اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر آداپتور 19 ولت لپتاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر آداپتور 19 ولت لپتاپ

نوشته اصلی توسط Arashk Partee نمایش پست ها
    سلام بر شما
    اگر موافق باشید یکی یکی برویم جلو. آخر پست عکس رو و زیر برد را میگذارم و لطفا شما طبق عکس بفرمایید
    1. فیوز و ترمیستور (NTC) کدوم قطعات هستن؟
    2. نحوه تست این قطعات با مالتی متر را بفرمایید.

عکس اول، روی برد است که فومهایش را کنده*ام
    عکس دوم، زیر برد است.

دوستان گرامی اگر عکس دیگری خواستید بگید بگذارم.
    از لحاظ ظاهر مشکلی پیدانیست...به تست قطعاتش مشغول بشید NTC و فیوز نردیک سیم ورودی برق 220ولت هستن فقط دقت کن وقتی به برق می زنی دستت به پشت بورد نخوره هااا
    فیوز رو با تست اتصال کوتاه تست کن اگه بوق زد سالمهntcهم تست کن ببین چقدر مقاومت نشون میده مولتی متر رو بزار دوسرش البته باید از مدار درش بیاری بعدش با سشوار گرمش کن اگه مقاومتش کم کم روبه کم شدن پیش رفت سالمه
    بدرود
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      از لحاظ ظاهر مشکلی پیدانیست...به تست قطعاتش مشغول بشید NTC و فیوز نردیک سیم ورودی برق 220ولت هستن فقط دقت کن وقتی به برق می زنی دستت به پشت بورد نخوره هااا
      فیوز رو با تست اتصال کوتاه تست کن اگه بوق زد سالمهntcهم تست کن ببین چقدر مقاومت نشون میده مولتی متر رو بزار دوسرش البته باید از مدار درش بیاری بعدش با سشوار گرمش کن اگه مقاومتش کم کم روبه کم شدن پیش رفت سالمه
      بدرود
      1. فیوزهایی که من دیدم استوانه ای شیشه ای است. تو این آداپتر فیوز استوانه ای شیشه ای نمی بینم. بنابراین نمیدونم فیوز کدوم قطعه است. لطفاً یا تو عکس نشون بده یا مشخصاتش رو بگو تا بتونم پیداش کنم یا ....

دیدگاه

1. فیوزهایی که من دیدم استوانه ای شیشه ای است. تو این آداپتر فیوز استوانه ای شیشه ای نمی بینم. بنابراین نمیدونم فیوز کدوم قطعه است. لطفاً یا تو عکس نشون بده یا مشخصاتش رو بگو تا بتونم پیداش کنم یا ....
        من توی عکس هرچی دقت کردم چیزی ندیدم مسیر برقش رو برسی کن بین چیزی پید می کنی یا نه
        موفق باشی
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

از ورودی که شروع کنید (از پشت PCB دنبال کنید)، اولین قطعه احتمالاً ترمیستور است. من در این عکس ها اثری از فیوز ندیدم! (لطفاً عکس از پهلوهای مدار هم قرار بدید تا بهتر قابل تشخیص باشه.)
          روش تست هم به کمک اندازه گیری مقاومت هست (یا تست بازر). در صورت صدمه دیدم قطعه، مولتیمتر مدار باز را نشان می دهد.
          *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE نمایش پست ها
            از ورودی که شروع کنید (از پشت PCB دنبال کنید)، اولین قطعه احتمالاً ترمیستور است. من در این عکس ها اثری از فیوز ندیدم! (لطفاً عکس از پهلوهای مدار هم قرار بدید تا بهتر قابل تشخیص باشه.)
            لطفاعکس زیر را در حالت 100٪ باز کنید و مطالبی را که در ادامه میگویم ملاحظه کنید.

سیم مشکی رنگ که به ورودی برق شهری وصل است، از پشت به یکی از پایه*های قطعه شماره 1 وصل شده. پایه دیگر قطعه شماره 1 به قطعه شماره 2 وصل شده.
            1 که عکس جداگانه*اش را در ادامه قرار میدهم چه قطعه ای است؟
            2 چه قطعه ای است؟
            3 که مکعب مستطیل زرد است چه قطعه ای است؟
            عکس جداگانه از قطعه 1:

دیدگاه

لطفاعکس زیر را در حالت 100٪ باز کنید و مطالبی را که در ادامه میگویم ملاحظه کنید.

سیم مشکی رنگ که به ورودی برق شهری وصل است، از پشت به یکی از پایه*های قطعه شماره 1 وصل شده. پایه دیگر قطعه شماره 1 به قطعه شماره 2 وصل شده.
              1 که عکس جداگانه*اش را در ادامه قرار میدهم چه قطعه ای است؟
              2 چه قطعه ای است؟
              3 که مکعب مستطیل زرد است چه قطعه ای است؟
              عکس جداگانه از قطعه 1:
              حالا بهتر شد..
              1- با توجه به شکلش حدس میزنم فیوز است و NTC در مدار وجود ندارد. (نبود NTC می تواند باعث کاهش عمر فیوز شود.)
              2- بخشی از فیلتر EMI به نام چوک مد مشترک (ترانس پالس). (عموماً مشکل در این بخش نخواهد بود.)
              3- دقیق مشخص نیست. ولی با توجه به توپولوژی مدار و الزامات آن، احتمالاً خازن MKP است. (در این بخش نیز عموماً مشکلی نخواهد بود.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                من توی عکس هرچی دقت کردم چیزی ندیدم مسیر برقش رو برسی کن بین چیزی پید می کنی یا نه
                موفق باشی
                عزیز با توجه به پست 35 و 36، به نظرت فیوز کدومه؟ ntc کدومه؟

دیدگاه

مدل این شارژچیه .تولید کننده این شارژکدوم کارخانه است؟
                  eshop-hodhod.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
                    مدل این شارژچیه .تولید کننده این شارژکدوم کارخانه است؟

دیدگاه

فکر کنم عکس زیر شماتیک این شارژرباشه.کمک زیادی می تونه به دوستان باشه
                      جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۱۹:۵۵ ۱۳۹۵/۰۸/۲۵.
                      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

دوستان گرامی
                        هرکدومتون میتونید، لطفاً گام به گام راهنمایی کنید که چطور میتونم با مالتی متر بفهمم که کدام قطعه معیوب است. یه تعمیرکار میگفت در حالی که آداپتر به برق وصله باید این کار رو انجام داد.
                        من قطعه 1 را که تو عکسهای پست 36 نشونش دادم، با بازر مالتی متر امتحان کردم و بوق زدالبته در حالی که به برق وصل نبود امتحان کردم.
                        بقیه قطعات رو دقیقاً چطوری امتحان کنم؟ یعنی با برق شهری یا بدون برق شهری؟ پرابها رو به کجاهاشون وصل کنم؟
                        عکس لازم داشتین بفرمایین.

دیدگاه

...
                          یک خازن الکترولیتی تقریبا بزرگ (با ولتاژ 400 ولت یا بیشتر) در ادامه ی مسیر وجود دارد. پاور را با احتیاط به برق شهر متصل کنید و ولتاژ DC دو سر خازن را با مولتیمتر اندازه بگیرید. در صورت صحت مدار، ولتاژی در حدود 311 ولت قابل مشاهده است.
                          تا همینجا تست ها رو انجام بدید و نتایج رو اعلام کنید تا بررسی بشه.
                          نتیجه آزمایش تست خازن بزرگ، 298-299 ولت بود. آیا این به معنی این است که مدار تا اینجا مشکلی ندارد؟

دیدگاه

نتیجه آزمایش تست خازن بزرگ، 298-299 ولت بود. آیا این به معنی این است که مدار تا اینجا مشکلی ندارد؟
                            ضمن عذرخواهی بابت تأخیر..
                            بله، این ولتاژ دو سر خازن به این معنیست که تا اینجای کار مدار سالم است.
                            یک عدد ماسفت به عنوان المان سوییچینگ در طرف اولیه و در کنار خازن بزرگ به هیت سینک پیچ شده است. قدم بعدی تست ماسفت است.
                            می توانید روش تست ماسفت را از اینجا(1) و اینجا(2) مطالعه کنید.
                            برای تشخیص نوع ماسفت و همچنین ترتیب پایه های آن باید شماره ی روی ماسفت را دقیق بخوانید و از دیتاشیت ماسفت راهنمایی بگیرید.
                            لطفاً تست ها را بر اساس راهنما انجام دهید و نتایج را اعلام کنید.
                            جدیدترین ویرایش توسط K1.IEEE; ۱۴:۲۸ ۱۳۹۵/۰۸/۲۶.

دیدگاه

1. آیا منظورتون اینه که اول با دمباریک خازنهای بزرگ مدار رو تخلیه کنم بعد با مدار کار کنم؟
                              .............................................
                              بله دقیقا منظورم همین بود.
                              ................Fx7SAM................

دیدگاه

ضمن عذرخواهی بابت تأخیر..
                                بله، این ولتاژ دو سر خازن به این معنیست که تا اینجای کار مدار سالم است.
                                یک عدد ماسفت به عنوان المان سوییچینگ در طرف اولیه و در کنار خازن بزرگ به هیت سینک پیچ شده است. قدم بعدی تست ماسفت است.
                                می توانید روش تست ماسفت را از اینجا(1) و اینجا(2) مطالعه کنید.
                                برای تشخیص نوع ماسفت و همچنین ترتیب پایه های آن باید شماره ی روی ماسفت را دقیق بخوانید و از دیتاشیت ماسفت راهنمایی بگیرید.
                                لطفاً تست ها را بر اساس راهنما انجام دهید و نتایج را اعلام کنید.
                                خواهش می*کنم.
                                امکان خواندن شماره*های روی ماسفت وجود ندارد چون قطعات متراکم هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X