدگاه

تشکر از تمامی دوستان @};- @};- @};-
        وقتی آنچه داریم می بخشیم ،آنچه را نیازمند آنیم
        ،دریافت خواهیم کرد

« داگلاس لاوسن »

دیدگاه

سلام.نظرات دوستان عالی هستن.من چند تا تجربه دارم که کاری با شماتیک آی سی ها نداره.ضبط ماشینو وصل به ترانس برق کنین.بانداشو وصل کنین.پیچ گوشتی ساعتی فلزی یا سوزن خیاطی بردارین پشت برد ضبط به پایه های خازن های الکترولیت بزنین.منظورم به یکی از پایه های خازنها.اونقد ادامه بدین تا خازن ورودی آمپلی فایر ضبط پیدا بشه.چجوری تشخیص بدین..پخش ماشینو بزارین رادیو.موجی که کمترین پارازیت و صدا تو بلندگو داره.حالا صدای ولوم ضبط را تا وسط ببرین.خروجی یو اس بی پلیر یعنی RیاL دستتان بگیرین.با سوزن دنبال خازنی بگردین که صدای آهنگی که پخش میکنین شنیده بشه.چند تا جا این آهنگ پخش میشه.از بین این ورودی ها دوتا به درد شما میخوره.یکی باند راست میده یکی چپ.بعد سیم خروجی رو مستقیم به اون پایه ها بزنین.اگه کیفیت داشت لحیم کننین.امیدوارم بتونین درست کنیین

دیدگاه

با سلام میخواستم پخش ال جی tcc-5730 فلش خور کنم برد فلش خور تهیه کردم ممنون میشم راهنمایی کنین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir.hm نمایش پست ها
              با سلام میخواستم پخش ال جی tcc-5730 فلش خور کنم برد فلش خور تهیه کردم ممنون میشم راهنمایی کنین
              سلام
              شما دوتا راه داری یکی این که خروجی رو به امپ پخش وصل کنی یکی این که خروجی رو به ماژول رادیو وصل کنی که با این کار رادیو از کار میفته مگراین که یه فیش مادکی aux بزاری تغذیش هم میتونی از تغذیه امپ بگیری یادت باشه حتما یه رگولاتور 7808 سر راه تغذیه اون بورد فلش خور بزاری بازم سوالی بود در خدمتیم
              موفق باشید
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون می خوام رادیو هم کار کنه وصلش میکنم سر هد کاست خیلی نویز داره نمیشه کاری کرده رادیو پخش دست نخوره

دیدگاه

ممنون می خوام رادیو هم کار کنه وصلش میکنم سر هد کاست خیلی نویز داره نمیشه کاری کرده رادیو پخش دست نخوره
                  هدکاست رو میشه ولی اون موقع باید یه چیزی باشه که هد رو فعال کنه (وقتی نوار کاست رو داخل پخش می زاری یه کلید فشرده میشه و اون هد فعال میشه)
                  همینجوری نه نمیشه کاری کرد که دست نخوره بهترین روش همون روش فیش مادگی هستش که خودم هم واسه کسی تاحالا این کار رو کردم
                  موفق باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                    هدکاست رو میشه ولی اون موقع باید یه چیزی باشه که هد رو فعال کنه (وقتی نوار کاست رو داخل پخش می زاری یه کلید فشرده میشه و اون هد فعال میشه)
                    همینجوری نه نمیشه کاری کرد که دست نخوره بهترین روش همون روش فیش مادگی هستش که خودم هم واسه کسی تاحالا این کار رو کردم
                    موفق باشید
                    کلید فعال کردن کاست پیدا کردم الان وقتی کلید تغذیه برد فلش خور میزنم پخش میره رو کاست ولی صدا کیفیت نداره مقاومت سر راه خروجی برد فلش خور به هد کاست گذاشتم یه خورده بهتر شد ولی بازم نویز داره

دیدگاه

کلید فعال کردن کاست پیدا کردم الان وقتی کلید تغذیه برد فلش خور میزنم پخش میره رو کاست ولی صدا کیفیت نداره مقاومت سر راه خروجی برد فلش خور به هد کاست گذاشتم یه خورده بهتر شد ولی بازم نویز داره
                      کیفیت صدا پایینه باید با همون مقاومت بزاری تا ببینی چی میشه ولی اگه بحث نویزه باید روی تغذیه بیشتر کار کنی رگولاتور بزاری و خازن ها و یه فیلتر rc قبل از رگولا تور
                      موفق باشی
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام بهترین راه اینکه سیم های هد رو به خودش وصل کنی و از اون کاست هایی که ورودی صدا درست می کنن بخری قیمتش 5000تومنه بعد فیش نری 3.5میلی متری رو به خروجی صدای پنل فلش خور وصل کنی موفق باشی

دیدگاه

کیفیت صدا پایینه باید با همون مقاومت بزاری تا ببینی چی میشه ولی اگه بحث نویزه باید روی تغذیه بیشتر کار کنی رگولاتور بزاری و خازن ها و یه فیلتر rc قبل از رگولا تور
                          موفق باشی
                          میشه در مورد خازن و فیلترrc توضیح بدین

دیدگاه

میشه در مورد خازن و فیلترrc توضیح بدین
                            فیلتر RC تشکیل شده از یه مقاومت و یه خازن باید قبل از رگولاتور بزاریش یه مقاومت 5.6 اهم یک وات یا دو وات بعد از مقاومت هم یه خازن 1000 میکرو بزار
                            رگولاتور هم 7808 بزار توی خروجی رگولاتور یه خازن 1000 میکرو
                            یادت نره که یه دیود 5819 از خروجی رگولاتور به ورودی وصل کنی
                            موفق باشی
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

فیلتر RC تشکیل شده از یه مقاومت و یه خازن باید قبل از رگولاتور بزاریش یه مقاومت 5.6 اهم یک وات یا دو وات بعد از مقاومت هم یه خازن 1000 میکرو بزار
                              رگولاتور هم 7808 بزار توی خروجی رگولاتور یه خازن 1000 میکرو
                              یادت نره که یه دیود 5819 از خروجی رگولاتور به ورودی وصل کنی
                              موفق باشی
                              ممنون آزمایش کنم نتیجه رو میگم

دیدگاه

ممنون آزمایش کنم نتیجه رو میگم
                                سلام خروجی برد فلش خور به یک هد کاست که داشتم وصل کردم روبرو هد کاست پخش گذاشتم کیفیت صدا شم خیلی خوبه فقط باید اونجا فیکس کنم تا تکون نخوره ممنون از راهنمایی هاتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X