اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر آداپتور 19 ولت لپتاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر آداپتور 19 ولت لپتاپ

نوشته اصلی توسط Arashk Partee نمایش پست ها
    خواهش می*کنم.
    امکان خواندن شماره*های روی ماسفت وجود ندارد چون قطعات متراکم هستند.
    اگر امکان خواندن شماره ی قطعات براتون وجود نداره، بهتره کار رو همینجا متوقف کنیم!!!
    دوست عزیز.. شما یا باید این آداپتور خراب رو دور بندازید یا تعمیرش کنید. اگر قصد تعمیر دارید، دیگه تمایل به دست نزدن به ترکیب قطعات کاملاً بی معنی ست. در نهایت یا تعمیر میشه، یا دور انداخته میشه. شما چیزی رو از دست نخواهید داد. پس بهتره در مورد در آوردن قطعات، مقاومت بی جا نکنید.
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
      اگر امکان خواندن شماره ی قطعات براتون وجود نداره، بهتره کار رو همینجا متوقف کنیم!!!
      دوست عزیز.. شما یا باید این آداپتور خراب رو دور بندازید یا تعمیرش کنید. اگر قصد تعمیر دارید، دیگه تمایل به دست نزدن به ترکیب قطعات کاملاً بی معنی ست. در نهایت یا تعمیر میشه، یا دور انداخته میشه. شما چیزی رو از دست نخواهید داد. پس بهتره در مورد در آوردن قطعات، مقاومت بی جا نکنید.
      شما هم قضاوت بیجا نکنید چون قبل از این که من بگویم قطعات را درنمی*آورم فکر کردید درنمی*آورم.
      قبل از این که شما بگویید خودم از ادامه دادن این موضوع منصرف شده بودم.
      در همین جا ختم موضوع را اعلام می*کنم.

دیدگاه

دوست عزیز،دوستان نهایت تلاش کردندولی تعمیر یه منبع تغذیه اون هم با یه عکس بااون همه ای سیsmd که درطرف تراک های بورد بود و تراکم زیاد قطعات کارراحتی نیست.
        قبل ختم تاپیک بخاطر این که چند روزی دوستان درگیر این تاپیک بودند.اگه شارژرروبردید واسه تعمیر،علت رو اینجا بگید وبعد ختم تاپیک رو اعلام کنید.تا تجربه ای بشه واسه دوستان.
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
          بله تایید می شود در صفحه ی اول هم عرض کردم شارژر لپتاپ چون تحت استرس و بار بالایی قرار دارد با فرض اینکه ic ها و رگولاتورهای کمیاب آن گیر آمده و تعویض شود مستعد خرابی سایر قطعات است
          مناسبتر است نسبت به تعویض شارژر اقدام شود
          در رابطه با آن فوم هم که سوال شد معمولا دلیل استفاده اش اینست که در صورت ترکیدن خازنها به سایر قطعات آسیب وارد نشود. جمع اوری این فوم سخت از روی برد دشوار است و بخودی خود خسارت زاست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
            بله تایید می شود در صفحه ی اول هم عرض کردم شارژر لپتاپ چون تحت استرس و بار بالایی قرار دارد با فرض اینکه ic ها و رگولاتورهای کمیاب آن گیر آمده و تعویض شود مستعد خرابی سایر قطعات است
            مناسبتر است نسبت به تعویض شارژر اقدام شود
            در رابطه با آن فوم هم که سوال شد معمولا دلیل استفاده اش اینست که در صورت ترکیدن خازنها به سایر قطعات آسیب وارد نشود. جمع اوری این فوم سخت از روی برد دشوار است و بخودی خود خسارت زاست.
            .
            با تشکر از شما.....اضافه میکنم این فوم که معمولا چسب سیلیکون هم هست برای دفع گرمای بهتر نیز می باشد
            ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام دوستا
              یک آداپتور 19ولت دارم وقتی برق شو چک میکنم همراه مولتی متر برق داره وقتی به یک مصرف کننده وصل کنم برق اش قطع میشه تا زمانی که خازن چارچ خلاص کند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yasinkhizrawi نمایش پست ها
                سلام دوستا
                یک آداپتور 19ولت دارم وقتی برق شو چک میکنم همراه مولتی متر برق داره وقتی به یک مصرف کننده وصل کنم برق اش قطع میشه تا زمانی که خازن چارچ خلاص کند
                دقیق تر توضیح بدید لطفا.

دیدگاه

دوستان سلام سوالی داشتم راهنمایی بفرمایید آداپتوری دارم 19 ولت 9.5 آمپر به لپ تاپ وصل میکنم هی خاموش روشن میکنه و زورش نمیرسه روشن کنه با مولتی متر چک کردم دیدم ولتاژ خروجی نوسان داره ( 18.3-19.5) ایراد از چی میتونه باشه در ضمن باز کردم دیدم قطعه
                  LD7575P میکرو کنترلرش مشکوک میزنه (حس میکنم تغییر رنگ داده ) میتونه ایراد از این باشه ؟ ممنونم

خازنها سالم میخورن این هم لینک عکسها :
                  https://s17.picofile.com/file/8419121068/IMG_20201227_194241.jpg
                  https://s16.picofile.com/file/8419121400/IMG_20201227_194259.jpg
                  https://s16.picofile.com/file/8419121718/IMG_20201227_194310.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed_tay نمایش پست ها
                    دوستان سلام سوالی داشتم راهنمایی بفرمایید آداپتوری دارم 19 ولت 9.5 آمپر به لپ تاپ وصل میکنم هی خاموش روشن میکنه و زورش نمیرسه روشن کنه با مولتی متر چک کردم دیدم ولتاژ خروجی نوسان داره ( 18.3-19.5) ایراد از چی میتونه باشه در ضمن باز کردم دیدم قطعه
                    LD7575P میکرو کنترلرش مشکوک میزنه (حس میکنم تغییر رنگ داده ) میتونه ایراد از این باشه ؟ ممنونم

خازنها سالم میخورن این هم لینک عکسها :
                    https://s17.picofile.com/file/8419121068/IMG_20201227_194241.jpg
                    https://s16.picofile.com/file/8419121400/IMG_20201227_194259.jpg
                    https://s16.picofile.com/file/8419121718/IMG_20201227_194310.jpg
                    سلام دوست عزیز
                    اول از همه خازن هازو تست کن از رو ظاهر بعضی وقتا نمیشه فهمید خازنهای خروجی بعد ورودی .من عس اون آیسی که فرمودید ندیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
                      سلام دوست عزیز
                      اول از همه خازن هازو تست کن از رو ظاهر بعضی وقتا نمیشه فهمید خازنهای خروجی بعد ورودی .من عس اون آیسی که فرمودید ندیدم
                      سلام ممنون از پاسخگوییتون این عکس جدید رو ببینید فکر کنم این مشکل پیدا کرده آیا حدسم درسته ؟

دیدگاه

سلام ممنون از پاسخگوییتون این عکس جدید رو ببینید فکر کنم این مشکل پیدا کرده آیا حدسم درسته ؟

https://s17.picofile.com/file/841929...227_194259.jpg
                        سلام
                        اولا فکر نکنم ای سی میکرو باشه دوما خازن خروجی را عوض کنید اگه مشکل حل شد که خوب اگه نشد اولیه را هم عوض کنید

دیدگاه

https://s17.picofile.com/file/841929...227_194259.jpg
                          سلام دوست عزیز فکر نکنم آسی میکرو باشه شمارشو بخونید تو عکس معلوم نیست
                          همونطور که گفتم تمام خازنارو تست کنید بهترین و ارزانترین راه و تا 50 درصد مشکلتون حل میشه. خازنهارو خالی کنید بعد تست کنید.چند وقت این برد کار کرده؟

دیدگاه

همونطور که گفتم تمام خازنارو تست کنید بهترین و ارزانترین راه و تا 50 درصد مشکلتون حل میشه. خازنهارو خالی کنید بعد تست کنید.چند وقت این برد کار کرده؟
                            این شماره آی سی و آداپتور 1 سال کار کرده البته مستقیم و بدون وصل شدن به باطری

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این شماره آی سی و آداپتور 1 سال کار کرده البته مستقیم و بدون وصل شدن به باطری
                            https://esam.ir/item/18133277/ld7575...ld7575ps-sop-8

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X