اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر مولتی متر DT9205A
Collapse
X
-
پاسخ : تعمیر مولتی متر DT9205A
نوشته اصلی توسط shahram519 نمایش پست هاسلام مهندس من مولتی مترDT9205دارم روشن نمیشه قبلا دست برادرم بود باطریش تمام شده بود با ادابتورروشنش میکرد الان روشن نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
دیدگاه
-
آی سی ش سوخته
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود،بنده هم مولتی متر
DT9205A سری XT دارم ،
کسی از دوستان شماره قطعه یا عکس از
بردش خواست،در خدمتم.
سلام بیزحمت عکس برد مولتی متر رو میذارید یا میفرستید یه آی سی سوخته نمیدونم شمارش چی هست
DT9205A سری XT دارم ،
بردش خواست،در خدمتم.
سلام بیزحمت عکس برد مولتی متر رو میذارید یا میفرستید یه آی سی سوخته نمیدونم شمارش چی هست
DT9205A سری XT دارم ،
بردش خواست،در خدمتم.
DT9205A سری XT دارم ،
بردش خواست،در خدمتم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rahman.hy نمایش پست هاآی سی ش سوخته
اگه زحمتی نیست عکس برد مولتی متر را در واتساپ بفرستید 09169992789
اگه زحمتی نیست عکس برد مولتی متر را در واتساپ بفرستید 09169992789
چشم عکس ها رو در اولین فرصت میذارم.
برد مولتی متر 4 تا آیسی داره که یکی آیسی قیری
هست و شماره ای نداره.
آیسی 14 پایه LM324 هست.
دو تا آیسی 8 پایه هم LM358 هستن.
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali Famiani نمایش پست هاسلام مولتی متر من هم DT_9205A هست و قسمت تست دیود و اهمش قاطی کرده پر نشون میده
این هم عکس برد:
مقدار هرکدوم از قطعات رو میتونم بگم.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاسلام و درود،
چشم عکس ها رو در اولین فرصت میذارم.
برد مولتی متر 4 تا آیسی داره که یکی آیسی قیری
هست و شماره ای نداره.
آیسی 14 پایه LM324 هست.
دو تا آیسی 8 پایه هم LM358 هستن.
متشکرم . سپاس فراوان من روی برد مولتی متر نگاه کردم دو تا آی سی 14 پایه بود یکیش که سالمه و مشخصه 324 هست هیچی اون یکی مشخص نیس از روی ایسی سوراخ شده یه چیزی اومده بیرون که با کاتر جراحی به زور پاکش کردم و احتمالا برای نصب ای سی باید چنتا پایه رو سیم کشی کنم
البته دوتا ای سی من 14 پایه هستن
بخاطر همین هست میگم شاید دوتاش ال ام 324 باشن چونکه رفتم 358 بخرم گفتن 8 پایه داریم فقط
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rahman.hy نمایش پست هاسلام
متشکرم . سپاس فراوان من روی برد مولتی متر نگاه کردم دو تا آی سی 14 پایه بود یکیش که سالمه و مشخصه 324 هست هیچی اون یکی مشخص نیس از روی ایسی سوراخ شده یه چیزی اومده بیرون که با کاتر جراحی به زور پاکش کردم و احتمالا برای نصب ای سی باید چنتا پایه رو سیم کشی کنم
البته دوتا ای سی من 14 پایه هستن
بخاطر همین هست میگم شاید دوتاش ال ام 324 باشن چونکه رفتم 358 بخرم گفتن 8 پایه داریم فقط
بله،آیسی مورد نظر LM324 میباشد.
ضمنا لازم به استفاده از سیم برای جایگزینی
آیسی نیست.
دیدگاه
-
سلام مجدد
آی سی مولتی متر من اگه نگاه کنید بالای صفحه مشخصه جاش 7 تا پایه پایینی سالمه ولی پایه های بالایی چند تاش خراب شده کنار پیچ هست و ناچار به سیم کشی هستم البته چونکه هیتر هوای گرم نداشتم و با هویه معمولی وسیم قلع کش ای سی رو برداشتم چنتا پایه خراب شد.
مرسی بزرگوار
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rahman.hy نمایش پست هاسلام مجدد
آی سی مولتی متر من اگه نگاه کنید بالای صفحه مشخصه جاش 7 تا پایه پایینی سالمه ولی پایه های بالایی چند تاش خراب شده کنار پیچ هست و ناچار به سیم کشی هستم البته چونکه هیتر هوای گرم نداشتم و با هویه معمولی وسیم قلع کش ای سی رو برداشتم چنتا پایه خراب شد.
مرسی بزرگوار
بهترین راه برای جدا کردن آیسی های SMD 8 و16 پایه، اینه که دو طرف آیسی رو قلع اندود کنین و همزمان با گرم کردن یک طرف با هویه، آیسی رو با پنس بلند کنین.
بعد اون طرف رو هم با هویه گرم کنین، آیسی جدا میشه!
برای پاک کردن لحیم های اضافه هم از قلع کش استفاده کنین.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاالان که دقت کردم دیدمش.
بهترین راه برای جدا کردن آیسی های SMD 8 و16 پایه، اینه که دو طرف آیسی رو قلع اندود کنین و همزمان با گرم کردن یک طرف با هویه، آیسی رو با پنس بلند کنین.
برای پاک کردن لحیم های اضافه هم از قلع کش استفاده کنین.
ای سی lm 324 گرفتم احمقا سر و ته رو مشخص نکردن فقط نوشته 324 نه علامتی هیچ هیچ هیچ
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هاالان که دقت کردم دیدمش.
برای پاک کردن لحیم های اضافه هم از قلع کش استفاده کنین.جدیدترین ویرایش توسط rahman.hy; ۲۰:۰۵ ۱۴۰۰/۱۲/۱۰.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rahman.hy نمایش پست هااره درست میفرمایید ولی من هویه هوا گرم ندارم و اینکه با سیم قلع کش میشه راحت ای سی رو جدا کرد ولی واسه من چونکه ای سی ترکیده بود یه جیزی شبیه قیر رو پایه ها بود که فقط با تیغ جراحی تونستم کم کم جداش کنم بعد با هویه و سیم قلع کش ای سی رو جدا کنم
ای سی lm 324 گرفتم احمقا سر و ته رو مشخص نکردن فقط نوشته 324 نه علامتی هیچ هیچ هیچ
اره درست میفرمایید ولی من هویه هوا گرم ندارم و اینکه با سیم قلع کش میشه راحت ای سی رو جدا کرد ولی واسه من چونکه ای سی ترکیده بود یه جیزی شبیه قیر رو پایه ها بود که فقط با تیغ جراحی تونستم کم کم جداش کنم بعد با هویه و سیم قلع کش ای سی رو جدا کنم
گفتم با هویه دو طرف آیسی رو قلع اندود کنین و آیسی رو جدا کنین.
هدف اصلی ساخت سیم قلع کش، اینه که قلع های کهنه رو جدا کنه.
و استفاده برای جدا کردن آیسی های SMD مطلوب نیست.
موفق و پیروز باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست هانگفتم که از هیتر استفاده کنین!
گفتم با هویه دو طرف آیسی رو قلع اندود کنین و آیسی رو جدا کنین.
هدف اصلی ساخت سیم قلع کش، اینه که قلع های کهنه رو جدا کنه.
و استفاده برای جدا کردن آیسی های SMD مطلوب نیست.
موفق و پیروز باشید.
موفق موید باشید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
با سلام،
این مولتی متر رو اینترنتی نو خریدم اما مرتب با خطای باطری خاموش میشد چند تا باطری عوض کردم تا متوجه شدم ایراد از باطری نیست از خود دستگاه هست چون با منبع تغذیه هم همین اتفاق میوفته، حالا فروشنده هم زیر بار نمیره بنظرتون ایراد از کدوم قسمت میتونه باشه؟ تشکرجدیدترین ویرایش توسط boveiri; ۱۶:۰۱ ۱۴۰۱/۰۱/۲۹.
دیدگاه
دیدگاه