با سلام
ضبط ماشین + ساعت ماشین روشن نمی شود !!! ایا ربطی به سوختن فیوز خاصی یا عوامل دیگه ای دارد؟
سپاس
با سلام:
چون رادیو ضبط و ساعت خودر و باید از یک برق مثبت 12 ولت دائم( +BATT) برای حفظ تنظیمات ساعت خودرو و ساعت پخش خودرو بطور هم زمان استفاده می کند، به همین خاطر برق مثبت 12 ولت شما قطع شده است. رنگ این سیم معمولا زرد رنگ و برق اصلیپخش معمولا قرمز رنگ است است فیوز ها و کانکتور ها را بررسی کنید.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
تو جعبه فیوز رو نگاه کنین
احتمالا یک فیوز سوخته
تعویضش کنید
اگه دوباره سوخت دنبال اتصالی بگردید
این اتصالی ممکنه تو جک فندکی پیش اومده باشه تو بعضی ماشینها با ساعت و رادیو یکیه
باسلام بعد از برداشتن سرباطری وگذاشتن مجدد ان ضبط ماشینم روشن نمیشود اصلا برق بهش نمیرسه.ماشین جک جی 5 هستش میشه راهنمایی بفرمایید. ویکی دیگه اینکه ریموت کنترل کارنمیکند یعنی قفل درب ها با ریموت باز وبسته نمیشود
باسلام بعد از برداشتن سرباطری وگذاشتن مجدد ان ضبط ماشینم روشن نمیشود اصلا برق بهش نمیرسه.ماشین جک جی 5 هستش میشه راهنمایی بفرمایید. ویکی دیگه اینکه ریموت کنترل کارنمیکند یعنی قفل درب ها با ریموت باز وبسته نمیشود
سلام
فیوز رو چک کنید
یا از فندک جریان زیاد کشیدید یا اتصالی کردید یا پخش جریان زیادی کشیده و فیوز سوخته در هر صورت فیوزش سوخته
موفق باشید
سلام، من تاریخ پست شمارو دیدم، امیدوارم بتونید جواب من رو بدید
ضبط سمند-EF7 مدل 94 مولتی پلکس ، 1ماهی هست روشن نمیشه، اما ساعت کار میکنه.
بعد شما تا نوشتید فندک، من یادم اومد یه بار تو این مدت فشارش دادم(تو این 4 سال فقط یه بار استفاده شده!)
الان فیوز سوخته؟ خیلی سرچ کردم که بفهمم کدوم فیوز مربوطه به ضبط سمند، اما هیچی پیدا نکردم! میشه لطفا کمک کنید؟
سلام، من تاریخ پست شمارو دیدم، امیدوارم بتونید جواب من رو بدید
ضبط سمند-EF7 مدل 94 مولتی پلکس ، 1ماهی هست روشن نمیشه، اما ساعت کار میکنه.
بعد شما تا نوشتید فندک، من یادم اومد یه بار تو این مدت فشارش دادم(تو این 4 سال فقط یه بار استفاده شده!)
الان فیوز سوخته؟ خیلی سرچ کردم که بفهمم کدوم فیوز مربوطه به ضبط سمند، اما هیچی پیدا نکردم! میشه لطفا کمک کنید؟
سلام داداش
روی درب جعبه فیوز باید نوشتهباشه کدوم فیوز مال پخش هست اونو ببینید و فیوز رو عوض کنید
موفق باشید
دیدگاه