اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلش خور کردن ظبط کاست دار خودروپراید(جدید)

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    سلام الان کاسه یه چه کنم چه کنم گرفتم دستم چون رگلاتور یادم رفت!!! مدار داخل شارژر فندکی رو دربیارم بزنم به برد چی میشه؟
    نه اون فایده نداره چون خروجیش 5 ولته باید حداقل 7.5 ولت بدی چاره ای جز7808 نیستعکس هم یادت نره فقط کم حجم
    پاینده باشید
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      نه اون فایده نداره چون خروجیش 5 ولته باید حداقل 7.5 ولت بدی چاره ای جز7808 نیستعکس هم یادت نره فقط کم حجم
      پاینده باشید
      مهندس فقط نگی تقلب کردیا چون دقیقا مثل پخش تو ساختم لامصب اصلا بهمال تو مو نمیزنه

دیدگاه

پاینده باشید
        سلام مهندس گوشی ندارم فعلا نوکیا1208دارم بخدا نمی تونم عکس بندازم گوشی قبلیم افتاد تو آب بعد سوخت بعد ببخشید پخشو امروز یکی از بچه ها دید خوشش اومد دادم65تومن ببخشیداشرمنده هستم مهندس تورو خدا ببخش حلالم کنفقط 3ساعت روماشینم بود

دیدگاه

سلام
          ایرادی نداره خیلی هم عالی بنده خیلی خوشحال شدم که تونستی موفق بشی همین بسه به امید موفقیت های بیشتر بدرود
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
            ایرادی نداره خیلی هم عالی بنده خیلی خوشحال شدم که تونستی موفق بشی همین بسه به امید موفقیت های بیشتر بدرود
            سلام مهندس امروز به یکی از بچه ها سفارش دادم 10تابرد یو اس بی خور بیارند از این 5ولتی ها نه 12ولت می خواستم با این ترانزیستور های که به هد سینگ وصل می شن یه مبدل 12به5 درست کنم کم نیست برق براش؟

دیدگاه

سلام مهندس امروز به یکی از بچه ها سفارش دادم 10تابرد یو اس بی خور بیارند از این 5ولتی ها نه 12ولت می خواستم با این ترانزیستور های که به هد سینگ وصل می شن یه مبدل 12به5 درست کنم کم نیست برق براش؟
              سلام
              7805 بزار واسش قبل7805 هم یه 7808 گذاشتی خوبه بد نیست
              موفق باشی
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                7805 بزار واسش قبل7805 هم یه 7808 گذاشتی خوبه بد نیست
                موفق باشی
                مهندس فکر کنم همین چیزی که بذارم خوبه چون امتحان کردم مشکلی نداشت یارو گفت 5ولت بدی کافیه ولی 12تا رگلاتور 7805فردا می گیرم راستی یه آیسی پیشنهاد میکنید که 2خروجی 30وات بده؟ از این راه در آمد کسب میکنم

دیدگاه

مهندس فکر کنم همین چیزی که بذارم خوبه چون امتحان کردم مشکلی نداشت یارو گفت 5ولت بدی کافیه ولی 12تا رگلاتور 7805فردا می گیرم راستی یه آیسی پیشنهاد میکنید که 2خروجی 30وات بده؟ از این راه در آمد کسب میکنم
                  سلام خوب می کنین که کسب درامد دارید عالیه
                  از ای سی tda7377 استفاده کن دوتا 30 وات میده
                  ای سی زیاده ولی به نظر من این بهترینه هم راه اندازیش راحته هم صداش خوبه
                  اگر دیده باشی پخش که می بندن یه جفت باند بیشتر نمیدازن تاقچه عقب ماشین خوب چ کاریه پخش 4 خروجی بسازی یه دو خروجی بساز راحت یه جفت باندهم عقب با همین ای سی در حد خودش واست جواب میده
                  میشه یه عکس از پخش هایی که می سازی اینجا بزاری ماهم فیض ببریم؟؟؟
                  موفق باشی
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام خوب می کنین که کسب درامد دارید عالیه
                    از ای سی tda7377 استفاده کن دوتا 30 وات میده
                    ای سی زیاده ولی به نظر من این بهترینه هم راه اندازیش راحته هم صداش خوبه
                    اگر دیده باشی پخش که می بندن یه جفت باند بیشتر نمیدازن تاقچه عقب ماشین خوب چ کاریه پخش 4 خروجی بسازی یه دو خروجی بساز راحت یه جفت باندهم عقب با همین ای سی در حد خودش واست جواب میده
                    میشه یه عکس از پخش هایی که می سازی اینجا بزاری ماهم فیض ببریم؟؟؟
                    موفق باشی
                    سلام مهندس ببخشید فعلا گوشی نوکیا ساده دارم بخدا از گذاشتن عکس معذورم از همین رگلاتور بستم خیلی عالی کار کرد راستی یه 4تا60وات کم نیست خوب چیزیه میفروشم 100تومن بخاطر قدرتش قابلیت ساپورت2جفت باند همزمان داره مهندس اگه گوشی بگیرم چشم روچشمم عکس میذارم فعلا وضع مالیم خوب نیست روزانه همش 5تا پخش می فروشم اصلا نمی ارزه خروجی rca گذاشتم خیلی قشنگ آمپ ماشین دوستمو ساپورت کرد چرا مقاومت های ال ای دی شون در حد سوختن دست داغ میکنه ؟ ببخشید که اینقدر سوال میکنم ولی چیزی نمی دونم میگن پرسیدن عیب نیست نه پرسیدن عیبه مهندس اگه دوست نداری پاسخ بنده رو نده که سرتو یه وقتی خدایی نکرده درد نیارم

دیدگاه

سلام مهندس ببخشید فعلا گوشی نوکیا ساده دارم بخدا از گذاشتن عکس معذورم از همین رگلاتور بستم خیلی عالی کار کرد راستی یه 4تا60وات کم نیست خوب چیزیه میفروشم 100تومن بخاطر قدرتش قابلیت ساپورت2جفت باند همزمان داره مهندس اگه گوشی بگیرم چشم روچشمم عکس میذارم فعلا وضع مالیم خوب نیست روزانه همش 5تا پخش می فروشم اصلا نمی ارزه خروجی rca گذاشتم خیلی قشنگ آمپ ماشین دوستمو ساپورت کرد چرا مقاومت های ال ای دی شون در حد سوختن دست داغ میکنه ؟ ببخشید که اینقدر سوال میکنم ولی چیزی نمی دونم میگن پرسیدن عیب نیست نه پرسیدن عیبه مهندس اگه دوست نداری پاسخ بنده رو نده که سرتو یه وقتی خدایی نکرده درد نیارم
                      سلام بله چرا جواب ندیم همونطور که فرمودین پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیبه . . . .
                      خلاصه ما منتظر عکسیم
                      مقاومت های ال ای دی ؟؟چنده مقدارش؟چند واته؟/به چند تا ال ای دی زدی؟
                      اون خروجی rca رو میشه بیشتر در موردش توضیح بدی؟؟یعنی شما خروجی اون مدار تقویت کننده رو به امپ ماشین رفیقت زدی؟
                      100 تومن با این همه امکانات ارزون نمیدی؟
                      بدرود
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام مهندس ممنون از پاسخ گویی سریع شما عکسو که حتما گوشی بگیرم میذارم 4تا ال ای دی برای قشنگ شدن برد زدم به هر کدوم یه مقاومت 1کیلو اهم 1/2وات زدم مقاومت هاش داغ میشن بعد خروجی rca 2 جفت از همین خروجی ها گذاشتم 4تا جافیشی گرفتم 2تا قرمز 2تاسفید خیلی خوب کار میکنه صداش مخصوصا رو پاپ بیس خیلی خوبی داره آمپ دوستم یه جفت718کنوود و یه دونه ساب جی بی ال 1200داشت ساب رقص خیلی خوبی داشت

دیدگاه

سلام مهندس ممنون از پاسخ گویی سریع شما عکسو که حتما گوشی بگیرم میذارم 4تا ال ای دی برای قشنگ شدن برد زدم به هر کدوم یه مقاومت 1کیلو اهم 1/2وات زدم مقاومت هاش داغ میشن بعد خروجی rca 2 جفت از همین خروجی ها گذاشتم 4تا جافیشی گرفتم 2تا قرمز 2تاسفید خیلی خوب کار میکنه صداش مخصوصا رو پاپ بیس خیلی خوبی داره آمپ دوستم یه جفت718کنوود و یه دونه ساب جی بی ال 1200داشت ساب رقص خیلی خوبی داشت
                          اون داغ شدن مقاومت هارو نگرانش نباش چیزی نیست
                          اخرش نگفتیا این خرجی rca به چی وصل کردی؟؟مستقیمبه خود بورد پخش کننده وصل کردی یا نه به خروجی اون مدار تقویت کننده ای که دادی؟
                          کارت بیسته عالی موفق باشی
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اون داغ شدن مقاومت هارو نگرانش نباش چیزی نیست
                            اخرش نگفتیا این خرجی rca به چی وصل کردی؟؟مستقیمبه خود بورد پخش کننده وصل کردی یا نه به خروجی اون مدار تقویت کننده ای که دادی؟
                            کارت بیسته عالی موفق باشی
                            سلام ممنون اون rca هارو به تقویت کننده زدم تا به برد فشار نیاد و نسوزه ممنون مهندس فعلا میخوام خودم کد نویسی یاد بگیرم پخش فول امکانات بسازم سیدی خور فلش رادیو رم ورودی صدا وکلی چیز های دیگه مهندس این آیسی تقویت 7737رو به یه باند یه بند خدایی زده بود سوخته بود عوض کردم مگه میسوزه به این راحتی؟؟؟

دیدگاه

سلام ممنون اون rca هارو به تقویت کننده زدم تا به برد فشار نیاد و نسوزه ممنون مهندس فعلا میخوام خودم کد نویسی یاد بگیرم پخش فول امکانات بسازم سیدی خور فلش رادیو رم ورودی صدا وکلی چیز های دیگه مهندس این آیسی تقویت 7737رو به یه باند یه بند خدایی زده بود سوخته بود عوض کردم مگه میسوزه به این راحتی؟؟؟
                              سلام
                              اگر خروجی ای سی رو اتصالی کنی بله میسوزه یا باند امپدانسش کم باشه و ای سی داغ بشه میسوزه باید اصولش رعایت بشه وگرنه میسوزه مثل این میمونه که بگی ال ای دی جنس خوب گرفتم 3 ولت بود زدمش به 5 ولت سوخت مگه جنسش خوب نیست پس چرا سوخت؟؟
                              این مثل همون 7377 که میگین هست یه جایی اشتباه شده وگرنه الکی نمیسوزه جدایی از همه ی اینا اگر ای سی تقلبی باشه و توی مدار هم اشتباه نشده باشه امکان سوختن ای سی هست
                              پخش سی دی خور ساختن .......بیخیال !! اون اپتیک ساختنش دردسر داره واسه چی خودتو خسته کنی کد بنویسی با همین ماژ<ل ها بساز بهتره کسی نمیاد کد بنویسه وقتی بهترش هست
                              موفق باشی
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                                اگر خروجی ای سی رو اتصالی کنی بله میسوزه یا باند امپدانسش کم باشه و ای سی داغ بشه میسوزه باید اصولش رعایت بشه وگرنه میسوزه مثل این میمونه که بگی ال ای دی جنس خوب گرفتم 3 ولت بود زدمش به 5 ولت سوخت مگه جنسش خوب نیست پس چرا سوخت؟؟
                                این مثل همون 7377 که میگین هست یه جایی اشتباه شده وگرنه الکی نمیسوزه جدایی از همه ی اینا اگر ای سی تقلبی باشه و توی مدار هم اشتباه نشده باشه امکان سوختن ای سی هست
                                پخش سی دی خور ساختن .......بیخیال !! اون اپتیک ساختنش دردسر داره واسه چی خودتو خسته کنی کد بنویسی با همین ماژ<ل ها بساز بهتره کسی نمیاد کد بنویسه وقتی بهترش هست
                                موفق باشی
                                سلام دقیقا به همان چیزی که اشاره کردید یارو برداشته اتصال کوتاه کرده بدبخت آیسی به2دقیقه نکشیه دود خاکستری ازش بلند شده بعد هزینه تعویض 2تا آیسی رو ازش گرفتم یارو گفت داشتم تست میکردم اومدم سیم باندو عوض کنم این دوتا سیم بهم خورد و حواسم نبود آیسی سوخت!!! بعد الان از همین ضبط ها میسازم و میفروشم 125تومن بخاطر داشتن خروجی rca ومعمولی ها که از این خروجی ها ندارن100تومن راستی من یه ضبط دارم که 3تا سیم های هد کاستشو قطع کردم به یه فیش 3.5میلی متری لحیم کردم وقتی به کامپیوتر میزنم باید صداش رو1باشه تا به هم نریزه این ضبط مشکل داره ؟منظورم ورودی صدای AUX هست
                                جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۲۱:۰۳ ۱۳۹۶/۰۷/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X