جارو شارژی سایا داشتم که میخوام سیمیش کنم میخوام از آداپتور استفاده کنم روی موتورش نوشته dc 3.6 ولت ولی آمپرشو نمیدونم آداپتور 9 ولت 3 آمپر زدم نتونست کامل بچرخونه باطریاشم چهارتا ۱.۲ ولت داره که جمعا ۴.۸ ولته از نوع نیکل کادمیون ، گیر کردم لطفا راهنماییم کنین ؟؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تبدیل جارو شارژی به سیمی
Collapse
X
-
درود.
موتور جاروها بسته به مدلش حداقل حداقل ۵ امپر جریان میکشه.
باید دوبرابر جریان کاری اداپتور تهیه کنید چون جریان استارتش زیاده موتور.
بعضی از سویچینگ ها هم حساسیتشون بالاست و تا موتور میخواد استارت بزنه و جریان لحظه ای بکشد قطع میکند.(اورکارنت)ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست هادرود.
موتور جاروها بسته به مدلش حداقل حداقل ۵ امپر جریان میکشه.
باید دوبرابر جریان کاری اداپتور تهیه کنید چون جریان استارتش زیاده موتور.
بعضی از سویچینگ ها هم حساسیتشون بالاست و تا موتور میخواد استارت بزنه و جریان لحظه ای بکشد قطع میکند.(اورکارنت)
دیدگاه
-
تو این جریان بالا اداپتور ترانس هم سنگین و هم گرونه.
مجبورید سویچینگ بگیرید
اگر طبق فرمایش خودتون ۴ باتری باشه میشه همون ۶ ولت.
یک اداپتور سویچینگ ۵ ولت ۱۰ آمپر قاعدتا باید کافی باشه.
شاید اداپتور سویچینگ با این مشخصات پیدا نکنید تو شهرتون.اگر نبود سویچینگ تابلو روان هم هست که ۵ ولت ۴۰ امپره همین امروز قیمت کردم ۸۰۰ تومن بود قیمتش.
روی این سویچینگ تابلو روان هم ولوم تنظیم ولتاژ هم داره و میتونید مقداری ولتاژ را کم یا زیاد کنید که سرعتون جارو بیشتر میشه اگر به موتورش فشار نیاد.
اگر جارو شارژی هست باتری لیتیومی بذارید روش طول عمرش زیادهجدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۹:۱۳ ۱۴۰۴/۰۲/۱۴.ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
دیدگاه