اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تغذیه 24 ولت دستگاه gysmi 165

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تغذیه 24 ولت دستگاه gysmi 165

نوشته اصلی توسط shahpoori نمایش پست ها
    دوست عزیز
    این 1053 توانش کمتر از 1055 هست.سعی کن خودشو پیدا کنی.اگه اسکوپ باشه بهتر میشه اشکال را پیدا کرد.
    خب قسمت اولیه که پل دیود و خازن وماسفت ای سی میشه و سیم پیچ.
    قسمت ثانویه میشه سیم پیچ و مدار فیدبک و دیود و خازن.
    معمولا اگه فیوز بپره اشکال از اولیه هست و اگه ولتاژ خروجی کم و زیاد یا قطع بشه از ثانویه میشه.
    اگه بشه خروجی 24 ولت را از مدار جدا کن و یه بار مثلا 1 آمپری روش بگذار اگه منبع درست کار کنه اشکال از جای دیگه هستش.
    متاسفانه اسکوپ ندارم.خروجی ترانس هم یک 24ولت و یک 8ولت است که 8ولت خروجی به یک رگولاتور رفته تا تغذیه میکرو کنترلر را انجام بده و 24 هم برای قسمت pwm و فن میره.اما نمی دونم با قطع تغذیه 24 که باعث قطع pwm هم میشه مشکلی برای دیودها و ماسفت های قدرت ایجاد نمیشه؟
    البته ببخشید اگه اطلاعاتی که دادم کامل نبوده .
    زمانی که سوکت فن وصله وبعد دستگاه را روشن می کنم ولتاژ 24 کاهش زیادی پیدا کرده ورله وصل نمیشه و دستگاه روشن نمیشه و ولتاژ بین 2تا 8 ولت نوسان داره .ولی اگه دستگاه را روشن کنم و بعد سوکت فن را وصل کنم فن شروع به حرکت می کنه و ولتاژ از 26 به 25 ولت میرسه و دستگاه روشن باقی می مونه ولی آی سی داغ میشه اگه در این حالت سوکت فن را وصل نکنم مقاومت 47اهم هم سریع داغ میشه.
    جدیدترین ویرایش توسط saraghaz; ۱۴:۴۸ ۱۳۹۵/۰۶/۱۸.

دیدگاه

به نظرتون اگه از برد اسیلاتور به جای آی سی مربوطه استفاده کنم مشکل برطرف میشه؟

دیدگاه

دوستان به نظرتون چه عاملی به غیر از خرابی خازن ها و محدود کننده جریان باعث افت ولتاژ هنگام اتصال بار به تغذیه می شود

دیدگاه

دوستان در صورت امکان راهنمایی کنید من که هرکاری در عرض این یک ماه انجام دادم به جایی نرسیدم.برد اسیلاتور هم استفاده کردم بی فایده بود و ولتاژ را بیش از حد بالا می برد .چون این قسمت از برد یک نوع تغذیه سوئیچینگه دوستانی هستند که در تغذیه سوئیچینگ به چنین مشکلاتی برخورد کرده باشند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X