اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ کردن بیش از حد ای سی کلاک در مادربرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

داغ کردن بیش از حد ای سی کلاک در مادربرد

با سلام یک مادربرد ایسوس p5kpl se دارم : توی قسمت ماردبرد ای سی کلاک خیلی داغ میکنه اگر بیش از 5 ثانیه نگه دارم دست را میسوزوند !! بقیه ای سی گرمایشان نرمال هست! الان مادربرد را که روشن می کنید نه صدای بوق باوس اش در می اید و نه تصویر می دهد!! ایا علت اش بخاطر همین ای سی کلاک می تواند باشد؟ http://uupload.ir/files/8qfa_۲۰۱۷۰۸۱۷_۱۷۳۴۰۸.jpg سپاس

پاسخ : داغ کردن بیش از حد ای سی کلاک در مادربرد

نوشته اصلی توسط ircaspianhero نمایش پست ها
    با سلام یک مادربرد ایسوس p5kpl se دارم : توی قسمت ماردبرد ای سی کلاک خیلی داغ میکنه اگر بیش از 5 ثانیه نگه دارم دست را میسوزوند !! بقیه ای سی گرمایشان نرمال هست! الان مادربرد را که روشن می کنید نه صدای بوق باوس اش در می اید و نه تصویر می دهد!! ایا علت اش بخاطر همین ای سی کلاک می تواند باشد؟ http://uupload.ir/files/8qfa_۲۰۱۷۰۸۱۷_۱۷۳۴۰۸.jpg سپاس
    سلام یه بار بایوس رو کلر سیموس کنید (با استفاده از جامپر )اگر نداشت باتری رودر بیارید و 5 دقیقه دیگه جا بزنید سی پی یو رو هم در بیار تمیزش کن و دوباره جا بزن ببینید چی میشه اگه درست نشد باید بایه سی پی یو دیگه تست بشه کلا همه چیزش تست بشه نشد باید بفرستیش بیرون واسه تعمیر
    موفق باشی
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۰۹:۰۸ ۱۳۹۶/۰۶/۰۳.
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      سلام یه بار بایوس رو کلر سیموس کنید (با استفاده از جامپر )اگر نداشت باتری رودر بیارید و 5 دقیقه دیگه جا بزنید سی پی یو رو هم در بیار تمیزش کن و دوباره جا بزن ببینید چی میشه اگه درست نشد باید بایه سی پی یو دیگه تست بشه کلا همه چیزش تست بشه نشد باید بفرستیش بیرون واسه تعمیر
      موفق باشی
      مال من داغ میکنه در حد وحشتناک!!!
      جوری که دستو میسوزونه ولی بدون مشکل کامپیوتر کار میکنه تصویر صدا و... همه چی اوکیه!
      مشکلی نداره اگه داره بگو پیش گیری کنم که پیش گیری بهتر از درمان است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
        مال من داغ میکنه در حد وحشتناک!!!
        جوری که دستو میسوزونه ولی بدون مشکل کامپیوتر کار میکنه تصویر صدا و... همه چی اوکیه!
        مشکلی نداره اگه داره بگو پیش گیری کنم که پیش گیری بهتر از درمان است
        سلام چیپ ست داغ میشه بله در حد سوختن دست دمای تحملش بالاست ولی فک نکنم مشکلی پیش بیاد مین بورد خود منم چیپ ستش داغ میشه خیلیم زیاد دست ادم میسوزه
        بدرود
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero نمایش پست ها
          سلام بنده تعمیرکارم-به هیچ وجه نباید اینقد داغ کنه
          س

دیدگاه

سلام
            فکر کنم این آی سی مال صدا باشه .
            این آی سی نباید گرم هم بشه

دیدگاه

سلام

دوست عزیز وقتی این ایسی زیاد داغ میشه یعنی داره میسوزه و باید ببری واسه تعمیر شاید از قطعات کنارش باشه امکان داره ماسفت های کناریش سوخته باشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman5949 نمایش پست ها
                سلام

دوست عزیز وقتی این ایسی زیاد داغ میشه یعنی داره میسوزه و باید ببری واسه تعمیر شاید از قطعات کنارش باشه امکان داره ماسفت های کناریش سوخته باشن
                خیر کاملا غلطه

امروز ظهر کیسو برداشتم بردم تعمیرات کامپیوتری گفت چیز کاملا طبیعیه
                چون طرف رفیقم بود چند تا کیسو (مال خودش) رو باز کرد مال اونم داغ میشه

اگر بدون مشکل کامپیوتر کار میکنه بدونید که آیسی هیچ اشکالی نداره و آیسی مقاوم دربرابر گرما هست (در حد گرمای خودش)

پس خیالتون راحت این آیسی داغ میشه

به خاطر قطعات اطرافشه و خودشم داغ میشه

دیدگاه

خیر کاملا غلطه

اگر بدون مشکل کامپیوتر کار میکنه بدونید که آیسی هیچ اشکالی نداره و آیسی مقاوم دربرابر گرما هست (در حد گرمای خودش)

سلام
                  بله دقیقا چیپ ست های مین بورد تحمل دماشون بالا هست خود من هم روی دوتا مین بورد تست کردم هر دو خیلی زیاد داغ بودن ولی بدون هیچ مشکلی دارن کار می کنن پس نگران نباشید
                  پاینده باشید
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

آخه عزیز این آدرسی که شما دادید چیپ اصلی نیست ؟؟؟
                    بعد اینجور که شما نوشتید داغ میکنه که دست میسوزه طبیعی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها

آخه عزیز این آدرسی که شما دادید چیپ اصلی نیست ؟؟؟
                      بعد اینجور که شما نوشتید داغ میکنه که دست میسوزه طبیعی نیست.
                      ی سوأل
                      چرا مادربرده اینقدر درازه؟؟؟

دیدگاه

خیر کاملا غلطه

یچ وقت اون نفر که میگید تعمیرکاره نمیتونه با قاطعیت بگه-من مورد زیاد داشتم ایسی کلاک داغ میکرد و سوخته بود-بهترین راه اینه که دیتاشیت ایسی رو بگیری و ببینی ولتاژ ورودی و خروجی کم و زیاد شده اند یا نه
                        ه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amingpx نمایش پست ها
                          یچ وقت اون نفر که میگید تعمیرکاره نمیتونه با قاطعیت بگه-من مورد زیاد داشتم ایسی کلاک داغ میکرد و سوخته بود-بهترین راه اینه که دیتاشیت ایسی رو بگیری و ببینی ولتاژ ورودی و خروجی کم و زیاد شده اند یا نه
                          ه
                          صبح بخیر
                          من 7ساله ی کامپیوتر دارم آیسی کلاکش از همون اولم داغ میکرد که یک چیز کاملا طبیعیه!

طرف 9ساله لوازم کامپیوتر تعمیر کار و ....هست حداقل تو این 9 سال الکی که نمیتونه حرف بزنه حتما ی تجربه ای داره
                          کامپیوترمو از اون خریدم
                          بنده هم گفتم یک چیز کاملا طبیعیه تو دیتا شیتم تأمل گرمای آیسی بالاست
                          من 3 تا مادربردو چک کردم همشون داغ میکردن
                          حالا اونی که میگی شاید پاورش اشکال داشته یا یه کاری کرد بود که اینجوری شده بود
                          وگرنه الکی این آیسی نمیسوزه

دیدگاه

صبح بخیر
                            من 7ساله ی کامپیوتر دارم آیسی کلاکش از همون اولم داغ میکرد که یک چیز کاملا طبیعیه!

طرف 9ساله لوازم کامپیوتر تعمیر کار و ....هست حداقل تو این 9 سال الکی که نمیتونه حرف بزنه حتما ی تجربه ای داره
                            کامپیوترمو از اون خریدم
                            بنده هم گفتم یک چیز کاملا طبیعیه تو دیتا شیتم تأمل گرمای آیسی بالاست
                            من 3 تا مادربردو چک کردم همشون داغ میکردن
                            حالا اونی که میگی شاید پاورش اشکال داشته یا یه کاری کرد بود که اینجوری شده بود
                            وگرنه الکی این آیسی نمیسوزه
                            بنده 12 ساله تعمیرکارم-هدف ما کمک به دوستانه-من نمیگم ایسی کلاک 100 درصد سوخته ولی موارد زیادی بوده که داغی ایسی که دست رو بسوزونه ما رو دایرکت میکنه به خرابی ایسی-توی پستهای قبل گفتم ولتاژ گیری ایسی بهتره انجام بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X