اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر باتری لپ تاپ

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    تعمیر باتری لپ تاپ


    باتری لپ تاپت داره عمرش سر میاد و باید عوض بشه، اما اصلش گیر نمیاد و اونی هم که توی بازار هس و سخت هم گیر میاد، معلوم نیس نژادش مال کدوم کارخونه یا کارگاهی هست!
    می بینی هیچ مشکلی نداره بجز در سرعت شارش و دشارش. خب مجبور میشی بازش کنی و یه نگاه به باتری هایی که نقش سلول های ذخیره رو بازی می کنن بندازی، می بینی چند باتری دو تا پنج آمپر در ساعت دارند نقش سلول های ذخیره رو بازی می کنن، وقتی به تعداد و نوع باتری نگاه می کنی، می بینی اگه خودشون گیرت بیان چیزی قیمت ندارن در مقابل خرید یه باتری اصل ساخت کارخونه! آخه وقتی محفظه باتری مشکلی نداشته باشه، مدار شارش-دشارش و سنجش و حفاظت دما و رگولاتور جریان-ولتاژ هم سالم هست، پس می مونه باتری های قابل شارش که می تونی تعویض کنی!
    تعویض باتری های داخلی باتری لپ تاپ کار سختی از لحاظ تخصصی نیست. تنها سختی اون مربوط به دقت های کاری میشه. شاید به جرات بشه گفت علاوه بر ارزون تر شدن از تعویض باتری لپ تاپ، بهتر از تعویض با باتری ای که نمیشناسی و ازش از لحاظ کارایی و زیان و سود به مدارهای لپ تاپت مطعمن نیستی هس. البته اگه دیگه از سرعت و کیفیت شارش و دشارشش خسته شدی و حتما می خوای باتری رو عوض کنی اینکار رو انجوم بده و خدا کنه شانس بیاری و باتری های داخلیت رو توی بازار پیدا کنی. اما شاید در کل بشه گفت تعمیرش می ارزه به اینکه لپ تاپت بیشتر از نیم ساعت شارش نداشته باشه و یا قطعه نامطعن روش بذاری! ولی در باز و بسته کردن بعضی از محفظه ها که از جنس پلاستیک خوبی استفاده شده و از گیرهای زیادی و چفت و بست خوبی هم داره، یه کم خرابکاری محفظه، شاید چیز عادی باشه، اما اگه سازنده یه کم هم به فکر تعمیر پذیر بودن باتری باشه و شانس و دقت همراه تو باشه، محفظه صدمه ای نمی بینه و یا صدمه ای ناچیز و در حد گذشت می بینه.
    اینها باید گفته می شد که بدونی باید پی چه چیزی رو به تن قبل از این کار بمالی!
    البته محفظه تمام باتری ها به یک شکل ساخته نشدن، پیچ ندارن و تنها با گیر پلاستیکی بدنه به هم چفت شدن و شیار و گیرها دو قسمت یا چند قسمت محفظه رو محکم به هم چفت کرده و حوصله و دقت زیادی واسه باز کردنش می خواد که به بدنه و مدار صدمه نزنی و بعضی از اونها جنس بدنه شکننده ای دارن و یا گیر و شیارها جوری طراحی شدن که محفظه باتری عملا یکبارمصرف هس. البته این بسته به برند و مدل شما داره که توی چه رنج ارزشی جنس قطعات واسه سازنده هست. این شاید تنها سختی مهم کارت باشه. درست انجوم دادن اینکار بستگی به میزان اطلاعات، تجربه و دقت شما داره. واسه باز کردن محفظه حتما با حوصله و دقت و قدم به قدم پش برو و بعد از پیدا کردن هر گیر پلاستیکی محفظه و یا نقطه و یا محل بازشو به محل دیگه برو و اگه جا داره چیزی واسه نگه داشتن مکان باز شده قبلی توی اون مکان بذار و سراغ بعدی برو. اینکار شاید یه ساعت طول بکشه، اما یادت باشه تو می خواهی یک مدار اصل داشته باشی و باتری های اصلی و یا در حد اون رو توی مدارت بکار ببری که لپ تاپت صدمه ای از جایگزین کردن قطعات نامرغوب نبره و توی استفاده خودت هم جواب خوبی باتری بهت بده.
    اگه شانش بیاری باتری های داخلی محفظه توی بازار گیر میاد، تقریبا هر یکی شش هزار تومن به بالا. اگه دقیقا همون باتری ای که توی محفظه استفاده شده گیرت نیومد، می تونی توی بازار به دنبال باتری ای باشی که با همون ولتاژ-جریان و سایز و طراحی باشه، واسه اینکار به شماره روی باتری، ولتاژ و جریان و آمپر در ساعتی که واسه مجموع سلول ها روی محفظه ذکر شده نگاه کن، و بعد که مشخصات باتری رو با اینکار گیر آوردی توی فروشگاه های قطعات توی شهر و یا اینترنتی به دنبالش بگرد.
    یادت باشه، جنس دی الکتریک و صفحات این باتری ها حساس هستند، پس وارد کردن شک و یا مثل اون رو برای کاهش اکسید صفحات از یادت ببر. واسه باز کردن نقاط اتصال باتری واسه وارد نشدن گرمای زیادی به مدارت، از نوک هویه ای تمیز و تا جایی که میشه نو استفاده کن و اگه اتصال برای مایع شدن به گرمای زیادی احتیاج داره از مقدار خیلی کمی روغن لحیم استفاده کن و از وارد کردن گرمای اضافی به بخش های مدار خودداری کن. اکثر مدار مجمتع های استفاده شده مدارهای خاصی هستن که طراحی ویژه شرکت های سازنده قطعات لپ تاپ رو دارن و اطلاعات دقیقش به جامعه علمی و تعمیری و تخصصی عمومی عرضه نمیشه و یا هزینه تامین زیادی برای هر قطعه باید پرداخت بشه، پس احتیاط لازم رو انجوم بده.
    تو تنها کاری که داری باید حواست به صدمه نزدن به محفظه و مدار باشه، وگرنه قطع کردن اتصال باتری ها از مدار و از هم و وصل کردن باتری ها به هم و مدار کار ساده ای هست. حواست باشه که قطب های باتری ها و جهت و محل اتصال ها رو مشخص کنی، هرچند اکثرا روی مدار توی محل اتصال ها محل ولتاژ پاور، ولتاژ پایین، ولتاژ بالا و زمین رو با علامت یا نوشته ای مشخص کرده، ولی علاوه بر عکس گرفتن یا علامت زدن، قطب ها رو مشخص کن.
    حسگرهای دما رو که سر اونها به بدنه باتری ها چسب شده، پیدا کن و از باتری ها جدا کن تا اونها و مدار صدمه ای نبینن. البته اکثرا کنار اتصال اونها به مدار چیزی مثل TEMP که نشون دهنده دماسنج مدار باشه نوشته شده.
    توی بعضی از محفظه ها به لوله های خالی ای برمی خوری که جای باتری گذاشته شده و نشون دهنده این هس که سازنده این فضا رو نیز گذاشته واسه تغییراتی که توی ورژن های دیگه طراحی باتری مد نظر داره بتونه استفاده کنه و بدون تغییر طراحی جدید و دیگه ای واسه بدنه محفظه.
    بعد جدا کردن سیم و یا قطعه ای دیگه که نقش انتقال جریان-ولتاژ از باتری ها به مدار رو دارن، از مدار، باتری رو از محفظه جدا کن. البته اگه مدار سر راه اینکار باشه، سعی کن روشی پیدا کنی که صدمه ای به محفظه و مدارت وارد نکنی. اما تمام تلاشت رو بکن که باتری ها رو بعد از جدا کردن نقاط اتصال از مدار از هم باز کنی. اینجور از وارد کردن صدمات به باتری و یا وارد گردن گرمای اضافی، تا جایی که میشه دوری می کنی.
    بعد از این باتری های نو رو به شکل سابق به سیم و یا قطعه ای دیگه که نقش انتقال دهنده جریان-ولتاژ به مدار رو داشت به هم متصل کن و به بعد مدار متصل کن.
    محفظه رو یه نگاهی بنداز و خصوصا شیارها و گیرهای پلاستیکی رو. اگه شیار یا گیری کج شده و میشه بدون صدمه دیدن محفظه و بیشتر شدن مشکل و تنها با فشاری کم درستش کرد، درستش کن. بعد باتری ها رو به وسیله چسب سابقی که باتری های قبلی رو به محفظه محکم می کرد و یا اگه اونها کارایی خودشون رو از دست دارن به وسیله همون جنس چسب اگه داری و یا لااقل به وسیله چسب گرمایی به محفظه متصل کن. یادت باشه که گرما به مدا و باتری وارد نکنی و از وارد کردن جریانی-ولتاژی که نوک فلزی اکثر تفنگ های چسب گرمایی دارن به مدار و باتری خودداری کن. پس چسب گرمایی رو دور از مدار توی یک دستت بگیر و هویه رو توی دست دیگه بگیر- نوک هویه رو تمیز کن که سوخته چسب و یا پلاستیک و روغن لحیم و قلع نداشته باشه و کار درست دربیاد-. چسب رو گرم کن و وقتی سر چسب به اندازه کافی گرم شد و مایع(زیاد نمی خواد مایع کنی، فقط به اندازه یکی دو نخود و یا کمی بیشتر و یا به میزانی که می دونی لازم هس) از هویه جدا کن و به محلی که توی دسترس تو هست و باتری و محفظه به هم برخورد دارن -و مزاحم جایگزاری قطعه دیگه درون محفظه باتری نمیشه- بذار و همینکه مایع به باتری و محفظه چسپید چسب توی دستت رو عقب بکش و با نوک هویه تاری که از چسب به محفظه چسپیده و چسب توی دستت توی هوا درست میشه رو با احتیاط قطع کن.
    حسگرهای دما رو هم مثل قبل به بدنه باتری ها بچسپون.

    بعد از اتمام اینکارها به محفظه و باتری ها و مدار نگاه کن، ببین چیزی یادت نرفته و یا اشتباهی نکرده باشی و یا قلع اضافی موقع کار توی مدار جا نذاشته باشی. اگه باتری شارژ داشت و سوکت و جک اتصال باتری و لپ تاپ اجازه بهت می ده که راحت باتری رو به لپ تاپ متصل کنی و جدا، می تونی یه آزمایشی انجوم بدی. در آخر کار با حوصله پین ها و یا گیر و شیارهای محفظه رو یکی یکی جا بزن. فقط اگه یه جایی از محفظه رو نفله کردی، یادت باشه که هر کاری می خوای واسه چفت شدن دو بخش محفظه انجوم بدی، فکر باز شدن آینده محفظه رو بکنی.
    شکر که این سرا را دست بشر نداد
    ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

    شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
    ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

    #2
    پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

    سلام

    لبتاپ مورد استفاده من لنوو z510a هستش که دو سال از خرید اون میگذره و حدود 9 ماه هست که باتریش دچار مشکل شده
    مثلا باتری 100 % هستش و یکدفعه لبتاپ خاموش میشه
    دیگه لب تاپ تشخیص نمیتونه بده چند درصد مونده تا اتمام باتری، مشکل نرم افزاری نیست چون اکثر خریداران این نوع لبتاپ به همین مشکل برخوردن
    این لب تاپ دارای باتری داخلی هست و نمیشه اونو در بیاریم جز اینکه آن رو باز کنیم
    متاسفانه گارانتی یا بهتر بگم وارانتی این لبتاپ هم تموم شده

    به نظر شما امکان داره یکی از سلول های باتری به مشکل برخورده باشه یا مشکل یکی از قطعات باتری هست؟؟؟

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

      متاسفانه بعضی باتری ها با تعویض سلول ها شون درست نمیشن و کنترلر داخلشون مجموعه باتری رو از کار میندازه.

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

        دوستان من هم یه بار می خواستم صرفه جویی ارزی بکنم :icon_razz: و دیدم با وجود اینکه لپ تاپ به برق وصله بیخودی عمر مفید باطری اون کم نشه اونو خارجش کردم و بعد از اتمام کار با لپ تاپ برای اینکه باطریش گم نشه اون رو روی لپ تاپ قرار دادم. دفعه بعدی که لپ تاپ رو روشن کردم دیدم سریع خاموش شد و از اون به بعد هر چقدر به برق وصل می کنم بلافاصله که برق رو قطع می کنم خاموش میشه و این یعنی باطری و یا مدار کنترلیش خراب شده.
        البته باطری اون رو با هزار زحمت بازش کردم اما کار خاصی نتونستم بکنم.
        اگه از دوستان راه چاره ای میدونه بگه تا بلکه مشکل من هم حل بشه...

        دیدگاه


          #5
          پاسخ: به دوستان

          در اینکه بعضی برندها بعضی قطعاتش گیر نمیاد و یا سخت گیر میاد، شکی نیست. دوستان حواسشون باشه که این راه تعویض سلول ها واسه وقتی هس که باتری توی دسترس نیس و باتری های تو بازار قابل اعتماد نیس و خطر زیاد استفاده از باتری نامرغوب دستگاه رو تهدید میکنه( که این امر وقتی پیش میاد که یه برند از یه شرکت سازنده لپ تاپ، از مد چند سالی هس که خارج شده و دیگه بازار پشتیبانی قطعات از سازنده اصلی نمیشه و شرکت ها و کارگاه های دیگه وارد این جای خالی عرضه میشن). هرچند که یه باتری ساخت شرکت سازنده ای مثل دل با برندهای با کیفیت در حد کاربری صنعتیش هم امکان داره بعضی وقت ها خطاهایی داشته باشن! اما در کل اگه باتری گیرتون میاد که سعی کنید اینکار رو نکنید. به فرض بعضی برندها که اکنون دل باتری واسشون عرضه می کنه، چیزی حدود صد و سی تا صد و پنجاه دلار هست که توی ایران گیر نمیاد و حتی وقتی توی ای بای یا آمازون میری هم می بینی باتری با برندهای دیگه واسه دستگاه تو معرفی میشه! یه لپ تاپ مال به فرض چهار سال پیش که تولیدش متوقف شده و نزدیک به پونصد هزار تومن قیمت فروش دست دوم هست، به نظر شما می ارزه یه باتری صد و پنجاه دلاری واسش بخری؟(150*3450= 517500)
          اما باتری های به روز هم از چند هزار تومن شروع میشه تا برسه به چند ده هزار تومن! به فرض بعضی برندهای سونی و یا سانیو یک سلولش میشه چیز حدود سی هزار تومن! یعنی اگه مال شما شش سلولی باشه و سونی، میشه 180000 تومن. اما باید شانس هم بیارید و همون برند و مال همون شرکت با همون شماره سایز و مشخصات رو گیر بیارید، که متاسفانه توی ایران خودمون بازار عرضه و تقاضای مناسبی واسه این قطعات نیست. واسه جایگزین کردن با یه باتری دیگه هم باید با همون مشخصات ولتاژ-جریان-سایز بگیری، که البته هیچ وقت دقت و مشخصات دو سازنده توی یه قطعه خاص یکی نیست، در اینجا تنها می تونی به امید مدار کنترلر جریان-ولتاژ باتری باشی که کیفیت خوبی داشته باشه و سازنده فکر چنین تغییری رو و رگولاتورهای مناسبی واسه جریان-ولتاژ گذاشته باشه که کم نیارن.
          مدار کنترلر قطب جریان، ولتاژ و دما رو کنترل میکنه. علاوه بر اونها با سنجش سطح ولتاژ و جریان و سرعت شارش و دشارش صفحات، می تونه به صورت تخمینی نزدیکی درصد شارش رو اعلام کنه و یا اخطار تعویض و غیر رو واسه نرم افزارها. این مدار علاوه بر کنترل و حفاظت باتری، وظیفه کنترل و حفاظت ولتاژ-جریانی که به لپ تاپ وارد میشه رو هم داره. البته توی طراحی مدار پاور لپ تاپ ها، سعی میشه یه مدار حفاظت جریان-ولتاژ-دمای جداگونه هم گذاشته بشه تا از خطرات احتمالی بیشتر جلوگیری کنه. کیفیت بیشتر و بهتر چنین مدارهایی رو بیشتر میشه توی لپ تاپ های که اصطلاح تعمیرکارها و متخصصین هس که مرگ ندارن، دید.
          اما همونجور که در بالا نوشتم، باید دقت لازم رو توی باز کردن محفظه کنید، خدا کنه فقط گیر و شیار باشه. وقت باز کردن جدا کردن اتصال باتری ها هم باید دقت لازم رو انجوم بدید. وقت گذاشتن اونها هم. سعی کنید هر چیزی که الکتریسیته ساکن و ولتاژ-جریان دیگه به مدار وارد می کنه، نزدیک نکنید و یا متصل، البته برای اطمینان بیشتر اگه حساسیت زیادی می خواید به خرج بدید و دیگه خیلی خیلی دلتون واسه مدار می سوزه، می تونید یه سیم با گیره به زمین مدار وصل کنید به لوله آب و یا چیزی مثل اون و جداگونه هویه و دست خودتون رو هم همینجور ایزوله کنید.
          یکی از دوستان مشکل اینکه بعضی باتری ها با تعویض سلول هم درست نمیشن گفته،چیز درستی گفتن. همونجور که در متن بالا هم گفتم این مورد واسه وقتی هس که شما از کارکرد شارش و دشارش باتری که طول عمر مفید مناسبش تموم شده ناراضی هستید و از کارکرد مدارش راضی و عیبی توی اون نمی بینید. البت امکان داره گاه به خاطر اکسیده شدن یا خرده شدن صفحات و یا مثل اون مشکلی پیش اومده باشه و با تعویض سلول ها مشکل رفع بشه.
          دوست دیگه که گفته لنوو زد داره و باتریش مشکل یکدفعه خاموش شدن داره، البته بعضی سلول ها به مرور زمان مقاومت داخلیشون بعد از شکست دی الکتریک و خرده شدن صفحات و اکسیده شدنی که در پی اون ادامه پیدا می کنه، چنین مشکلی رو پیدا می کنن که می تونه با اعمال ولتاژ-جریان غیرمجاز به مدار حفاظتی-سنجشی باتری هایی که از لحاظ ارزشی واسه سازنده در رنج پایینی هستن، هم صدمه بزنه. رنج ارزش قطعات یک لپ تاپ صنعتی بیشتر از قطعات یک لپ تاپ مالتی مدیا هس و البته برای کارهای خونگی هم همیشه سخن اول رو بالا بودن مشخصات و پاسخ گویی سرعت و کمیت می زنه تا کیفیت قطعات در مقابل شرایط غیرمجاز و اتفاقات کاری. پس این دوست عزیز اگه گیرشون میاد یه باتری نو با برند اصلی جایگزین کنن، اگه ممکن نیست، می تونن یه سولول ها رو تعویض کنن با سلول های همسان، شاید مشکل رفع بشه و این بستگی داره به اینکه بخشی از مدار قبلا صدمه ندیده باشه، هرچند که به خرج ندادن دقت لازم هم می تونه مدار صدمه ندیده رو صدمه دیده کنه. پس اگه خواستن سلول رو عوض کنن، حتما توی تهیه سلول و تعویض دقت کنن. یادشن باشه که گفتم دقت های اون ما رو می کشه و نه تعویض سلول! چون تعویض سلول(باتری های داخلی باتری لپ تاپ) تنها یه باز کردن اتصال و بستن اتصال هست.
          این دوستمون هم که گفته لپ تاپش یهویی خاموش میشه، میشه گفت که بهتر هس که اگه خواستید لپ تاپ جدیدی بگیرید، سعی کنید چیزی بگیرید که توی منوی بایوس قابلیت دیسیبل شارژ رو داشته باشه، اما مدار حفاظتی باتری ها اکثرا از شوک های ناگهانی به مدار باتری و لپ تاپ سعی می کنن جلوگیری کنن. یادم هس اون وقت که سن و سالی نداشتم یکی از اقوام ما می خواست خونه رو مرتب کنه و دو شاخه برق کامپیوتر رو کشید و همانا هارد کامپیوتر سوخت و اون زمانا رسم قطعاتی مثل هارد این بود. اما هاردهای امروز در مقابل شوک های ولتاژ-جریان و حتی ضربه ای و بعضی برندها حتی آب و اثرات مغناطیسی، تا حدود مناسبی حفاظت میشن؛ دیگه چی برسه به باتری. اینکه باتری شما این مشکل واسش پیش اومده، دیگه شانس شما بوده. با اینی که گفتید مشکل می بینم مشکل از سلول ها باشه، مدار باتری رو هم مشکل تعمیر می کنن و به هزینه اون هم شاید نیرزه و خرید یه باتری نو مفیدتر باشه. البته اگه توی دسترس شما تعمیرکار مجرب آشنایی هس که بتونه سلول های دست دومی واسه امتحان بذاره و سلول های شما رو هم بسنجه ببینه مشکلی ندارن و هزینه مدار رو برآورد کنه، قبل از تهیه باتری شاید به صرف تر باشه.
          دوستان البته در بعضی مدارهای باتری ها محل اتصال سیم زمین و یا های ولتاژ، باتری، احتمال داره دو نقطه اتصال باشه که وقتی قطلع ذوب میشه از هم جدا بشن و این کار باعث میشه که جریان تمام باتری ها به مدار نرسه و مدار جواب نده. پس عکس دقیق گرفتن و یا ثبت دقیق حافظه ای، کار مفیدی هست.
          دوستان حواسشون باشه که اگه باتری لپ تاپ رو واسه تعمیر میدن یا باتری نو می خرن، حتما شماره سریال خودشون رو یه جایی یادداشت کنن و رسیدی با مشخصات همون سریال باتری بگیرن و اگه گارانتی هم داده میشه شماره سریال توش حتما قید بشه و اگه تعمیر هس حتما نوع و شماره و تعداد باتری(سلول(یا همون سل که تبدیل شده به سلول ما)) های تعویض شده و به کار رفته توی باتری لپ تاپ توی رسید ذکر بشه، یادتون باشه نرم افزار درایور باتری لپ تاپ شما حتما همون شماره سریالی رو نشون بده که روی باتری به عنوان شماره سریال باتری نوشته شده.
          شکر که این سرا را دست بشر نداد
          ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

          شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
          ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

            آقای رحیم ببخشید که دیر پاسخ دادم. چون می گید که لپتاپ موقع شارژ صد درصد باتری هم خاموش می کنه، به احتمال زیاد همون مشکل سل ها باشه(باتری های داخلی).
            اگه تجربه تخصصی دارید که با خرید باتری نو و باز کردن لپتاپ و تعویض باتری این کار رو انجوم بدید. اگه تازه کار و با تجربه کمی هستید و می ترسید به قطعه یا بدنه صدمه بزنید، توی سایت سازنده فایل آموزش باز کردن لپ تاپ ا و قطعاتش هست و بازهم میشه با سرچ فایل ویدئوی آموزش باز کردن و آپگرید مدل لپ تاپ خودتون توی یوتیوب و یا جاهای دیگه، اطلاعات مورد نیاز رو به دست بیارید. اما با دقت و شمرده باید دستگاه باز بشه و قطعات و به حوصله زیادی نیاز داره. اگه بی تجربه هستید، که حتما به یک تعمیرکار مجرب مراجعه کنید.
            Visit Lenovo's official site and find the best laptops, tablets, ultrabooks, desktops, smart devices, phones and data center for your home and business. Computer accessories and upgrades also available.


            شکر که این سرا را دست بشر نداد
            ورنه بجز خرابی دست بشر ندارد

            شکر که دست من را،دست قلم زدن نسیت
            ورنه بجز تباهی دست ترم ندارد

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

              با سلام و درود
              به قطب های باتری ها تکه فلزهایی وصل هست که یک نقطه فرو رفته روی آن ها معلوم است و اثر شیوه ای است که به وسیله آن باتری به آن تکه فلز وصل شده است.
              آیا شما اطلاع دارید که این باتری ها به چه شیوه ای به آن تکه فلزها وصل می شوند؟ آیا در این اتصال قلع به کار رفته است؟
              سر باتری های لیتیوم یونی که در باتری رایانه های تاشو استفاده می شود چقدر قابلیت جذب قلع دارند؟

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                با سلام و درود
                به قطب های باتری ها تکه فلزهایی وصل هست که یک نقطه فرو رفته روی آن ها معلوم است و اثر شیوه ای است که به وسیله آن باتری به آن تکه فلز وصل شده است.
                آیا شما اطلاع دارید که این باتری ها به چه شیوه ای به آن تکه فلزها وصل می شوند؟ آیا در این اتصال قلع به کار رفته است؟
                سر باتری های لیتیوم یونی که در باتری رایانه های تاشو استفاده می شود چقدر قابلیت جذب قلع دارند؟
                به این روش جوش نقطه ای میگن



                برای لحیم کاری سر باتری باید کمی اون رو با سمباده بتراشین تا فلز قابل لحیم کاری آشکار شود

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                  نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
                  با سلام و درود
                  به قطب های باتری ها تکه فلزهایی وصل هست که یک نقطه فرو رفته روی آن ها معلوم است و اثر شیوه ای است که به وسیله آن باتری به آن تکه فلز وصل شده است.
                  آیا شما اطلاع دارید که این باتری ها به چه شیوه ای به آن تکه فلزها وصل می شوند؟ آیا در این اتصال قلع به کار رفته است؟
                  خیر قلع به کار نمی رود. در این روش تکه فلز آلمینیوم رو به باتری توسط یک ولتاژ زیر 20 ولت ولی با جریان بالا جوش میدن که معروفه به عنوان جوش نقطه ای که دستگاهش هم توی بازار موجوده.

                  سر باتری های لیتیوم یونی که در باتری رایانه های تاشو استفاده می شود چقدر قابلیت جذب قلع دارند؟
                  برای لحیم کردن هم اپتدا نوک هویه را تمیز کنید و قطب باتری هم همین طور و بعد لحیم رو انجام بدین. ولی زیاد هویه رو روی قطب باتری نگه ندارین چون گرمای هویه به باتری آسیب میرسونه

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                    اگه یه باطری لپ تاپ از فروشگاه هایی که معتبر هستن مثلا نماد اعتماد دارن
                    بخرید هم براتون به صرفه هست و هم اصلی
                    شما هیچ وقت نمیتونید باتری های مورد استفاده در باطری لپ تاپ رو پیدا کنید ولی شرکت های چینی حالا اصلا بی نام و نشان به راحتی میتوانند این کار رو بکنند
                    پس به خاطر کمی ارزان بودن و به فرض محال قابل اطمینان بود لپ تاپ محترم را به باد ندهید
                    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                    --------------------------------------------------------
                    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                    --------------------------------------------------------
                    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                      سلام
                      من دوسالی بود که باتری لپ تاپ هم خراب تا اینکه نهایتا خودم بازش کردم و تصمیم گرفتم سلول هاش رو عوض کنم
                      چهار تا سیم از برد به سلول ها وصل بود که با هویه از سلول ها جدا کردم و بعد از لحیم کردن مجدد و بستن دوباره قاب باتری و قرار دادن آن در لپ تاپ led شارژ باتری توی لپ تاپ روشن میشه ولی بعد از قطع برق لپ تاپ فورا خاموش میشه مثل اینکه اصلا باتری به لپ تاپ وصل نیست
                      قبل از این چیزی حدود ۵ دقیقه طول میکشید تا لپ تاپ خاموش بشه
                      برد لپ تاپ آسیب دیده؟ الان چکار باید بکنم؟

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                        نوشته اصلی توسط mohhamad.fa@gmail.com نمایش پست ها
                        سلام
                        من دوسالی بود که باتری لپ تاپ هم خراب تا اینکه نهایتا خودم بازش کردم و تصمیم گرفتم سلول هاش رو عوض کنم
                        چهار تا سیم از برد به سلول ها وصل بود که با هویه از سلول ها جدا کردم و بعد از لحیم کردن مجدد و بستن دوباره قاب باتری و قرار دادن آن در لپ تاپ led شارژ باتری توی لپ تاپ روشن میشه ولی بعد از قطع برق لپ تاپ فورا خاموش میشه مثل اینکه اصلا باتری به لپ تاپ وصل نیست
                        قبل از این چیزی حدود ۵ دقیقه طول میکشید تا لپ تاپ خاموش بشه
                        برد لپ تاپ آسیب دیده؟ الان چکار باید بکنم؟
                        سلام. با توجه به اینکه قیمت سل ها خیلی گرون شده
                        (هر سل خوب حدود ۱۰۰ الی ۲۰۰ هزار تمن) و اینکه ریسک تعمیر بالاست
                        (به دلیل اینکه یافتن صد در صدی سل معیوب مشکله)
                        بهتره که باتری جدید بخرین






                        امیرحسین ضیا

                        دیدگاه


                          #13
                          پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                          چطور میشه سلامت سل ها رو برسی کرد ؟ روش خاصی داره ؟

                          دیدگاه


                            #14
                            پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                            با سلام
                            مثل هر باتری دیگری باید بتواند پس از شارژ کامل ، جریان و ولتاژ کار خود را در مدت معین تامین کند مثلا یک باتری 12 ولت 1 آمپر ساعتی باید بتواند مصرف کننده 12 ولتی 1 آمپری ( 12 واتی) را برای مدت یک ساعت روشن نگاه دارد. لذا آنرا بیک مصرف کننده متناسب با ولتاژ و جریانش متصل کنید و ببینید چه مدت میتواند آنرا روشن نگاه دارد.

                            دیدگاه


                              #15
                              پاسخ : تعمیر باتری لپ تاپ

                              نوشته اصلی توسط mohsen++ نمایش پست ها
                              متاسفانه بعضی باتری ها با تعویض سلول ها شون درست نمیشن و کنترلر داخلشون مجموعه باتری رو از کار میندازه.
                              راهی است بشه کنترلر داخلیشو ریست کرد
                              ؟

                              دیدگاه

                              لطفا صبر کنید...
                              X